2008 anneler nerdesiniz

gunaydin herkese .sevgili melekce benim kizimda yuvaya baslayacak mecburen kisa dogru 3 yasina kadar gitmese iyi olurda mecbur is guc,kizimda sikiliyo,gec baslayincada uyum problemi yasiyorlar.icinden ciklmasi zor bir durum,evde kalip biraz ana diline daha yogunlassa daha iyi olur aslinda,benim kizim bulbul mubarek herseyi konusuyor,benim kizin zayifligi ne olacak27 aylik daha 11 kilo of sizde durumlar nasil)

ronyam ne guzel iste kizini almislar.ben cok istiyordum baslamasini yuvaya ama almadilar kizim subat dogumlu normalde aliyorlar ama cok cocuk olunca sira gelmedi.erken baslamasi daha iyi dil ogrenir ilerde okulda problem cekmez.kilosunada cok takilma onemli olan sagligi zayif olsun ama saglikli olsun canim.hem bu aralar bende kizima birseyler yediremiyorum inan binbir nazla yiyor

sagol melekce daha oncede cikti yuva ben kendim bakmak istedim hem ana dilini once ogrensin istedim kisa dogru erteledik kesin cikarsa kisa dogru yollayacam cunku artik hazir bence kouusyor bez problemi yok,emzik ve biberon var ama olarida biraktirmak istemiyorum simdilik.kendisi uyuyor besiginde emzikle emzigi biraktirsam sallamam gerekiyor boylesi daha iyi dusunuyorum....

anladim canim burda 3 yasinda cocuklari okula aliyorlar zorunlu.biz daha girmedigimiz icin seneye dediler.benim kiz hic kullanmadi emzigi biberona gelinnce 2 ay once biraktik biz.cunku surekli ya sut ya meyva suyu iciyor yemek yemiyordu birde geceleri cok uyaniyordu 2 aydir geceleri uyuyoruz artik.

bayadır uğramıyordum topiğimiz şenlenmiş
biz gündüz tuvalet eğitimi halletmişdik
gece de artık bez bağlamıyor tamn 1 aydır

merhabalar benim kızımın bi adıda eflin oda ekim 2008 doğumlu ama 28'inde.
yazdıklarınız bana çok tanıdık geldi.
Allah Bahtlarını Güzel etsin a.s. a.s.

nasilsin 2008 anneleri bebisler neler yapiyor.bizimki cok istahsiz bu aralar hic sut icmiyor bende yogurt veriyorum .birde dondurmaya bayiliyor hemen hemen hergun bir tane yiyoruz.ama sebzeyle aramiz kotu insallah hep boyle olmaz duzelir.

merhabalar :)))
benim oğlumda 2 haziran doğumlu adı Batuhan
tuvalet eğitimine başladık başlarda zor oldu ama şimdi alıştı artık
tuvalete yapıyo hep geceleri bağlıyodum ama hiç işemiyo kupkuru kalkıyo
gece bağlamayıda kesicem artık yavaş yavaş
ama batuhan sorunu kilot giydirince bez var sanıp altına kaçırıyo yaptıktan sonra anne çiş diyo
ondan altını hep çıplak bırakıyorumki tuvalete yapsın diye:ecrin_bebek:
yemesi iyi boyu kilosuda çok güzel
yavaş yavaş 2 kelimeli cümleler kurmaya başladı

bu başlığı görmek çok mutlu etti beni
bloglardayız.
füsfüs
gulce2008
viola
ben

vay be,büyümüşler,kreşe başlayanlar,tuvalet eğitimleri.herkese sevgiler

merhaba canım
sizi hatırlıyorum
bebişlere bugün ne yedirdiniz topicinden :)))
bende blog yapmaya karar verdim ne zamandır istiyodum ama hazır değilmişim demekki :))

kızlar bende 2008 annesiyim ama bende tam 3 tane var bu aralar bende birşey yediremiyorum az yiyyorlar eymenim çok seçiyor sebze desen hiç yemiyor

aynuroz canim masallah biz birtanesiyle ugrasamiyoruz sen napiyorsun ucuyle.yemek konusunda benimkide bu aralar cok secmeye basladi.doktora soyledim doktorumuz uzerine dusmeyin acikinca yer dedi.birde zorla asla vermememiz gerekiyormu aksi taktirde dahada zorlasirmis yemek yemesi.biz bugun carsiya ciktik ama inanin 1 ssatte geri donduk inanilmaz hareketli pesinde kosamiyorum.vitrinlerdeki mankenlerin yaniya girip oturuyor cikarmak imkansizz.kiyafetlerin arasinda resmen kizimi aradim heralde bu gunu unutamam.

