2008 Aralık Anneleri

merhaba arkdaslar,
bir kaç gün kayboldum ne güzel olmuş buralar:) daha bi kalabalıklaşmışız!!!
Aramıza yeni katılan tüm aralık anneleri hepiniz "HOŞGELDİNİZ"...

merhaba arkdaslar,
bir kaç gün kayboldum ne güzel olmuş buralar:) daha bi kalabalıklaşmışız!!!
Aramıza yeni katılan tüm aralık anneleri hepiniz "HOŞGELDİNİZ"...

canım ya çok mersi ama bunu nasıl ekliyorum :)) kusurabakma beceremedimde

kontrol paneli yazan kısma gir
orada detay bilgilerinizi düzenleyin kısmına gir
en altta Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi yazan kısma verdiğim linki kopyala ve yapıştır.
işlem tamamdır.:smiley-cool:

selam kızlar
ben de bugün kan testiyle biraz da olsa emin oldum hamileliğimden allah nasip ederse ben de aralık annesi olacagım inşallah
hem korku hem sevinç bir arada cumaya doktora gidersem rahatlarım inşallah biraz..

beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum aralık annişlerii
hepimize sağlıklı gebelilikler.......

selam kızlar hepinize hayırlı olsun.35 haftalık hamileyim ve size tavsiyem catlklara dikkat edin sonra cok üzülüyor insan.bonal krem ve lierac diye bir krem varmış erken dönemde baslanıyormuş 3 aylıkken filan.doktorunuza sorun ve ve bu konuyu ihmal etmeyin.ben yandım siz yanmayın.ve bol bol su için e mi :nazar:

minikkuzum çok teşk bu bilgiyi unutmamak içn buzdolabıma yazıp yapıştırca.zamanı gelincede uygulıycam kızlar sizde öyle yapın bence..inş çatlama zamanlarımızıda görürüz.:))çoköpütum

kızlar çatlaklar için kaysı yağını ve badem yağını öneriyorlar hem doğal oldukları için daha güvenli olabilir.

merhaba kızlar.bende ALLAH nasip ederse sizin gibi aralık annesi olucam.ben hamile olduğumu bu ayın 5 de öğrendim.anlıcağınız çok yeniyim.doktora gittim.kan testim 560 çıktı.henüz küçük olduğu için görünmedi keseciğimiz.inş.bu ayın 19 da tekrar gidicem.dualarınız da benide unutmayın olurmu.

Selam hamişler nasılsınız.a.s.
Ben internetten bir iki hastane araştırdım şöyle iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum.
Ben bide cinsim hamileliğimi söyleyen doktor pek hoşuma gitmedi işin açıkcası bir daha gitmem ona.:1closedeyes:
Gelişim Hastenesi hoşuma gitti.
Tam iki aylık olsun bebişim oraya gidicem.
Gelişim hastanesinde ağrısız doğum bölümüde varmış ama sakıncalı diyorlar.
Sakat kalma riski varmış,sezeyande istemiyorum dikişler çok ağrı yapar diyorlar.
üff aslında daha çok erken ama işte insan bir an önce doğursun istiyor..
:emir_bebek::eek:

kızlar bu sabah dr gittim yarın kontrolum vardı ama kahverengi lekelerim olunca korktum bende hemen gittim . bi de ne öğreneyim gecen hafta tek kese izlenmişti bugün ikinciyi gördü dr ikiz olacak dedi:dance::dance::emir_bebek::emir_bebek:
lekeler için koyu renk normal, olabilir dedi ama kırmızılaşınca dikkat et hemen gel dedi. keseler ve yolk saclar gelişmi güzel ama daha çok küçük her ikiside embriyolar izlenmedi dedi haftaya tekrar gel dedi. inş bi aksilik olmaz dualarınıız eksik etmeyin ...

Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguları hepimiz için hayırlısını versin ...

kızlar bu sabah dr gittim yarın kontrolum vardı ama kahverengi lekelerim olunca korktum bende hemen gittim . bi de ne öğreneyim gecen hafta tek kese izlenmişti bugün ikinciyi gördü dr ikiz olacak dedi:dance::dance::emir_bebek::emir_bebek:
lekeler için koyu renk normal, olabilir dedi ama kırmızılaşınca dikkat et hemen gel dedi. keseler ve yolk saclar gelişmi güzel ama daha çok küçük her ikiside embriyolar izlenmedi dedi haftaya tekrar gel dedi. inş bi aksilik olmaz dualarınıız eksik etmeyin ...

Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguları hepimiz için hayırlısını versin ...

oy oy ne güzel ya.. Rabbim bir isterken iki veriyor demek sanaa.s hayırlı olsun canım.a.s.

Dün bebeğimin minicik kesesini ve minicik kıpırdayan kalbini gördük. Allahım bir sorum yaşatmadan gündüz aydınlığında da göstersin inş bebeklerimizi bize.

X