2008 anneler nerdesiniz

ecem genelde deliksiz uyuyor bebekliğinden beri gece uykusunda hiç sorun yaşamadım ben
ama gündüz uykusu çok zor yanında yatarsan 2 saat ancaauyuyor benim cadı

arkadaşlar merhaba benim oğlum mayıs 2008 doğumlu iki kelimeyi yanyana getirebiliyor.tuvalet eğitimi başladık yapıyor.yaptıktan sonra tebrik istiyor.ama henüz tam anlamıyla söylüyor diyemem. yalnız ablasını çok kıskanıyor napıcağımı şaşırdım sürekli ablasıyla zıtlaşıyor.ablasına ismiyle hitap ediyor ne kadar ısrar etsemde abla demiyor. yemek konusuna gelince ablasını yerken görürse o zaman iştahlı yiyor.ablası uyursa uyuyor. birde dışara çıktığımız zaman kesinlikle elini tuturmuyor. yalnız yürücekmiş normalmi sizdede böyle sorunlar varmı paylaşırsanız sevinirim

slm arkadaslar..

benım oglum nısa 21 dogumlu yanı bugün dogum günü fındıkımın yakısıklı erkegım benım:emir_bebek:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey:

aksama hersey hazır.....ama cok yoruldum..

neyse benım oglusumda güzel konusuyor yanı 4-5 kelımleı cümle kurabılıyorhemde uzun zamandır.. yemekte sıkıntı yasıyoruz bu ara son azılarıda cıktı cünü hatta gecen hafta ateslendı sırf bu sebepten..
onunla dısarı cıkmak yada alısverıse gıtmek tam bır ezıyet elını tutturmaz alır basını gıder hemde cılgınga kosarcasına:)

tuvalet egıtımı konusunda oglum hazır degıl daha hıc rahatsız olmuyor kakasından falan onca sormama ragmen hala söylemez..hazıran ayında falan baslayacagım bende bakalım..

canım benimde 2007 doğumlu kızım var tuvalete alıştı ama gece bağlıyorum altını sadece. biraz havalar ısınınca inş. onada alışır. kızımda abisiyle çok zıtlaşıyor bazen evde sinirden çatlayacak duruma geliyorum. çünki ödev evişi yemek çocuklraderken akşam oluyor.benim kızımda inan kendi yürümek istiyor herşeyi ben yapıyım diyor bence bi sorun yok gibi ama demekki kendine güveniyor. 2 çocukla işler dahada zor valla allah yardımcımız olsun kardeşim. ne diyim daha

kızlar benim kızımda 1nisan 2008 doğumlu10 kadar sayıyor bazen daha fazla:) yemek ağzına almıyor zar zor bu kız nasıl yaşıyor diye çok düşündüğüm oluyor:) gayet güzel konuşuyor duyduğu şarkıyı hiç unutmuyor söylüyür kısada olsa ben onu ninnilerle yatırdığım için tümünü biliyor tuvalet eğitimine tam başlamadık ama kakasını söylüyor 16 tane dişi var olabildiğince yaramaz o yüzden çok fazla dışrıya çıkaramıyorum beni bırakıp koşuyor 13 kilo sadece 14 ay emzirdim hastalığımdan dolayı:( şuanda 1aylıkta hamileyim rabbim hayırlısını versin... :emir_bebek:

merhaba kızlar ben yeni geldim benim dünyalar güzeli bir kızım var 30 eylül 2008 doğumlu. benim kızım yavaş yavaş konuşmaya başladı. derdini çok rahat anlatıyor. korktuğunu söylüyor ama bu aralar hastayız. hafta sonu eşimin köyüne gittik temiz hava çarptı sanırım. bizimkide hala emiyor. altını hala bağlıyoruz. ben zaten çalışıyorum kendi annem bakıyor kızıma.

benim oğlumda 2 ocak 2008 doğumlu şuan öğretme aşamasındayım ama cok zor oluyor konuşması ise maaşallah neredeyse benim gibi konuşuyor desem abartılı olmaz cünkü 9 ve 10 kelimelik cümleler kuruyor ne dersem anlıyor vede kendide tekrar ediyor her kelimeyi biliyor ve cümle icinde kullanıyor ama 2 yaşına kadar sadece anne ve baba diyebiliyordu birden ilerletti konuşmayı acele etmeyin vede başka cocuklarla asla kıyaslamayın

Bugün oğlumun gittiği kreşte gecikmeli 23 Nisan gösterisi vardı. Play grup ve 4-5 yaş çocuklarına ayrı hazırlık yaptırmışlar.
Benim 30 sn bile yerinde sabit duramayan bana kök söktüren oğlum meğer orada kuzuymuş:) Kendine ayrılan noktada, babasıyla beni de görmesine rağmen koşup gelmeyip, milim dahi kıpırdamadan durup o kadar insanın önünde öğretmenlerinden öğrendiği şarkılarla hareketleri yapmaya çalışması beni inanılmaz duygulandırdı.

Allah bana ve tüm annelere çocuklarının daha güzel günlerini de gösterir inşallah.

merhaba benim oğlumda 14 şubat 2008 doğumlu bizim sevgililer günün en güzel hediyesi bizde 2 yaş sendurumuna girdik galiba bazen ağlama krizlerine giriyor hemen sinirleniyo bazen cok üzülüyorum ağlayınca bana el kaldırıyo git git diye bağırıyor o anda ne yapacağımı bilmiyorum her şeyi öğrenmeye calışıyor bu ne diye bütün gün sorular soruyor ama bizde bezi bırakamıyoruz tuvalet eğitimine başlamak istiyorum ama kabızlık sorunumuzda var o yüzden fazla üzerine gitmek istemiyorum allah bütün annelere sabır versin

Kızlar bu iki yaş sendromu ne zman geçer. Ben çok bunaldım artık.ağlamalar, inatlaşmalar çok yoruyo beni.

benimkızımda ekim doğumlu. yemek sorun oluyo her defasında.
daha köpek dişlerimizde çıkmadı, 11 dişimiz var.
konuşmamızda tam değil ama derdini anlatıyor bir şekilde.

sevgili kibelacim,ben kizama bir yasindan beri kalem veriyorum resim ciziyor cok da guzel ciziyor,cizdigi herseyi birilerine bir seylere benzetiyor elini kagida koyup ciziyor:),once yumusak boya kalemlerinden aldim,simdilerde normal boya kalemlere gecti,cok seviyor,gunde yarim saatten fazla zamanini resim yaparak geciriyor...bizde bu ara egzema belasiyla ugrasiyoruz,goz kabaklari bile kuru of of hic birseyden cekmedi bu kasintidan egzemadan cektigi kadar orhan veli nasirindan benim kizimda egzemadan :))))hayirli aksamlar herkese opucukler:)))

sevgili kibelacim,ben kizama bir yasindan beri kalem veriyorum resim ciziyor cok da guzel ciziyor,cizdigi herseyi birilerine bir seylere benzetiyor elini kagida koyup ciziyor:),once yumusak boya kalemlerinden aldim,simdilerde normal boya kalemlere gecti,cok seviyor,gunde yarim saatten fazla zamanini resim yaparak geciriyor...bizde bu ara egzema belasiyla ugrasiyoruz,goz kabaklari bile kuru of of hic birseyden cekmedi bu kasintidan egzemadan cektigi kadar orhan veli nasirindan benim kizimda egzemadan :))))hayirli aksamlar herkese opucukler:)))

canım gecmış olsun benım oglum kalemı alınca kagıda degıl koltukları cızmekten hoşlanıyor yaa

bizim kucuk cadi artik tuvaletegitmeye basladi pazartesinden beri kendi gidiyor.hala inannamiyorum kizlar.saka gibi geliyor.gunduzleri bez baglamiyorum ama aksamlari yine bagliyorum.

Back