- 5 Mayıs 2008
- 2.150
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orkidem, gold
kızlar çok güzelsiniz maşallah
goldcuuum elbisende çok yakışmış canım. Yeni çiftleride Allah bir yastıkta kocatsın.
Orkideciiim geçen gün nostalji yapıp bu başlığın ilk sayfalarını okudum. herkesin mide bulantılarının yoğun olduğu sıralarda seninki hala başlamamıştı, endişeleniyordun sende niye midem bulanmıyor diye :)))))))) kız çok istemişsin gördünmü hala devam ediyor :)
orkidem, gold
kızlar çok güzelsiniz maşallah
goldcuuum elbisende çok yakışmış canım. Yeni çiftleride Allah bir yastıkta kocatsın.
Orkideciiim geçen gün nostalji yapıp bu başlığın ilk sayfalarını okudum. herkesin mide bulantılarının yoğun olduğu sıralarda seninki hala başlamamıştı, endişeleniyordun sende niye midem bulanmıyor diye :)))))))) kız çok istemişsin gördünmü hala devam ediyor :)
bizde en buyuk kimin göbegidir ki?
eskiden ballım ve lora açık ara gidiyordu ama şimdi hepicigi birbirinden buyuk,
ben kararsız kaldım..
Eminem ve edoline bayagı buyuk duruyordu bu hafta sanki ama eminem sirf göbüşü çekmiş vucuduna oranlayamadım
lilyum ve jasper kızlar hani sizin göbişler?=
ben varım ama bende küstüm size
hihoyyythihoyyyt:sm_cool:a.s.tamam ozaman seninle barıştım kızımda barıştı
kızlar merak ediyorum ALLAH'ın izniyle doğumumuzu yapıp bebeklerimize sağsalim kavuştuktan hayırlısıyla lohusalımızıda atlatınca ilk ne yapacaksınız kendiniz için
ben diyim hemen kuaföre gidip saçımı kesip boyatacağım valla şekerler:sm_cool: