-
- Konu Sahibi deryahakan
kızlar bu sabah dr gittim yarın kontrolum vardı ama kahverengi lekelerim olunca korktum bende hemen gittim . bi de ne öğreneyim gecen hafta tek kese izlenmişti bugün ikinciyi gördü dr ikiz olacak dedi:dance::dance:
lekeler için koyu renk normal, olabilir dedi ama kırmızılaşınca dikkat et hemen gel dedi. keseler ve yolk saclar gelişmi güzel ama daha çok küçük her ikiside embriyolar izlenmedi dedi haftaya tekrar gel dedi. inş bi aksilik olmaz dualarınıız eksik etmeyin ...
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguları hepimiz için hayırlısını versin ...
Dün bebeğimin minicik kesesini ve minicik kıpırdayan kalbini gördük. Allahım bir sorum yaşatmadan gündüz aydınlığında da göstersin inş bebeklerimizi bize.
merhaba kızlar.bende ALLAH nasip ederse sizin gibi aralık annesi olucam.ben hamile olduğumu bu ayın 5 de öğrendim.anlıcağınız çok yeniyim.doktora gittim.kan testim 560 çıktı.henüz küçük olduğu için görünmedi keseciğimiz.inş.bu ayın 19 da tekrar gidicem.dualarınız da benide unutmayın olurmu.
elifcim dr işini ne yaptın canım=?
kızlar bu sabah dr gittim yarın kontrolum vardı ama kahverengi lekelerim olunca korktum bende hemen gittim . bi de ne öğreneyim gecen hafta tek kese izlenmişti bugün ikinciyi gördü dr ikiz olacak dedi:dance::dance:
lekeler için koyu renk normal, olabilir dedi ama kırmızılaşınca dikkat et hemen gel dedi. keseler ve yolk saclar gelişmi güzel ama daha çok küçük her ikiside embriyolar izlenmedi dedi haftaya tekrar gel dedi. inş bi aksilik olmaz dualarınıız eksik etmeyin ...
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguları hepimiz için hayırlısını versin ...
Dün bebeğimin minicik kesesini ve minicik kıpırdayan kalbini gördük. Allahım bir sorum yaşatmadan gündüz aydınlığında da göstersin inş bebeklerimizi bize.
selam kızlar
ben de bugün kan testiyle biraz da olsa emin oldum hamileliğimden allah nasip ederse ben de aralık annesi olacagım inşallah
hem korku hem sevinç bir arada cumaya doktora gidersem rahatlarım inşallah biraz..
beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum aralık annişlerii
hepimize sağlıklı gebelilikler.......
ne güzel çok rahatlamışsındır arkadaşım bende buradan rahatladım sanki yazdıklarını okuyunca. benim kontrolümde haftaya inş. bende minik bir kalp atışı duyabilirim ve buradan sizinle paylaşabilirim canım hayırlı olsun tekrar ve bir dahaki randevu günleri çabucak gelsin insan sabırsızlanıyo dimi.
:teytey:arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu çok heycanlıyım değerim 308 çıktı nasıl sizce
kontrol paneli yazan kısma gir
orada detay bilgilerinizi düzenleyin kısmına gir
en altta Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi yazan kısma verdiğim linki kopyala ve yapıştır.
işlem tamamdır.:smiley-cool:
engicim hayırlı olsun canım.çok mutlu oldum.allah yardımcımz olsn.
ademel merhaba.sennki son adet tarihine göre nekadarlık?üzme kendine bidahaki sefere allaın izniyle kocaman bir keseyle karşılar seni bebeğin.çok öpüyorum :)
merhaba kızlar.bende ALLAH nasip ederse sizin gibi aralık annesi olucam.ben hamile olduğumu bu ayın 5 de öğrendim.anlıcağınız çok yeniyim.doktora gittim.kan testim 560 çıktı.henüz küçük olduğu için görünmedi keseciğimiz.inş.bu ayın 19 da tekrar gidicem.dualarınız da benide unutmayın olurmu.
kelebeğimmmmm çok teşekkür ederim.ALLAH Hepimizin yavrusunu hayırlı etsin.ahhh bide görsem miniğimi içim o kadar çok rahat edecekki.senin bebişin ne kadar?görebildinmi sen?