- Konu Sahibi deryahakan
ademel merhaba.sennki son adet tarihine göre nekadarlık?üzme kendine bidahaki sefere allaın izniyle kocaman bir keseyle karşılar seni bebeğin.çok öpüyorum :)
fenerbahcemine,naptın doktor meselesini karar verdinmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ademel merhaba.sennki son adet tarihine göre nekadarlık?üzme kendine bidahaki sefere allaın izniyle kocaman bir keseyle karşılar seni bebeğin.çok öpüyorum :)
selam hamişlerrrr
size bir sorum olacak keseyi kaç haftalıkken görüyoruz kızlar acaba.. cumaya doktora gidicem inşallah görürürüz
benim hesaplarıma göre 5+3 üm ama inşallah herşey yolunda gider...
kendinize ve bebişlere iyi bakın.....................
ben gittiğimde doktor 5+6 haftalık olduğumu söyledi.Kese cok rahat görülüyordu. içinde de bebek bir köşesindeydi kesenin. cok net değildi ama nefesimi tuttuuğumda kalbinin attığı ufak titreşimlerden anlaşılabiliyordu.a.s
canım bu tür ifadeler 5+6 ----6+4----7+3 gibi ifadeler hafta artı günü simgeler yanii
5+6 -----------5 hafta 6 günlük
6+4-------------6 hafta 4 günlük gibi
derya,canım sana bir şey sorucaktım bende senin gibi tüpbebek annesiyim.Eşim tüpbebeklerin daha çok sezeryanla alındığını duymuş sende sezeryana karar verildi deyince doğrumu acaba dedim.Benim daha dr. gitmeme varda bir de izmitteki acıbadem has. hakkında bir bilgin varmı? İstanbul bana uzak geliyor dr. arıyorumda (gebze'de oturuyorum) çok uzattım dimi...
daha şimdiden doğum tarihine bu kadar net hem de sezeryan diye karar vermesi doktorunun cok ilginç gerçekten.sen özellikle mi istiyorsun sezeryan diye? insanlar son ay bile genelde bilemiyorlar doğum nasıl olacak..
listeye haftaları eklemek iyi fikir aslında,yapabiliriz. hele bi tam belli olsun haftalarımız,biz de biraz ilerleyelim,ben uğraşırım inş.
selam kızlar..ben de aralık annesi olucam kısmetse..bundan önce 2 düşüğüm var o yüzden tedirginim biraz ama inanıyorum bebişim bu sfeer beni bırakmayacak inş..dua edin bana da ne olur bir iki güne kadar kalp atışlarını duymaya gideceğiz..şuan 6 artı 2 yim..
bu arada kızlar mide bulantılarınız tam olarak kaçıncı haftada başladı acaba.??bir de kasık ağrılarım ilk haftalardaki kadar yoğun değil daha azaldı..sizde de öle oldu mu acaba 7. haftada..yardımcı olurmusunuz??
öptüm şimdilik...
arkadaşlar ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu foliasit nasıl içiliyor yardımcı olurmusunuz aç karnınamı tok karnınamı saatin bi önemi varmı?
kızlar bu sabah dr gittim yarın kontrolum vardı ama kahverengi lekelerim olunca korktum bende hemen gittim . bi de ne öğreneyim gecen hafta tek kese izlenmişti bugün ikinciyi gördü dr ikiz olacak dedi:dance::dance:
lekeler için koyu renk normal, olabilir dedi ama kırmızılaşınca dikkat et hemen gel dedi. keseler ve yolk saclar gelişmi güzel ama daha çok küçük her ikiside embriyolar izlenmedi dedi haftaya tekrar gel dedi. inş bi aksilik olmaz dualarınıız eksik etmeyin ...
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguları hepimiz için hayırlısını versin ...
çokmu saçma birsoru oldu?
:teytey:arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu çok heycanlıyım değerim 308 çıktı nasıl sizce
selam kızlar..ben de aralık annesi olucam kısmetse..bundan önce 2 düşüğüm var o yüzden tedirginim biraz ama inanıyorum bebişim bu sfeer beni bırakmayacak inş..dua edin bana da ne olur bir iki güne kadar kalp atışlarını duymaya gideceğiz..şuan 6 artı 2 yim..
bu arada kızlar mide bulantılarınız tam olarak kaçıncı haftada başladı acaba.??bir de kasık ağrılarım ilk haftalardaki kadar yoğun değil daha azaldı..sizde de öle oldu mu acaba 7. haftada..yardımcı olurmusunuz??
öptüm şimdilik...