2008 Aralık Anneleri

kendi adıma konuşıyım iyiyim loracım bulantılarım bayağı azaldı diyebilirim perşembe dr gidecem bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim heyecan yapıyorum ya

insallah cnm ii haberlerle gelrsin benim mide bulantiarida azaldi diyebilirim ama tabi yinede oldugu zaman cok cekiyorum suan cok uykum geldi ya gideyimde biraz uyuyum bariii

insallah cnm ii haberlerle gelrsin benim mide bulantiarida azaldi diyebilirim ama tabi yinede oldugu zaman cok cekiyorum suan cok uykum geldi ya gideyimde biraz uyuyum bariii

iyi canım git uyu bugünlerini ararsın rahat rahat uyumanın yani benimde uykum var ama oğlum uyanık uyuyamıyorum bunun için diyorum rahat rahat uyu by cnm

sanırım ben de gidip uyucam biraz tatlicadiarzu

sabah 6bucukta kalkınca ancak bu saate kadar dayanabiliyorum :)

oh ne güzel uyuyun bakalım uyuyan güzeller :çok üzgünüm: ben elimde serum iğnesiyle calışıyorum yapılırmı bu bana ya senağlama

oh ne güzel uyuyun bakalım. benimde odadaki iş arkadaşlarından biri bu hafta doğum iznine ayrılıyor. diğer arkadaşta yıllık izne çıkıyor. yani tek kalacağım. kapıyı kilitleyip bende istediğim zaman uyuyacağım :1closedeyes::teytey:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar, uzun zamandır uğrayamadım koşuşturmamız çoktu.... dün dr. gittim bebişim sanki bakacağımızı anlamış gibi hareketlendi çok güzeldi ya birde ben hissetsem henüz cinsiyeti belli değil bende sormadım açıkçası biraz beklemek istiyorum.:dance:

mecburen işe gelip gittiğimden ben sadece ayakta uyuyorum kafamçokkarıştı ama eve gider gitmez, uyuyorum, yemek bile yapamıyorum çoğu zaman, kahvaltıyla geçiştirdiğimiz çok oluyor bu yüzden...

uyumak için fırsatı olanlara çok imreniyorum a.s.

kızlar günaydın nasılsın bakalım. yeni kalktım ama hala uykum var. dün akşamdan beri miğde bulantısından ne birşey yiyebilidim nede su içebildim. ama olsun bugünlerde geçer

kızlar ne yapıyosunuz.benim başım ağrıyor yine.dün akşam bulantımla beraber çıkardım.sonra başım nasıl zong zong ağrımaya başladı.şimdide hafiften ağrıyor ya.korkuyorum kızlar neden acaba.gripte olmadım.bişi olur mu yaasenağlama

bundan sonra vücut kan hacmimiz arttığından ve artacağından; bu dönemde baş ağrıları görülme olasılığı artacakmış canım.. endişelenmeni gerektirecek bir durum yok.

BAKIYORUM DA HERKEZİN MİĞDESŞ FENA ARKADAŞLAR BENİM SERUMLARDAN BİRER TANE DAĞITAYIM İYİ GELİR KIZLAR :dance:

merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum. benim geceleri cok fazla wc ihtiyacım oluyo yarım saatte yada 20 dk da bir valla ben anca dörtten sonra uyuyabiliyorum sizdede benzer problemler varmı bu uyuyamamak beni delirtiyo yaaa. eşim bile yanımdan kaçıyo benide uyutmuyosun diye merak ediyorum sizlerde öylemisiniz cevaplarsanız sevinirim.

elifciğim saol canım ya.içim rahatladı inanki.
kelebeğim normal o ya.bende bikaçkere gidiyorum wc ye.allahım zaman da geçmiyor

cnm usutmus olabilirsin bende oyle olmuyor cok nadiren bazen bir kez gidiyorum wcye oda gece cok su icmiyssem bence bir doktoruna soyle bakalim belki dedigim gibi usutmusundur

kızlar bende bişi sorcam yine.dün sağlık ocağına gittim kayıt oldum.temmuzda tetanoz aşısına çağırdılar.sizin bilginiz var mı acaba canlarım.ben yine de kendi dr.sorcam

cnm usutmus olabilirsin bende oyle olmuyor cok nadiren bazen bir kez gidiyorum wcye oda gece cok su icmiyssem bence bir doktoruna soyle bakalim belki dedigim gibi usutmusundur

teşekkür ederim canım ben birde cok fazla su içiyorum ona sebep buluyorum ama akşamları içmemeye çalışayım bakalım olmassa tekrar doktora giderim bebeğimde hala kasıklarımda sanki belki oda mesaneye baskı yapıyo olabilir diyorum yinede saol canım.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…