2008 anneler nerdesiniz

mrb hanımlar benim ufaklıkda aralık 2008 doğumlu biz 2 yaşımızı 3 ay oldu dolduralı ama bizde 2 yaş sendromu erken başladı abimizden görmediğimiz şeyleri yaşıyoruz bu velette rabbim sağlık ve ömür versin her çocuk farklı oluyor işte aynı anne babadan dahi olsa...

biz erken yürüdük ve konuştuk ama tuvalet eğitimi için yazı beklemem daha doğru olacak gibi geliyor çünkü biz hergün 4 kez abimizi okuldan almaya gittiğimiz için evden çıkıyoruz bi bağla bi çıkar çocuk alışmasın isttiyorum biz abimizde bezi bir attık ne gece ne gündüz bir daha bağlamadık ve çok rahat atlattık o dönemimizi umarım bu meleğimdede öyle olur

hepimiz umarım en doğru ve sağlıklı şekilde meleklerimizi büyütürüzzz...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bayadir kimseler ugramaz oldu buraya.bizim kiz 3 yasina gireli 2 ay oldu ama bu seferde 3 yas sendromundayiz....en cok zorlandigimiz konu yemek yeme inanin hic birsey yemez oldu...sasiriyorum nasil bu kadar hareketli yemek yemedigi halde...

merhaba hanımlar benim kızımda bir ay sonra 3 yaşına girecek...çok şükür kolay bir çocuk beni pek yormadı ama bu aralar bi saklanma huyu oluştu...kapı tık dediği an birileri geldi düşüncesiyle sürekli saklanıyor...babası ya da ben eve gelince de saklanıyor dolayısıyla aramaya koyuluyoruz bulunca da saatlerce ağlıyor...neden buldunuz beni diye kızmaya başlıyor...bir de inanılmaz sinirli, özellikle de yapamadığı şeyler olunca "başaramadım işte" diyip dişlerini sıkmaya başlıyor...ama tvlerdeki karakterlerin özelliklerine dikkat edip onları canlandırması inanılmaz müthişş bayılıyorum işte o zaman:)

selamm gelmiyordu mkac zamandir bende..Biz suanda tam 29 aylik olduk. ve iki uc gundur cis egitimine basladik.klozete aparat aldim oturuyor ama hic yapmiyor:( bugun ilk defa cesaret alip altini acik biraktim.uzerine isedi ama sorun diil yikandik geldik yine bez yok suanda.bakalim nasil ilerliycez..alistiranlarin verebilecegi tavsiyeler varmi?agustosta krese basliycak ondan evel ogretmek isstiyorum..

Benim oğlumda 4 ağustos 2008 doğumlu..Henüz tuvalete alışamadık..Birkaç ay sonrasını bekliyorum alıştırmak için..

merhaba 2008 anneleri, benim keremim de eylül doğumlu ve hala bezine yapmakta kararlı, benimle çene yarıştırmakta da bir o kadar iddialı. kimseyi arayıp ta rahat rahat konuşamıyorum çünkü ısrarla elimden alıp dolaşa dolaşa konuşuyo evin içinde, ver hadi ben de konuşayım diyince de, ben daha konuşmadım ki diyo , hey Allahım...:1:
yani her haltı biliyolar da şu tuvalete oturmayı beeceremiyolar en çok buna gülüyorum :)))

bugun hic bez tamadim ama oda israrla uc defa isedi uzerine,sabirla yikiyorum her defasinda ama icimden sinir oluyorum.bellide etmiyorum korkmasin diye..offf nasil gecicekse bu donem daha ben ilk gunden co kyoruldum.

benım oglumda uc yasına gırdı yemek sorunumuz bızımde var sızler nasıl halledıyorsuuz

balık yagı verenler var mı

benım oglumda uc yasına gırdı yemek sorunumuz bızımde var sızler nasıl halledıyorsuuz

balık yagı verenler var mı

canim bizimde ayni sorunumuz var kizim yemek yemek istemiyor..aksama kadar birak ac gezicek cocuk..meyveyle arasi iyi sadece...ben vermiyorum balik yagi umidin insallah duzelirler...

Biz balik yagini cok az kullandik,cünkü zaten cok kusan bi bebekti ve odahada kusturdu cocugu.

yemek sorunumuz yok cok sükür,haftalik kirmizi et beyaz et baklagil rutinini ben bozmadigim sürece

bizde sorun yasanmiyor.ama hala tuvalete alismadik,hazir diil galiba..

selam herkeze...Biz hala tuvaleti halledemedik ısrarla hayır diyor.gitmiyorum üzerine bende.Bu arada biz yine bebek bekliyoruz paşama kardeş geliyor.

ıyı kaksamlar nasılsınız oglumu krese verdım sukur alıstı ama bu hafta hastalandı

nasıl koruyacagız hastalıklardan

Back