- 22 Ağustos 2007
- 3.615
- 12
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.241
kendi adıma konuşıyım iyiyim loracım bulantılarım bayağı azaldı diyebilirim perşembe dr gidecem bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim heyecan yapıyorum ya
insallah cnm ii haberlerle gelrsin benim mide bulantiarida azaldi diyebilirim ama tabi yinede oldugu zaman cok cekiyorum suan cok uykum geldi ya gideyimde biraz uyuyum bariii
oh ne güzel uyuyun bakalım uyuyan güzeller :çok üzgünüm: ben elimde serum iğnesiyle calışıyorum yapılırmı bu bana ya senağlama
geçmiş olsun....bulantılarınmı çok hayırdır? a.s.
kızlar ne yapıyosunuz.benim başım ağrıyor yine.dün akşam bulantımla beraber çıkardım.sonra başım nasıl zong zong ağrımaya başladı.şimdide hafiften ağrıyor ya.korkuyorum kızlar neden acaba.gripte olmadım.bişi olur mu yaasenağlama
merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum. benim geceleri cok fazla wc ihtiyacım oluyo yarım saatte yada 20 dk da bir valla ben anca dörtten sonra uyuyabiliyorum sizdede benzer problemler varmı bu uyuyamamak beni delirtiyo yaaa. eşim bile yanımdan kaçıyo benide uyutmuyosun diye merak ediyorum sizlerde öylemisiniz cevaplarsanız sevinirim.
cnm usutmus olabilirsin bende oyle olmuyor cok nadiren bazen bir kez gidiyorum wcye oda gece cok su icmiyssem bence bir doktoruna soyle bakalim belki dedigim gibi usutmusundur