2008 Aralık Anneleri

canım sana kendim için ne desem şimdi yalan olur o yüzden bir hamileliğim kesinleşsin sonra herşey netleşir kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi oldu bu biraz tamam canım

kızlar 2008 aralık anneleri konusunu açtım ama malesef ben kasım annelerine transfer oldum dr um 19 kasım sezeryan gününe karar verdi bile ama kabulederseniz arada bir ziyaretinize gelirim liste bile yapmışsınız ne güzel bi önerim olacak anne adaylarının karşısına kaç haftalık olduğunuzu ve doğum tarihlerinizi yazarsanız birbirinizi takip etmeniz daha kolay olacaktır

kusura bakmayın konuyu açıpta başka aya geçiş yapmak olmadı ama napalım dr umuzun isteği böyle bende bebişime bi 13 gün önce kavuşacağım ...........hepinizi öpüyorumm kendinize ve bebişinize dikkat edinn

canım sana kendim için ne desem şimdi yalan olur o yüzden bir hamileliğim kesinleşsin sonra herşey netleşir kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi oldu bu biraz tamam canım

selam kocaelili arkadaşım öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sorunsuz bir gebelik eçirirsin AKADEMİ HASTANESİNDE funda doğan var evet ama çevremde gidenlerin hiç biri memnun değil kendi kendine konuşup dururmuş açıklama yapmazmış ve bende bundan 3 sene önce kendi özel muayenesi vardı ozaman gitmiştim verdiği ilaçlardan zehirlendim yanlış teşhis yanlış tedavi yüzünden eğer ki akademiye gitmeye karar verdiysen GÖKHAN BEY çok iyi bir dr dur onu tavsiye edebilirim karar senin arkadaşım ..........sevgiyle kal.........

deryahakan canım hayırlı olsun.dr kim?nerde doğum yapcaksın?

mine cim benim ben tüpbebek hamilesiyim asıl dr um ist da medical parc da ama geçen hafta ilk kontrolümüzde dr um yurt dışında olduğu için akademide ki gökhan bey e gittim çok memnun kaldım ilk defa gitmeme rağmen çok güzel ilgilendi sağolsun ........

yarın kendi dr um geliyor ve tekrar kontrole ist a gideceğim şayet bi sorun yok herşey normal derse ist a gelip gitmek zor olacağı için AKADEMİDE GÖKHAN BEYE gitmeyi düşünüyorum .........

sen hangisine gidiyorsun bu arada nerede oturuyorsun kk da çok kocaelili var ama bitürlü kaynaşamadık...........

canım ben bahçecikteyim :) istanbuldan gelin geldim 8aydır evliyim.sen ne taraftasın canım?dr hala araştırıyorum.ben istiyorumki beni 9ay boyunca takip etsin ve doğumumada girsin.
eşim ısrarla hanım dr istiyo...

bu erkeklerin bayan dr merakı nedir anlamadım benim kide aynıydı ama funda doğana gidipde zehirlenince aklı başına geldi

güzelim zaten gebelik takibinde vajinal muayene olmuyor ki karnından ultrasyonla bakıyorlar doğumdada zaten artık onlar alışmışlar yani KULAK BURUN BOĞAZ veya GÖZ onlar için bölge tamamıyle örtüyle kapanıyor ben jinekologda bayan dr lara güvenmiyorum açıkçası çünkü kendi vücudumuzu tanıyamıyoruz ........neyse eşinle beraber verebileceğiniz bi karar tabii ama ben 14 yıldır izmitteyim ve çevremdeki arkadaşlarım hepsi anne hiç biride bayan dr mu aman aman diyorlar ve bayan doktor olarak tavsiye edebileceğim yok

ali kahya daki kadın doğum hastanesinde HÜREL ERCAN VE HAKAN ERGENEKON VAR birde gebelik takiblerinde oldukça iyiler

canım plajyolunda oturuyorum yani senin tam karşıkıyında merkeze 5km uzaklıktayım bahçecikte evimiz var ama hala inşaat bi türlü bitiremedik

eşime anlatamıyorum anlamıyor zaten illa kadın olcak diyo yapabileceğim bişery yok.sözümn dinlemesi için zehirlenmem gerekiyor sanırım
hayırlısı olsun inş.
ayşegül gürler hakkında ne diyosun?

daha şimdiden doğum tarihine bu kadar net hem de sezeryan diye karar vermesi doktorunun cok ilginç gerçekten.sen özellikle mi istiyorsun sezeryan diye? insanlar son ay bile genelde bilemiyorlar doğum nasıl olacak..

listeye haftaları eklemek iyi fikir aslında,yapabiliriz. hele bi tam belli olsun haftalarımız,biz de biraz ilerleyelim,ben uğraşırım inş.

Aralık 2008 annelerimiz:

-gulcicek61_67
-bhk
-bilemiyorum
-aqamarine
-kelebegim
-*Bahar*
-pinaM
-fenerbahcemine84
-ECETUNA
-naz&pıtırcık
-perihan82
-elif78
-diloş_04
-sidya
-yesimexpo
-eylül28@
-ballım53
-bahar_78
-ademel
-serpilla

tam 20 kişiyiz
deryahakan kasım ayına geçiş yaptı. inş sadece bunun gibi sebeplerden dolayı azalsın listemiz..onun dışında hep artsın hep artsın...

ooo maşallaaahh ne kadar güzel listemiz de var artık. nazarlar değmesin. herkes kucağına sağlıkla alsın inşallah.
bu arada kızlar hiç alışveriş yaptınız mı bebişler için. daha erken ama sabırsızlanıyorum. alacaklarımız konusunda da birbirimize fikir verelim ne dersiniz ? a.s.

bencede canım henüz çok çok erken.minicik daha bebişleirmz.3ayı allahın izniyle atlatalım ondan sonra yavaş yavaş bakarız hayırlısıyla.
ben eşimle yataklara bakmaya
başladım şimdiden ve şu model çok hoşumuza gitti.

ben illa ki vaktin biraz daha geçmesi taraftarıyım. düşük yaşamış biri olarak,bence bu daha sağlıklı.akla kötü şeyler getirmemek lazım ama,daha ilk haftalardan da hayatımızı tamamen buna endekslemememiz lazım diye düşünüyorum.hele bir büyüsünler. sonra insan cok acı çekiyor.o aldığınız şeyler hele sizi daha cok yıpratır. nerelere saklıyacağınızı bilemezsiniz. daha vakit bol. öğreniriz,birbirimizle de paylaşırız.hem cinsiyetleri de belli olur..

derya,canım sana bir şey sorucaktım bende senin gibi tüpbebek annesiyim.Eşim tüpbebeklerin daha çok sezeryanla alındığını duymuş sende sezeryana karar verildi deyince doğrumu acaba dedim.Benim daha dr. gitmeme varda bir de izmitteki acıbadem has. hakkında bir bilgin varmı? İstanbul bana uzak geliyor dr. arıyorumda (gebze'de oturuyorum) çok uzattım dimi...

bende aynı fikirdeyim arkadaşlar...3 ayımızı dolduralın ondan sonra...bhkcım bu arada
benim son reglim 28 subat ve doğummum inşallh 4 aralıkta olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…