Eflin 31 ekim 2008 de doğdu :)
ne çabuk geçiyor zaman...
82 satim dün kendim ölçtüm :)
kilosu geçen ay 10 kilo 500 gr. dı ama hastaydı ve hiç bişi yemiyordu...
10 tane dişi var..
bebekleriyle ve resimli yapboz kitabıyla oynamayı çok seviyor...
hayvanları, özellikle kedileri çok seviyor...
ip atlamaya çalışıyor (ipi sallıyor bi eliyle ve zıplıyor )
bu ara zıplamaya heves sardı... müzik duyunca oynuyordu şimdi zıplıyor :)
karpuz muz çilek kiraz bu meyveleri çok seviyor... Hele karpuzu...
Bana kalmıcak diye tabağında ne varsa ağzına dolduruyor anne bitti diyor...
uyduruk isimler bulmayı çok seviyor...
mesela baba ya babido yada babi diyor
anne ye anninoni diyor
dede ye dedo yada dedi diyor :)
sokak hastası gezmeyi sever yani
baya bi kelime biliyor ve kullanıyor...
yemeği önceleri kaşıkla yada çatalla yerdi artık eliyle yiyor ve heryeri batırıyor..
bende yeterki yesin diye seslenmiyorum...
bugün yaptığını anlatayım:
ben oturma odasındayım o mutfağa gitti bende herhalde bebeğini alacak diye seslenmedim. Sonra tıkırtılar gelmeye başladı. yanına gittim...
ne yapsa beğenirsiniz?? çekmeceden sodayı almış bangonun üstünden açacağı bulmuş soda açmaya çalışıyor :))) çooooook güldüm yaa :)
yaramaz da olsa bitanem benim oooo
merhaba arkadaslar ya biz yaklasik 20 gundur turkiyeden geldik geldigimizin ilk gunu kizimin boynunun arkasinda ki iki damarda top seklinde bir siskinlik olustu,ve gecmedi internette arastirdim lenf bezi sismesi diyor, boylebir durumla karsilasan varmi yada etrafinfa gorup duydugunuz,ya ucakdan oldu,ya mikrop kapti,bilmiyorumya da cok sinir yapiyor aglayinca damar sikisiyor butun ihtimalleri dusundum...offffffff
cevap icin cok tesekkurler,icimi rahatlattin insallah gecer en kisa surede 20 gun oldu bir tarafi gectigibi diger tarafda aynen duruyor siskinlik bende doktora goturdum ama o kadar ilgisizlerki sorma ayak ustu bakip krem yazdi kremide almadim benim kizim egzemasi var alerjisi var her goturdugumde kbir kac krem veriyorlar deneme tahtasi yapiyorlar,ozel cilt doktoruda tatilde o gelinceye kadar gecerde gitmeyiz insallah:)ya farkindamisiniz ne kadar yurtdisinda yasayan anneler uye buraya ne guzel,melekce, esraral,bendeniz:)cocuklarinizla hangi dili konusmayi tercih ediyorsunuz:?ben once ana dil diyorum o yuzden yuvaya yollamadim,yakinda kisa dogru baslayacak,tatilde yaradi oyle bir konusuyorki sormayin:)her gecen ucaga selam yolluyoruz ossedik cok memleketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?