benimki daha tam konuşamıyor.birçok kelime söylüyor.2 kelimelik kısa cümleler kuruyo.anne gel,anne su ... gibi.daha fazla yok.ama her söylediğimi anlıyo.nasıl başarıcam tam konuşmasını?sürekli konuşuyorum.her yaptığımı anlatıyorum.ama tam anlamıyla konuşsun istiyorum artık.bakalım....
kızlar 2008 bebekleriniz kaç kilo oldular bu arada?
benimki daha tam konuşamıyor.birçok kelime söylüyor.2 kelimelik kısa cümleler kuruyo.anne gel,anne su ... gibi.daha fazla yok.ama her söylediğimi anlıyo.nasıl başarıcam tam konuşmasını?sürekli konuşuyorum.her yaptığımı anlatıyorum.ama tam anlamıyla konuşsun istiyorum artık.bakalım....
gulcinf maaşallah sinkininde kilosu iyi.evet sıcaklardan olabilir.sıcakdan büyüklerin bile iştahı gelmiyoki.ben her gün mutlaka çorba yediriyorum.yoğurt çorbası,tarhana,mercimek,tavuk suyuna çorba,domates çorbası....hergün bunlardan birini yapıyorum.köftesini de hergün yedirirrim.benimkinde kansızlık var.en çok demirde et de bulunuyo.o yüzden ihmal etmmem.köftesinin içine patates biber,soğan,havuç,kabak rendelerim.2 şer 2 şer buzdolabı poşetine koyup buzluğa atarım.her gün pişirip veririm.tadı karışık ama bizimki yiyo.bebekken alıştı sebze yemeklerine.tabi meyvesini de her gün veririm.şimdi yaz meyve bol....bizimki böyle
Maşallah diyim ne güzel çorba yemesi senin içinde kolaylık çeşit çeşit yap yedir..benimkide bi yese...köfteyi bende senin gibi hazırlıyorum daha besleyici vesebzede yemiş oluyor...meyveyi oğlumda çok seviyor...tatlı filan yapıyormusun ben puding yapıyorum bazen yiyor bazen yemiyor..
Canım Giresun un neresinde oturuyorsun ? Tayinimiz giresun Bulancak a çıktı .
Benim oğlumda 19 aylık 14 kilo boyu 94 cmdi en son...ama bu ara hiçbirşey yemiyor ne yapacağımı şaşırdım..havalar sıcak ondan belki ama bütün gün aç geziyor her yaptığım yemek çöpe gidiyor..Bu arada konuşması yaşına göre iyi her söylediğim kelimeyi tekrar ediyor ve artık kendisi bana komutlar veriyor :) Birde yemeklerini yese ne güzel olacaksiz neler yediriyorsunuz ben hala ona özel köfte tavuk mücver krep filan yapıyorum ama sulu yemek çorba yemiyor...
Arkadaşım tavuk mücveri nasıl yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?