2008 Aralık Anneleri

selam hamişlerrrr
size bir sorum olacak keseyi kaç haftalıkken görüyoruz kızlar acaba.. cumaya doktora gidicem inşallah görürürüz
benim hesaplarıma göre 5+3 üm ama inşallah herşey yolunda gider...
kendinize ve bebişlere iyi bakın.....................

ben gittiğimde doktor 5+6 haftalık olduğumu söyledi.Kese cok rahat görülüyordu. içinde de bebek bir köşesindeydi kesenin. cok net değildi ama nefesimi tuttuuğumda kalbinin attığı ufak titreşimlerden anlaşılabiliyordu.a.s

ben gittiğimde doktor 5+6 haftalık olduğumu söyledi.Kese cok rahat görülüyordu. içinde de bebek bir köşesindeydi kesenin. cok net değildi ama nefesimi tuttuuğumda kalbinin attığı ufak titreşimlerden anlaşılabiliyordu.a.s

bhk,canım ben bu konularda baya cahilim acaba 5+6 gibi ifadeler 6mı 5 incimi haftayı gösterir yani neden artı kullanılıyor:uhm::uhm:

canım bu tür ifadeler 5+6 ----6+4----7+3 gibi ifadeler hafta artı günü simgeler yanii

5+6 -----------5 hafta 6 günlük

6+4-------------6 hafta 4 günlük gibi

canım bu tür ifadeler 5+6 ----6+4----7+3 gibi ifadeler hafta artı günü simgeler yanii

5+6 -----------5 hafta 6 günlük

6+4-------------6 hafta 4 günlük gibi

sağol deryacım sana tüp bebekle ilgili bir şeyler sormuştum görmedin herhalde canım t.b hamile kalanlarda sezeryan zorunlumu?

derya,canım sana bir şey sorucaktım bende senin gibi tüpbebek annesiyim.Eşim tüpbebeklerin daha çok sezeryanla alındığını duymuş sende sezeryana karar verildi deyince doğrumu acaba dedim.Benim daha dr. gitmeme varda bir de izmitteki acıbadem has. hakkında bir bilgin varmı? İstanbul bana uzak geliyor dr. arıyorumda (gebze'de oturuyorum) çok uzattım dimi...

elif cim merhaba ALLAH tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip eder inşallah ewt canım tüpbebeklerde genelinde corasprin ve tedavi öncesi ve sonrası kullandığımız ilaçlardan dolayı normal doğum yapamıyoruz onun için sezeryan şart.......acıbadem hastanesinde yıldız hanım varmış ben gitmedim hiç ama gidenler vardı çevremde kimisi memnun kalımış kimisi kalmamış acayıp bi kadın dediler onun için bilemiyorum ama sen gebze desin istanbul sana daha yakın ben izmit merkezdeyim ve sürekli istanbula hemde karşıya bakırköy e gidiyorum ama çok şükür dr um göztepe medical parc hastanesine geçecekmiş bundan sonra ALLAH nasip ederse oraya gideceğim ve doğumuda orda yapmaya karar verdik ALLAH o günleri gösterir inşallah senin tüp bebek nerde oldu birde size ASM yakın gerçi fiyatlar oldukça yüksekmiş orda ama bilmiyorum yani senin yerinde olsam 45 dk izmite gelene kadar istanbul a giderim kartal da pendik de veya kadıköyde göztepede çok iyi dr lar ve hastaneler var eğer istersen kadıköyde bi prof dr önerebilim

kusura bakma güzelim öncekiayfaları gezerken gördüm yukarda yazdım nasıl gidiyor hamileliğin nekadarlık oldunuz?

daha şimdiden doğum tarihine bu kadar net hem de sezeryan diye karar vermesi doktorunun cok ilginç gerçekten.sen özellikle mi istiyorsun sezeryan diye? insanlar son ay bile genelde bilemiyorlar doğum nasıl olacak..

listeye haftaları eklemek iyi fikir aslında,yapabiliriz. hele bi tam belli olsun haftalarımız,biz de biraz ilerleyelim,ben uğraşırım inş.

