ben varım ama bende küstüm size
Küsme ya ben de şimdi eşimle kardeşime anlatıyodum ikinci oldum göbek yarışında diye.:CüvCüv:çok sevindim beni ikinci sıraya uygun gördün diyekaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım ama bende küstüm size
AHANDA GERÇEK 1 NUMARAoğluşumla beeeeeeen
gold görmedinmi bu resmimi bacım?laelaelaelaelae
zerencim katılıyorum bacım bende kuaföre koşucam :)
yeni resmim nasıl?beğendinizmi?
gold bacım uzman olarak nasıl orantılarım :)))))))) hehhee
NE kadar güzel yaaaaaaaaaALLAHIM BANADA YAŞAT çok güzel canım ya ağlamamak için zor tuttuyom valla kendimi ben ne zaman yaşıycam bunları:1shok:
NE kadar güzel yaaaaaaaaaALLAHIM BANADA YAŞAT çok güzel canım ya ağlamamak için zor tuttuyom valla kendimi ben ne zaman yaşıycam bunları:1shok:
eminecim jasperi bilmem ama ben kendi adıma ilk fırsatta eklicem hatta geçen gün ekledim ama istersen o resmimi yani 2 hafta önceki resmimi ekleyebilirim tekrar avartar olarak eklemiştim yada haftaya son halimi eklerim artık ...bu sırada Eren beyde yerini beyenenlerden maşallah canım...![]()
gold görmedinmi bu resmimi bacım?laelaelaelaelae
resmi yeni gördüm şekerim çok hoşmuş, hiç kilo almamışsın valla ince hamile kalmanın faydaları
eminecik ütü de yaparmış o oda sonra çocuk odası mi olacak?
annemle kayınvalidem evde kıyafetlerimi topluyor:jeyyar: bende mecburen işte ve bu ara boş gezenin boş kalfası olarak bilgisayarda oyunlara taktim. Aranızda facebook uyesi var mi?
şu resim olayını ayarlayamadım birtürlü.yine ekranı kapladık biz![]()
oyle deme yaw utandım şimcik
iki kere geldim yazdım cevap yazan olmadı ben de gelmedim bidaha napimgamyoncuiremsu
pek alınganımdır da kaydirigubbakcemile2
yok canım sivri mi cıkmıs diyosun:uhm:
önden de yandan da baya yuvarlak benim karnım oysaki
tam kız göbüşü:CüvCüv: