- 24 Temmuz 2008
- 2.029
- 15
ben varım ama bende küstüm size
Küsme ya ben de şimdi eşimle kardeşime anlatıyodum ikinci oldum göbek yarışında diye.:CüvCüv:çok sevindim beni ikinci sıraya uygun gördün diyekaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım ama bende küstüm size
AHANDA GERÇEK 1 NUMARAoğluşumla beeeeeeen
gold görmedinmi bu resmimi bacım?laelaelaelaelae
zerencim katılıyorum bacım bende kuaföre koşucam :)
yeni resmim nasıl?beğendinizmi?
gold bacım uzman olarak nasıl orantılarım :)))))))) hehhee
NE kadar güzel yaaaaaaaaaALLAHIM BANADA YAŞAT çok güzel canım ya ağlamamak için zor tuttuyom valla kendimi ben ne zaman yaşıycam bunları:1shok:
NE kadar güzel yaaaaaaaaaALLAHIM BANADA YAŞAT çok güzel canım ya ağlamamak için zor tuttuyom valla kendimi ben ne zaman yaşıycam bunları:1shok:
eminecim jasperi bilmem ama ben kendi adıma ilk fırsatta eklicem hatta geçen gün ekledim ama istersen o resmimi yani 2 hafta önceki resmimi ekleyebilirim tekrar avartar olarak eklemiştim yada haftaya son halimi eklerim artık ...bu sırada Eren beyde yerini beyenenlerden maşallah canım...
gold görmedinmi bu resmimi bacım?laelaelaelaelae
resmi yeni gördüm şekerim çok hoşmuş, hiç kilo almamışsın valla ince hamile kalmanın faydaları
eminecik ütü de yaparmış o oda sonra çocuk odası mi olacak?
annemle kayınvalidem evde kıyafetlerimi topluyor:jeyyar: bende mecburen işte ve bu ara boş gezenin boş kalfası olarak bilgisayarda oyunlara taktim. Aranızda facebook uyesi var mi?
şu resim olayını ayarlayamadım birtürlü.yine ekranı kapladık biz
oyle deme yaw utandım şimcik
iki kere geldim yazdım cevap yazan olmadı ben de gelmedim bidaha napimgamyoncuiremsu
pek alınganımdır da kaydirigubbakcemile2
yok canım sivri mi cıkmıs diyosun:uhm:
önden de yandan da baya yuvarlak benim karnım oysaki
tam kız göbüşü:CüvCüv: