How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kızlar havuç suyu cok süt getiriyor diyorlar..
deneyen oldu mu..
katı meyve sıkacağıyla sıkmak lazım aslında..
bol süt lazım ya...

ehsahhh mı diyon kızzz :lepi: (benim komşum bana böyle diyo da)
dur evde havuç var hemen yapayım ben bakalım faydası olacak mı:smiley-cool:

hadi bi dene de bize de söyle
pleasantry.gif

kızlar biz şimdi sağlık ocağından geldik oğlumun boyu 56 cm olmuş kilosu 4400 gr dediler (doğduğunda 3120 gr ve 52 cm idi.). oğlumun ayak başparmağının tırnağı sanki batmış gibi kızarık ve kabarık duruyo. ebeler hastaneye götürün dediler öğleden sonra hastaneye gidecez. acaba ne yapılır ki eğer battıysa :((

selamlar
biz doktora gittik doktor tırnak batmış ama ne yapalım çekilmez yapılacak bşey yok dedi. Zamanla düzelir gibi düşündü sanırım. BAkalım inşallah büyüdükçe düzelir. Bu arada rotavirüs aşısını da önerdi ama telaştan ne zaman yaptırmamız gerektiğini sormayı unuttum. Sizler ne zaman yaptıracaksınız? Kabakulak ile ilgili olan aşıyı da artık devlet yapıyormuş. aşı takviminde sırası gelince yapılacak sanırım.
Tüm bebeklerin gelişimi güzel maaşallah. Bu arada çelik'cim senin bebek ne kadar güzel büyümüş öyle Allah nazarlardan saklasın :nazar:

herkese günaydın arkadaşlar.biz ilk defa bugün kızımla yalnız arabamızla dışarı çıktık:sm_cool:sağlık ocağına aşıya gittik 35 günlüküz.hepatit b 2. doz yapıldı.yalnız dr tartısı ile sağlık ocağı arasında çok fark var bende sağlık ocağını takip edecem çünkü önceki tartılar ordaydı.bugün 5500 gr olmuşuz.kızım aşısı olurken birazcık ağladı ama ben ağlamadım.aşısı bittikten sonra ço güzel birşey farkettim kızımın ayağını tutarkrn kendi kızım değilmiş de yine hastaneye gelen bebeklerden biriymiş gibi geldi.tüzüne bakmayıp sadece bacağına bakarsam.güzel yanı işallah ihtiyacım olmaz ama enjeksiyon yapılacak olursa kendim yapabilcem gibi duruyor

herkese günaydın arkadaşlar.biz ilk defa bugün kızımla yalnız arabamızla dışarı çıktık:sm_cool:sağlık ocağına aşıya gittik 35 günlüküz.hepatit b 2. doz yapıldı.yalnız dr tartısı ile sağlık ocağı arasında çok fark var bende sağlık ocağını takip edecem çünkü önceki tartılar ordaydı.bugün 5500 gr olmuşuz.kızım aşısı olurken birazcık ağladı ama ben ağlamadım.aşısı bittikten sonra ço güzel birşey farkettim kızımın ayağını tutarkrn kendi kızım değilmiş de yine hastaneye gelen bebeklerden biriymiş gibi geldi.tüzüne bakmayıp sadece bacağına bakarsam.güzel yanı işallah ihtiyacım olmaz ama enjeksiyon yapılacak olursa kendim yapabilcem gibi duruyor

Ne mutlu size.Artık 40'a da az kalmış.Çıkarsınız dışarı bundan sonra.
Hemşire olunca daha bi cesur olabiliyorsun tabii.Ben de katıyım sanırım o konuda.Bacağını tutarken ben de yüzüne bakmadım ama kendi çocuğum değilmiş gibi değil de yapılması gerektiğini düşünerek tuttum.Biraz bağırdı o kadar.Çabucak bitti.Asıl üç aşı birden vurulacağı günü merak ediyorum.Nasıl olacak:uhm:Bir de o aşılar ateş de yapabiliyor sanırım.Asıl o korkutuyor beni.

Ben havuçun suyunu nasıl sıkacam lo:uhm:O makinelerden yok bende.Siz nası sıkıyosunuz?Bütün yesek olmuyor muymuş süt:icecream:

geçmiş olsun hym 60 geçer inş sakın kendini üzme maaşallah senin tosunda güzel kilo almış sarılık geçirmesine rağmen

çabucak büyür hepsi inş

benim sıpa doymak bilmiyo emmese bile memede kalmak istiyo bakıyom emmiyo çekeyim diyom aman bi hevesle sarılıyoki sanırsın 3 gündür aç başım belada anlıyacağınız hiç bişe yapamıyorum evim leş gibi gelen giden malum kendimi çok kötü hissediyorum ama biçözüm buldum galiba emzik vericem

geçmiş olsun hym 60 geçer inş sakın kendini üzme maaşallah senin tosunda güzel kilo almış sarılık geçirmesine rağmen

çabucak büyür hepsi inş

benim sıpa doymak bilmiyo emmese bile memede kalmak istiyo bakıyom emmiyo çekeyim diyom aman bi hevesle sarılıyoki sanırsın 3 gündür aç başım belada anlıyacağınız hiç bişe yapamıyorum evim leş gibi gelen giden malum kendimi çok kötü hissediyorum ama biçözüm buldum galiba emzik vericem

canım aynısı bizdede var ama ben emzik veremedim çok uğraştım ama almıyor.reçelli verdim reçeli bitince atıveriyordelikafadulden

selam aralık anneleri...

bizde ilk ayımızı doldurduk. dr. işitme testine gerek yok dedi. zaten çıt çıksa zıplıyor...

3510gr. 54 cm. doğmuştu oğlum. 4780gr. 54.5 cm olmuş. :emir_bebek:

HYM60 geçmiş olsun. aynı durum benim oğlumda da var.dr. zamanla düzeleceğini söyledi bana da. senağlama

bu arada oğlumun ipek saçları dökülüyor. anne oğul tüy dökme mevsiminde gibiyiz laelaelaelaelae

bugün aşılarımızı olduk, sonrada doktora gidip kalça ultrasonu çektirdik, bu arada boyumuz 55 cm, kilomuz 5500 olmuş, listeye ekleyebilirseniz sevinirim, 2 ay değerleri olarak

kızlar aventin 0-6 aylık yazan bir emziği var benim ki bir tek onu aldı bir de muptela oldu :)))
biz bugun 27 gunlüğüz boyumuz 51 di 53 olmuş, hastaneden çıkıs kilomuz 3100gr dü- 3800 olduk.. çok hastalandığımız için doktorumuz iyi buldu :)))

kızlar bişi sorucam aranızda mama veren varmı ve bebeğiniz mamayı yedikten sonra kaç saat sonra tekrar veriosunuz milupanın kutusunda günde 5 öğün verin falan yazıyodu ama 5 öğün az değilmi malum bende 2, dönem okula başlıycam benide emcek nasipse öğle araları ama sadece mamayla besleyenler nasıl yapıyo biraz bilgi verirseniz sevinirim

ilk günler sütüm az diye almıştım Allaha şükür geldi kullanmıyorum ama üzerinde günde 7 öğün yazıyo yeni doğanlar için milupa Aptamil mamanın adıda ama sen emzirceksen 7 öğü,n vermene gerek yoktur sanırım

fascım benide eklesene zahmet olmassa arslan dogumda 3500gr 54 cm boy simdi 56 cm 5400gr kilo cok sevinirim ekleyebilirsen tatlım

Back