- 20 Aralık 2007
- 162
- 0
hayır hayır..
yiyorsa ne mutlu sana..
öyle alışsın kuzucuk.
maşallah..
teşk ler canım cevabın için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır hayır..
yiyorsa ne mutlu sana..
öyle alışsın kuzucuk.
maşallah..
Kızlar benim oğlan ne meyve suyu ne meyve püresi ne de sebze çorbaları nı beğenmiyor.Kaşığı gördüğü gibi ağzını kapatıyo ne yapıcamı şaşırdım valla!
kızlar muhallebi tarifi versenize bana ya off bir türlü becermedim şu muhallbiyi
sabret, pes etme devam et denemeye,
benim kızların biride kaşığı görünce ağzını kilitliyordu, parmağımla yediriyordum, birkaç parmak verdikten sonra çaktırmadan kaşığı veriyordum, öyle öyle alıştı şükür, şimdi maşallahı var
Sağol canım milupa beslenme uzm. larını aradım onlarda tam birşey söylemediler diş çıkaracaktır dediler benim oğlanın üst damağında birşey çıktı ama diş çıkacak yerin üstünde 3 dişçide bilemedi kist olabilir dişde olabilir ama bilemiyoruz takip edelim dediler acaba dişde ondan mı sıkıntı yapıyo kuzucum şu parmakla bende deniycem bugün inş. başarırım tekrar teşekkür ederim canım.
zemayscım merhaba nasıl kuzuşlar, bişey sorcam, yoğurdu camda mı porselende mi yapıyorsunuz
Sağol canım milupa beslenme uzm. larını aradım onlarda tam birşey söylemediler diş çıkaracaktır dediler benim oğlanın üst damağında birşey çıktı ama diş çıkacak yerin üstünde 3 dişçide bilemedi kist olabilir dişde olabilir ama bilemiyoruz takip edelim dediler acaba dişde ondan mı sıkıntı yapıyo kuzucum şu parmakla bende deniycem bugün inş. başarırım tekrar teşekkür ederim canım.
bende artık sebzelerin neredeyse hepsini 5-6 çeşit küçük küçük doğrayıp eziyorum ama blendırdan geçirmezsem pütürlü oluyo mutlaka kusuyo şimdilik en büyük sorunumuz bu umarım büyüdükçe yemeyi becerebilir :)
zemayscım merhaba nasıl kuzuşlar, bişey sorcam, yoğurdu camda mı porselende mi yapıyorsunuz
Zeamays'cım Allah sana mutlulukların en güzelini yaşatsın inş. sayande dün akşam ilk defa sütlü irmikli muhallebiden önce parmakla vermeye başladım sonra yavaş yavaş kaşığı ağzına verdim eşimle ikimiz heyecandan ölecektik tam küçük bir kaseyi bitirdi Allah senden razı olsun canım. Seni çooook öpüyorum.Aslında gerçeğini vermek isterdim ama şimdilik bununla idare et canım a.s.