- 31 Ocak 2008
- 741
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi deryahakan
:teytey:
merhaba canım bende ona gtmeyi düşünüyordum ama açıklama yapmadığını duydum.pek bilgilendirmiyormuş hastayı.böyle duydum nekadar doğru bilmiyorum ama onu isteyince doğuma giriyomuymuş?kadın doğum hastanesinde?
ben şuan bideğişiklik olmassa funda doğanı düşünüyorum doğumda akademide kısmetse inş.a.s.
canım sana kendim için ne desem şimdi yalan olur o yüzden bir hamileliğim kesinleşsin sonra herşey netleşir kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi oldu bu biraz tamam canım
benim de hesaplara göre 5 aralık.. inş bir sorun cıkmaz. ben de bugün öğrendim hamile olduğumu.. :))
deryahakan canım hayırlı olsun.dr kim?nerde doğum yapcaksın?
kızlar 2008 aralık anneleri konusunu açtım ama malesef ben kasım annelerine transfer oldum dr um 19 kasım sezeryan gününe karar verdi bile ama kabulederseniz arada bir ziyaretinize gelirim liste bile yapmışsınız ne güzel bi önerim olacak anne adaylarının karşısına kaç haftalık olduğunuzu ve doğum tarihlerinizi yazarsanız birbirinizi takip etmeniz daha kolay olacaktır
kusura bakmayın konuyu açıpta başka aya geçiş yapmak olmadı ama napalım dr umuzun isteği böyle bende bebişime bi 13 gün önce kavuşacağım ...........hepinizi öpüyorumm kendinize ve bebişinize dikkat edinn
canım tebrik ederim inşallah bi sorun çıkmadan bebeklerimizi kucagımıza alırız..
Aralık 2008 annelerimiz:
-gulcicek61_67
-bhk
-bilemiyorum
-aqamarine
-kelebegim
-*Bahar*
-pinaM
-fenerbahcemine84
-ECETUNA
-naz&pıtırcık
-perihan82
-elif78
-diloş_04
-sidya
-yesimexpo
-eylül28@
-ballım53
-bahar_78
-ademel
-serpilla
tam 20 kişiyiz
deryahakan kasım ayına geçiş yaptı. inş sadece bunun gibi sebeplerden dolayı azalsın listemiz..onun dışında hep artsın hep artsın...
ooo maşallaaahh ne kadar güzel listemiz de var artık. nazarlar değmesin. herkes kucağına sağlıkla alsın inşallah.
bu arada kızlar hiç alışveriş yaptınız mı bebişler için. daha erken ama sabırsızlanıyorum. alacaklarımız konusunda da birbirimize fikir verelim ne dersiniz ?a.s.
kızlar 2008 aralık anneleri konusunu açtım ama malesef ben kasım annelerine transfer oldum dr um 19 kasım sezeryan gününe karar verdi bile ama kabulederseniz arada bir ziyaretinize gelirim liste bile yapmışsınız ne güzel bi önerim olacak anne adaylarının karşısına kaç haftalık olduğunuzu ve doğum tarihlerinizi yazarsanız birbirinizi takip etmeniz daha kolay olacaktır
kusura bakmayın konuyu açıpta başka aya geçiş yapmak olmadı ama napalım dr umuzun isteği böyle bende bebişime bi 13 gün önce kavuşacağım ...........hepinizi öpüyorumm kendinize ve bebişinize dikkat edinn
ben illa ki vaktin biraz daha geçmesi taraftarıyım. düşük yaşamış biri olarak,bence bu daha sağlıklı.akla kötü şeyler getirmemek lazım ama,daha ilk haftalardan da hayatımızı tamamen buna endekslemememiz lazım diye düşünüyorum.hele bir büyüsünler. sonra insan cok acı çekiyor.o aldığınız şeyler hele sizi daha cok yıpratır. nerelere saklıyacağınızı bilemezsiniz. daha vakit bol. öğreniriz,birbirimizle de paylaşırız.hem cinsiyetleri de belli olur..