2008 anneler nerdesiniz

canım benim oğlumda 26 aylık aynı senin bebeğin gibi 2 kelimelik cümleler kuruyo. anne su, anne düştü falan gibi doktor 4 yaşına kadar sorun yok dedi. bakalım bizde beklemedeyiz

konuşmasıda çat pat anlaşılıyo..tam net konuşamıyo..abiside olduğu için onun söylediklerini söylüyo genelde birazda öyle anlıyoruz

keremce canim kiz cocuklari erkeklerden daha erken konusuyor zaten kizlar daha bicir oldugu icin daha cadilar....benimde eltimin oglu var.. kizimla arasinda 2.5 ay var..oda daha iki kelimeyi biraraya getiriyor canim...gecenlerde yine bir arkadasin oglu var 4 yasinda ama oda daha tam konusmuyor...o yuzden takma o kadar zamanla konusur..bizimkide cok geveze inan surekli konusur ..babasi isten gelince evde ne yaptiysak hepsini tek tek anlatir.. sarki soyler bagara bagara....

ne güzel çok seviyorum bıcır bıcır kızları.Allahım sana bağışlasın.evet çoğu arkadaş öyle söylemiş.bakalım beklicez.aslında parka ya da çocuklu ortamlara girdiğimiz de hemen çocukların söylediğini tekrar ediyo.sık sık biraraya gelse çocuklarla hemen konuşacağa benziyo.bu kış kreşe vermeye düşünüyorum haftada bi kaç kez.ama çok sık ateşleniyo bademciklerinden.havalede geçirdi iki kez.o yüzden korkuyorum.ateşi çıkarda anlamazlarsa diye.bakalım hayırlısı

Benim oğlumda 19 aylık 14 kilo boyu 94 cmdi en son...ama bu ara hiçbirşey yemiyor ne yapacağımı şaşırdım..havalar sıcak ondan belki ama bütün gün aç geziyor her yaptığım yemek çöpe gidiyor..Bu arada konuşması yaşına göre iyi her söylediğim kelimeyi tekrar ediyor ve artık kendisi bana komutlar veriyor :) Birde yemeklerini yese ne güzel olacak siz neler yediriyorsunuz ben hala ona özel köfte tavuk mücver krep filan yapıyorum ama sulu yemek çorba yemiyor...

gulcinf maaşallah sinkininde kilosu iyi.evet sıcaklardan olabilir.sıcakdan büyüklerin bile iştahı gelmiyoki.ben her gün mutlaka çorba yediriyorum.yoğurt çorbası,tarhana,mercimek,tavuk suyuna çorba,domates çorbası....hergün bunlardan birini yapıyorum.köftesini de hergün yedirirrim.benimkinde kansızlık var.en çok demirde et de bulunuyo.o yüzden ihmal etmmem.köftesinin içine patates biber,soğan,havuç,kabak rendelerim.2 şer 2 şer buzdolabı poşetine koyup buzluğa atarım.her gün pişirip veririm.tadı karışık ama bizimki yiyo.bebekken alıştı sebze yemeklerine.tabi meyvesini de her gün veririm.şimdi yaz meyve bol....bizimki böyle

merhabalar

benim oğlum 29 aylık oldu 14 kilo müthiş hareketli bir çocuk. . boyunu bilmiyorum.

zannedersem bu aralar boyuna

veriyor ama bakılınca zayıf durmuyor. Malesef benim oğlumda henüz konuşamıyor. bazen 2 kelimeyi

bir araya getiriyor. çoğunlukla onu anlayabilen yanlız benim . bakalım ne zaman konuşacak cümle

kurabilecek ...

Canım Giresun un neresinde oturuyorsun ? Tayinimiz giresun Bulancak a çıktı .

Maşallah diyim ne güzel çorba yemesi senin içinde kolaylık çeşit çeşit yap yedir..benimkide bi yese...köfteyi bende senin gibi hazırlıyorum daha besleyici vesebzede yemiş oluyor...meyveyi oğlumda çok seviyor...tatlı filan yapıyormusun ben puding yapıyorum bazen yiyor bazen yemiyor..

ya bizimkinin ttalıyla pek arası yok aslında.çikolata olarak bitter veriyorum sadece.halam hemşire o tavsiye etti.ama cipslere bayılır.puding hiç yapmadım.danetteninin pudinginden aldım bi kaç kez yemedi....

Arkadaşım tavuk mücveri nasıl yapıyorsun?

Grupta benimki gibi hiçbirşey yemeyen neredeyse suyla yaşayan başka yaramaz annesi varmı? 30 aylık (neredeyse) 13,1 kg birde karnını içine çekiyor, kız olsa manken olsun diyeceğim.....Sağlıklı olsun da diyeceğim bu gidişle oda kalmayacak neredeyse son üç aydır beyimiz rejimde!!!!

canim zaman zaman benim kizda yemiyor...pesinde kosuyordum ama biraktim acikinca yiyor..sen sadece abur cubur vermemeye gayret et..kucukler diyoruz ama masallahlari var..bizde hergun kiyafet sorunu yasiyoruz..inanmassiniz 1 saatimi aliyor kiyafet begendiremiyorumki..cok kokos bir kizim var..disari cikarken aynaya bakmadan hayatta cikmaz..

melekce bizde yaşamaya başladık o sorunu.gecen markete gidicek oğlum babasıyla şort giydirdim.ağlıyo başka şort getirdi bunu giycem diye.şaşırdım kalddım.ayakkabı da seçiyo artık....çok bilmişler vallahi.
sen tuvalet eğitimine geçtin mi canım.gerçi seninki pek dilli maaşallah.kendini ifade edebiliyodur bu konuda da....

evet masallah cok dilli..evet tuvalete gidiyoruz sukur gunduzleri bir problemimiz yok ama hala geceleri bez bagliyorum..aslinda geceyide halletmem lazim..bakalim ne zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…