merhaba arkadaslar ya biz yaklasik 20 gundur turkiyeden geldik geldigimizin ilk gunu kizimin boynunun arkasinda ki iki damarda top seklinde bir siskinlik olustu,ve gecmedi internette arastirdim lenf bezi sismesi diyor, boylebir durumla karsilasan varmi yada etrafinfa gorup duydugunuz,ya ucakdan oldu,ya mikrop kapti,bilmiyorumya da cok sinir yapiyor aglayinca damar sikisiyor butun ihtimalleri dusundum...offffffff

Merhaba arkadaşım endişe etme,benim oğlumda da oldu aynısı.Panikle doktora götürdüm.Önemli birşey değil dedi,kendiliğinden birkaç günde geçti.Ben de 2008 annesiyim.

cevap icin cok tesekkurler,icimi rahatlattin insallah gecer en kisa surede 20 gun oldu bir tarafi gectigibi diger tarafda aynen duruyor siskinlik bende doktora goturdum ama o kadar ilgisizlerki sorma ayak ustu bakip krem yazdi kremide almadim benim kizim egzemasi var alerjisi var her goturdugumde kbir kac krem veriyorlar deneme tahtasi yapiyorlar,ozel cilt doktoruda tatilde o gelinceye kadar gecerde gitmeyiz insallah:)ya farkindamisiniz ne kadar yurtdisinda yasayan anneler uye buraya ne guzel,melekce, esraral,bendeniz:)cocuklarinizla hangi dili konusmayi tercih ediyorsunuz:?ben once ana dil diyorum o yuzden yuvaya yollamadim,yakinda kisa dogru baslayacak,tatilde yaradi oyle bir konusuyorki sormayin:)her gecen ucaga selam yolluyoruz ossedik cok memleketi

İçinin rahatlamasına sevindim arkadaşım,ne mutlu bana.Oğlumdaki şişlik te uzun zaman sonra geçti.Ben dr a Türkiye de götürdüm,bu yüzden daha rahat içim.Burada ne zaman dr a götürsem sinirlenip geliyorum,yeterince ilgilenmiyor,önemsemiyorlar.Üstelik özel muayenehanesinde,deli paraya.Ya da ben çok hassasım,bilmiyorum.Benim dil konusunda çok sıkıntım yok,senden biraz farklı benim durumum.Yılın belirli dönemleri geliyorum.Dolayısıyla oğlum her iki dili de yavaş yavaş öğreniyor.Birbirimizi hiç tanımasak ta fikirlerimizi ve bilgilerimizi paylaşmamız çok güzel kaydirigubbakcemile5

ronyam gecmis olsun canim.dil konusuna gelince kizim mecbur once bizim ana dilimizi ogrendi simdi cok guzel konusuyor.bu yil baslar diye tahmin ediyorduk ama olmadi yuvaya artik seneye insallah.ama ben ara sira krese goturuyorum ordan birkac kelime ogrenmis..yaslari kucuk olunca herseyi hemen ogreniyorlar..

merhabalar benimde 2008 mayıs doğumlu bi oğlum var..bide 3 yaş büyük abisi var o yüzden 2 yaş sendromunu pek anlayamadım zaten sürekli bağırıyo inat ağlıyo..geçen mayısta tuvalet eğitimine başladık zorlu bi süreçten sonra şimdilik idare eder 2 söylüyo 2 yapıyo..bazen uzun bi cümle kuruyo bazen hiç anlaşılmıyo..kızlar biizm bi sorunumuz var 2 side çok kötü isilik oldu yüzleri gözleri görünmüyo normalde çok terledikleri için oluyo sanırım herlkesn çocuğumu böyle terliyo biliyorum 2 dk arayla üst değişirmi

İsilik sorunu bizdede var..19 aylık oğlumun 1 aydır geçmeyen isilik ve kızarıkları var 2 kez sağlık ocağına götürdüm krem ve şurup verdiler ama hiçbir işe yaramadı sık duş aldırıyorum ne süreceğimi şaşırdım artık..tavsiyesi olan varsa yazsınlütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…