ahhh güzelim keşke normal doğum yapabilsem ama malesef tüpbebek hamilesi olduğum için kullandığım ilaçlar ki tüm tüpbebek hamileleri asprin ve ya kan sulandırıcı iğneler kullanırlar o yüzden normal doğum yapamıyorz kesinlikle sezeryan olmak zorunda gün konusuna gelince normalde 2 araklık da tamamlıyorum ama sezeryan olacağı için 10 gün önceden alıyorlarmış şuandaki tarihim belli ve crl dede aynı hafta ve günde düzenli gidiyoruz tabii bu bebeğin gelişimine göre de değişebiliyor örneğin biz SAT a göre hesapladığımızda 7+4 üzdür ama CRL de 8+2 görülür daha erken bi tarihe kayar doğum

selam kızlar..ben de aralık annesi olucam kısmetse..bundan önce 2 düşüğüm var o yüzden tedirginim biraz ama inanıyorum bebişim bu sfeer beni bırakmayacak inş..dua edin bana da ne olur bir iki güne kadar kalp atışlarını duymaya gideceğiz..şuan 6 artı 2 yim..
bu arada kızlar mide bulantılarınız tam olarak kaçıncı haftada başladı acaba.??bir de kasık ağrılarım ilk haftalardaki kadar yoğun değil daha azaldı..sizde de öle oldu mu acaba 7. haftada..yardımcı olurmusunuz??
öptüm şimdilik...

selam kızlar..ben de aralık annesi olucam kısmetse..bundan önce 2 düşüğüm var o yüzden tedirginim biraz ama inanıyorum bebişim bu sfeer beni bırakmayacak inş..dua edin bana da ne olur bir iki güne kadar kalp atışlarını duymaya gideceğiz..şuan 6 artı 2 yim..
bu arada kızlar mide bulantılarınız tam olarak kaçıncı haftada başladı acaba.??bir de kasık ağrılarım ilk haftalardaki kadar yoğun değil daha azaldı..sizde de öle oldu mu acaba 7. haftada..yardımcı olurmusunuz??
öptüm şimdilik...

benim 5. hafta başladı bulantıların ve şimdi tüm hızıyladevam ediyor.şimdi 6+1 deyim ben.ne yaptıysam bulantılara kar etmedi. en sonunda doktorum ilaç verdi de valla bir tek o iyi geldi. yoksa 24 saat bulanıyordu midem.

arkadaşlar ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu foliasit nasıl içiliyor yardımcı olurmusunuz aç karnınamı tok karnınamı saatin bi önemi varmı?

canım hoşgeldin aramıza ben folik asiti günde 2 defa yemeklerden sonra alıyorum folik plus içiyorum ben hayırlı olsun bebeğin canım.

arkadaşlar ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu foliasit nasıl içiliyor yardımcı olurmusunuz aç karnınamı tok karnınamı saatin bi önemi varmı?

Günün istediğin bir saatinde,aç ya da tok farketmez canım. yanlız belli bir saatte içmeyi adet edinirsen,unutma riskin ortadanb kalkmış olur.. hayırlı olsun hamileliğin a.s.

teşekkür ederim doktorum bana folbiol verdi günde bitane iç dedi ve nisan sonunda gel muayene edelim dedi bakalım heycanlıyım :)))

kızlar bu sabah dr gittim yarın kontrolum vardı ama kahverengi lekelerim olunca korktum bende hemen gittim . bi de ne öğreneyim gecen hafta tek kese izlenmişti bugün ikinciyi gördü dr ikiz olacak dedi:dance::dance::emir_bebek::emir_bebek:
lekeler için koyu renk normal, olabilir dedi ama kırmızılaşınca dikkat et hemen gel dedi. keseler ve yolk saclar gelişmi güzel ama daha çok küçük her ikiside embriyolar izlenmedi dedi haftaya tekrar gel dedi. inş bi aksilik olmaz dualarınıız eksik etmeyin ...

Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguları hepimiz için hayırlısını versin ...

ay diloşşşşş çok sevindim seninadına Allah tamamına erdirsin ben de ikiz olsa keşke diyordum ama tek buna da çok şükür tabi :)))

öptüm şimdilik...

ay derrin seni çok iyi anlıyorum, ben de 2 defa yaşadım, artık bir daha olmaz inşallah senin de benim de çok zor bi psikoloji

X