How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
buyrun kızlar. geç de olsa aralık bebeklerinin 2. ay kontrolleri sonuçları.. hatamız varsa affola bi taraftan kızımı avutmaya çalışıyorum da:)

listebebekgx0.jpg

bugün dr daydık aşılarını olduk inşallah ateşsiz ağrısız atlatırız benim kızım 5600 olmuş boyuda 57.5 eklersen sevinirim fascım

bugün kontrolümüz vardı aşılarımızı olduk çok ağladı oğlum bende dayanamadım
hüngür hüngür ağladım. kilomuz 5000 boyumuz 57 cm olmuş.
fakat en üzücüsü ise oğlumun pipisi tıkalı çıktı bu hafta içi çocuk cerahına götüreceğiz
umarım canı yanmaz

bugün kontrolümüz vardı aşılarımızı olduk çok ağladı oğlum bende dayanamadım
hüngür hüngür ağladım. kilomuz 5000 boyumuz 57 cm olmuş.
fakat en üzücüsü ise oğlumun pipisi tıkalı çıktı bu hafta içi çocuk cerahına götüreceğiz
umarım canı yanmaz

canım geçmiş olsun benim kızımda bugün aşısını oldu ama çok ağlamadı Allahtan
inşallah bi sorun çıkmaz pipisinde :1hug:

sağol canım inşallah kötü bişi çıkmaz. sünnet derse doktorum çok sevinirim doğusu.
sizede geçmiş olsun canım ne zormuş ya.

bende şuana kadar ateş olmadı ama azda olsa huysuzluğu var bi ihtimal sünnet diyebilir çünki batununda bi ara tıkalı dedi hemen sünnet olması lazım dedi dr kendi dr umuza gittiğimizde idrarını yapabiliyosa sorun yok demişti

bende şuana kadar ateş olmadı ama azda olsa huysuzluğu var bi ihtimal sünnet diyebilir çünki batununda bi ara tıkalı dedi hemen sünnet olması lazım dedi dr kendi dr umuza gittiğimizde idrarını yapabiliyosa sorun yok demişti

[sıze="3"]biraz huzursuzluğu var canım şuan ateş filan olmadı şimdilik. çişini rahat rahat yapabiliyor aslında. Sağlık ocağındaki dr az bi tıkanıklık var ihmal etme bu hafta içi götür dedi. Ama sünnet dersede doktor çoookkk sevinirim şahsen bebekken çok kolay iyileştiğini söylüyorlar. Inan bugünki sitresim miğdeme vurdu. Bakalım perşembe günü götürcem sonucu yazarım sana.[/sıze]

benim oğluşum
4kilo doğmuştu
ilk ayında 4kilo 700gram olmuştu boyu ölçülmemişti
2ci buluşmamız 4martta yani aşımız
ozaman bilgileri yazarım
ama şu an evde dijital tartıda ölçüyom 5.5oldu
ozaman kaç olur bilmem artık.
ayın 26sında 2aylık olcaz inşallah.

fas cım kolay gelsinzahmet olmazsa kızımın 2. ay biligilerini vereyim.6300 gr 63 cm olmuş.

yarın da aşılarımız var şimdiden çok endişeliyim 3 tane birden yazık kızıma.bir ağlaması var dudağını büküp sonrada muaaavvvv diye bağırması gülsemmi ağlasammı bazen babasıyla çok hoşumuza gidiyor gülüyoruz bile

rota virüsü 3. ve 5. ay yapılacakmış dr umuz öyle söyledi

fas cım kolay gelsinzahmet olmazsa kızımın 2. ay biligilerini vereyim.6300 gr 63 cm olmuş.

yarın da aşılarımız var şimdiden çok endişeliyim 3 tane birden yazık kızıma.bir ağlaması var dudağını büküp sonrada muaaavvvv diye bağırması gülsemmi ağlasammı bazen babasıyla çok hoşumuza gidiyor gülüyoruz bile

rota virüsü 3. ve 5. ay yapılacakmış dr umuz öyle söyledi

canım maaşallah kızına nazar değmesin güzel büyüyor fıstık ama şimdi okuyunca benim kız az kilo almış kafama takıldı gerçi doktorumuz iyi gelişimi diyor ama?:nazar:

canım maaşallah kızına nazar değmesin güzel büyüyor fıstık ama şimdi okuyunca benim kız az kilo almış kafama takıldı gerçi doktorumuz iyi gelişimi diyor ama?:nazar:

canımdr un normal dediyse kafana takma.benim kızım zaten kilolu doğdu.bir de kilomuz normalden fazla boyuna göre de fazlaymış.oyüzden kafana takma anormal olan biziz

daha doktora gitmedik cuma gitcez ama bende evde tartıyorum 6200 gram dün 2.ayımıza grdik ama gelenlerin bebeğin zayıf demesine moralim bozuluyo onların gelinlerinin bebekleri tombişmiş sütleri yarıyomuş sende her ağladığında emzir diye bide akıl veriyolar kafamı taktım bugün sütüm azaldı bebişimide pek doyuramadım yarım yamalak doydu uyudu

Back