sağol canım benim :1hug:ahhh hiç sorma genç kızkende hiç popom yoktu kızın olcak deyince cok sevinmiştim popom cıkcak diye ama nerde olan popoda gömüldü kaldı kaydirigubbakcemile3
canım aslında popon aynıdır da göbişin büyüdüğü için sana öyle geliyodur valla bana herkes sivri göbek senin ki yine erkek diyorlar ama seninle hemen hemen aynı durumdayız hem seninkide cimcime .. demekki her kız çocuğu anneyi şişirmiyor yada en azından şimdiye kadar öyle umarım son ayımızın içinde de ödem toplamaz çünkü kız bebekler anneyi son ay aşırı derecede şişirirmiş balon gibi yanifisfisfis
herkese afiyet olsun.
orkidem valla seni manken anne adayı seçiyorummm :))
edolina canım senn göbişte çok tatlı maşallh.
kız zea dünürüm hani o kilolar ben bişey göremedim bacım???
goldcum o sayfanın linkini koyarmısın ekliyim yoktur sanırım tatlım
ama ben tombiş annelerdenin kilom fazlaydı zaten hamiş kaldığımda:CüvCüv:
Sağol emine.Ben senin ayıcıklı göbiş resmine iltifat etmiştim bi kere Aralık anneleri sayfasında.Cevap gelmeyince kızdın sandım.Maşallah senin göbiş de çok şeker.
canım o resme yorumunu okudum çokda hoşuma gitti cevapp yazmadım evet ama teşekkür butonuna basmıştım :)
teşekkür ederim anlamındaa.s.
çok saol canım öpüyruz seni oğlumla:CüvCüv:
bizde en buyuk kimin göbegidir ki?
eskiden ballım ve lora açık ara gidiyordu ama şimdi hepicigi birbirinden buyuk,
ben kararsız kaldım..
Eminem ve edoline bayagı buyuk duruyordu bu hafta sanki ama eminem sirf göbüşü çekmiş vucuduna oranlayamadım
yok goldcum ben burdayım ama maaşallah kızım coştu onu izliyorum karnımın bir orası şişiyor bir diğer tarafı
ALLAH'ım ne güzel bir his bu hayırlısıyla sağsalim kavuşmayıda nasip etsin ALLAH'ım diye dua ediyorum şekerim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?