- 21 Ağustos 2010
- 266
- 80
- 118
benimki 6 ay emdi sadece.sonra aptamil verdkl 1 yaşına kadar.sonrada süte başladık.muhallebinin hazmı zor olduğunu duymuştum o yüzden gece vermedim.gündüzleri veriyorum bazen.bizimki de yoğurtu çok seviyo.evde mayalayıp yediriyorum....
boyunu yakında baktırmadım hiç.kilosu 15.normal geliyo bana.ne zayıf ne kilolu...
iyiymiş kilosu.maşallah bebişine. bende 6 aydan beri muhallebi veriyorum ama artık bi son vermem lazım. biran önce süte alışssada artık süt içse.
canım benimki uyandı. görüşürüz yine iyigeceler.hem senin kocan yokmu gitde sarıl ona Şeniz. bak ben yalnızımiyigeceleeeeer
Selam herkeze,ben cakma kasim annesiyim :) oglum 2008 31 ekim dogumlu.
buraya ilk defa rastladim,vaktim oldukca bakmak istiyorum.söyle bi okudum hepiniz bizden
biraz büyüksünüz ama benim tombigimde kendi yasitlarindan hem görüntü olarak hemde
hal ve hareket olarak biraz büyük.neyse sizi icinde problem olmazsa arada gelmek istiyorum.
Selam herkeze,ben cakma kasim annesiyim :) oglum 2008 31 ekim dogumlu.
buraya ilk defa rastladim,vaktim oldukca bakmak istiyorum.söyle bi okudum hepiniz bizden
biraz büyüksünüz ama benim tombigimde kendi yasitlarindan hem görüntü olarak hemde
hal ve hareket olarak biraz büyük.neyse sizi icinde problem olmazsa arada gelmek istiyorum.
ıyı haftasonları 2008 annelerı nasılsınız..
inek sütünün cocuklara hele erkek cocuklarina cok zararli oldugunu biliyormusunuz? benim kizim temmuz 2008 dogumlu ve hala emiyor. hic inek sütü vermiyorum, inek sütü ürünü olarak sadece beyaz peynir veriyorum, onu da kendisi isterse.
bende sadece almanya nin süt hakkkinda zararlari yazan sitenin adi var: milchlos.de
onu google ceviriyor galiba türkceye. mutlaka okuyun..
Saolun fistiklar cok sicaksiniz vallahi hemen anlasiliyor..
Ben yurtdisinda yasiyorum norvecte.Oglum var benimde,cok yaramaz huysuz bi
Deniz`m var.dogdugundan buyana uykuyu sevmeyen iki dakika bile oturmayan ve sürekli konusup
soru soran bi gevezecik simdilik.
jay82 biz inek sütünü bir yildir iciyoruz,geceleri iki defa icer ama bunu doktorumuz destekledi.
öyleki norvecte cocuk bakimi denilince akan sular durur,inanilmaz bi itina vardir bebelere.
öyleki zararli diye tr den gelen bebe bisküvilerini bile yasakladi devlet.! ben cok severdim gerci..
2 yas kontrolü icin gittigimde sorucam doktoruma fikirleri cok önemli benim icin bunuda merak ettim
acikcasi.
keremce nasılsın ? 2 gündür akşamları pek giremiyorum.
Oğlum yatınca fırsat bu fırsat deyip dvd de film
izliyorum kafa dinliyorum ne yapayım ... :jeyyar:
Oraya gelmeme 1 hafta yada en çok 10 gün kaldı. Orada nem
nasıl etkiliyor yani kuru bakliyatları - kurutulmuş yiyecekleri tarhanayı vs. sen nasıl muhafaza ediyorsun ?
hazır burada seni bulmuşken sorayım dedim. yerimseniben
Keremcem bunu duymak nasil mutl uetti beni bilmeezsin.. :)
saka biyana cok zor bi bebeklik yasadik biz,halada zor bi cocuk..
cok imreniyorum ögle uykusunda 1 saatten fazla uyuyan cocuklara.dogduk büyüyoruz
hala uykumuz yok hala uykumuz yok.peki enerji nereden geliyor hic anlamiyorum..
pufff zor ismis bebe büyütmek bunu anladim ben..
gerçekten dünyanın en zor işi anne olmak.sabır gerektiren en güzel şey :)ama tabiki her güzel şeyin bi zorluğu var.evlatlarımızda öyle..allahım herkesin yavrusunu annesine bağışlasın
uyku sorunu gerçekten zor.ben yaşamadım ama yaşayanları biliyorum...günde kaç kez uyutuyosun.2 3 kez uyutuyosan o yüzden az olabilir.1 kere uyutsan uzun uyuyabilir.gece uykusuna gelince gece_gündüz kavramını mı otutturamadın acaba?aklıma bu geldi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?