2008 anneler nerdesiniz

İsilik sorunu bizdede var..19 aylık oğlumun 1 aydır geçmeyen isilik ve kızarıkları var 2 kez sağlık ocağına götürdüm krem ve şurup verdiler ama hiçbir işe yaramadı sık duş aldırıyorum ne süreceğimi şaşırdım artık..tavsiyesi olan varsa yazsınlütfen...

canım bi arkadaşım stilex i tavsiye etti ..çok işe yaradığını söyledi..bi sağlık ocağına yada eczaneye sor istersen

İsilik sorunu bizdede var..19 aylık oğlumun 1 aydır geçmeyen isilik ve kızarıkları var 2 kez sağlık ocağına götürdüm krem ve şurup verdiler ama hiçbir işe yaramadı sık duş aldırıyorum ne süreceğimi şaşırdım artık..tavsiyesi olan varsa yazsınlütfen...

Arkadaşım alerjik bir durum olabilir.Aynı sorunu ben de oğlumda yaşadım,dr a gittik.Alerji olmuş.Dr krem verdi,kullanınca geçti.

Arkadaşım alerjik bir durum olabilir.Aynı sorunu ben de oğlumda yaşadım,dr a gittik.Alerji olmuş.Dr krem verdi,kullanınca geçti.

sıcaktan diyo doktor ama cilt doktoruna götürmek lazım belkide..sizin ne alerjisi olmuştu teşhis nasıl koyuluyor benim bildiğim alerji testi var ama ona gerek yok diyorlar...Bu arada stilex sanırım fenistille eş değer onu denedim ama işe yaramadı..:çok üzgünüm:

sıcaktan diyo doktor ama cilt doktoruna götürmek lazım belkide..sizin ne alerjisi olmuştu teşhis nasıl koyuluyor benim bildiğim alerji testi var ama ona gerek yok diyorlar...Bu arada stilex sanırım fenistille eş değer onu denedim ama işe yaramadı..:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun,stilex genelde böcek,siek sokmalarına iyi geliyor.İsilik için bizim dr Ovadril vermişti.Kaşıntıyı geçirip rahatlatıyor.

Dr alerjinin ne olduğunu söylemedi,yineleyebilir dedi.Alerji testi yapılmadan teşhis kondu.Verdiği krem işe yaradı.2 gün içinde azaldı sonra da kayboldu.Bir daha da olmadı çok şükür.Benim oğlumun yüzündeydi kızarıklıklar,biri ısırmış gibiydi.Kötüydü gerçekten.Neyse ki kurtulduk...

Dr alerjinin ne olduğunu söylemedi,yineleyebilir dedi.Alerji testi yapılmadan teşhis kondu.Verdiği krem işe yaradı.2 gün içinde azaldı sonra da kayboldu.Bir daha da olmadı çok şükür.Benim oğlumun yüzündeydi kızarıklıklar,biri ısırmış gibiydi.Kötüydü gerçekten.Neyse ki kurtulduk...

Size geçmiş olsun çok kötü bi durum gerçekten..artık herşeyden şüphe eder oldum yediğinden mi giydiğinden mi diye alerji çeşitleri çok geniş kapsamlı umarım oğlumunda biran önce geçer..Doktor atarax şurup vermiş ama ben kullanmak istemedim sakinleştirici ankasiyete bozukluklarında verilien bi şurup sonuçta..

kızlar bende 2008 annesiyim.haziran doğumlu oğlum.benimde sorum var.dişleri fırçalamaya başladınız mı?ben günde 1 kez diş fırçasına mrcimek tanesinden de küçük sıkıp fırçalıyorum ama kimisi erken diyor.sizler başladınız mı.?

merhaba bence gec bile normalde llk disleri ciktiginda baslanmali ben uzun zamandan beri fircaliyorum ilk zamanlar macun kullanmiyordum,, kizim cok istekli olmasada ben kandirarak,hikaye anlatarak fircaliyorum,bugunde dilinde yaralar cikmis,hasta biraz...agiz yaralari icin bir oneriniz varmi resmen yanmis gibi.... iyigunlerherkese

benim kizimda ayni malesef..ben ona cocuklar icin olan dis macunu aldim ama o israrla bizimkinden kullanmak istiyor...birde bizim dis fircalamamiz oyle 2 dk degilki en az 5 dk cikartmiyor fircayi agzindan..

masallah canim cok duzgun konusuyor...herseyi tam olarak anlatiyor..kilosuda sukur allaha iyi gecen temmuzda doktora gitmistik..ama simdi hicbirsey yemiyorki...

benimki daha tam konuşamıyor.birçok kelime söylüyor.2 kelimelik kısa cümleler kuruyo.anne gel,anne su ... gibi.daha fazla yok.ama her söylediğimi anlıyo.nasıl başarıcam tam konuşmasını?sürekli konuşuyorum.her yaptığımı anlatıyorum.ama tam anlamıyla konuşsun istiyorum artık.bakalım....

Back