Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

:nazar:ayyyy maşallahh benim miniğimeee.a.s....arzucum çok güzel bakmışssın kızınaa.:sm_cool:bakkk sana şu yanaklara yerim benn onuu.:icecream:.41.5 kere maşallahhh.kızlar bakan herkes maşallah desin ve okusun güzel kızımızıııı......en kısa zamanda doğum hikayenizide bekliyoruzz:1hug:

maşallah allah nazarlardan saklasın canım.ecenas hanım pek güzelmiş.allah uzuzn,sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir ömür nasip etsin.

arzuuu çok şeker canım allahım nazarlardan korusun :) kıs sanamı bensio bu nee :)) babası yandı desene bi annesi bi kızı yicekelr adamı :))))))) :roflol:

maşallah kız ecenas bu ne tatlılık maş.allahım nazarlardan saklasın.korusun kollasın seni.arzucum iyibak kendine ve ecenas ımıza.öptüüüüüüüüüm:lepi:

arzucuğum kırkbir kere maşallah allah kem gözlerden saklasın yarabbim benimm kokla benim içinde ecenası olur mu annesi.. :asigim:

maşallah Allah nazarlardan korusun Allahım bu ne güzellik böyle, yerim ben onu. gözünaydın Arzucum, hatırlarsan sana doğumun bu cuma değil miydi demiştim, sen de haftaya cuma demiştin erken davranmazsa, sen ondan önce bile yaptın:sm_cool: Allah size bağışlasın, gerçekten çok şirin:asigim:

maşallah ne kadar güzel bi bebek...ilk defa bu kadar güzel yeni doğan görüyorum...Allah sağlıklı sıhhatli ailesiyle mutlu ve huzurlu bir ömür nasip etsin..

ARZUCUM MASALLAHHH O NE TATLI SEY ÖYLE, ALLAHIM NAZARLARDAN, KEM GÖZLERDEN KORUSUN... COK SIRINMIS YAA...COOOK GÜZEL BIR KIZ OLACAK BU UFAKLIK ANNESIII.. sırnaşık şey
ALLAHIM SEN NAZARLARDAN KORU YARABBIM. ALLAHIM SIZE BAGISLASIN ARZUCUM. TEBRIKLER... KOKLA BENIM YERIMEDE ECENASI ANNESII

(NAS FELAK OKUDUM)
nazarlardan korusun. sana mı benziyo yaaaaa ben çok benzettim. canım çok güzel.tombidik.

Tşk ederim kızlar
evet herkez bana benzetiyor, kaşları ve kiprikleri babası
Dualarınızı allah kabul etsin,

maşallah Allah nazarlardan saklasın sağlıklı güsel bir ömrü olsun cnm
bu arada bence de sana benziyo :)

işte ELVİN'imiz maşallah deyin lütfenn teyzeleri :))

bu pozu da yakın çektim ondan büyük çıkmış kızım halbuki minnacık bi görseniz :)

Oyyy oyyyy teyzesi yesin onu. Maşaallahhhh canimmmmmm çok şekermiş elvinimizzz ayrica birlikte de çok hoş çikmişsiniz darisi başimizaa..........

allah nazarlardan saklasın elvini.ikiniz çok güzel çıkmışsınız çoook etkilendim valla

Ecenas Çok tatlısın allah nazarlardan saklasınn.. Benim Kızımdan sonra gelicektin ama sen aceleci davrandınn..yerim senin o yanakarınııı..Arzu sanada geçmiş olsun canım

işte ELVİN'imiz maşallah deyin lütfenn teyzeleri :))

bu pozu da yakın çektim ondan büyük çıkmış kızım halbuki minnacık bi görseniz :)

Maşallah canım bebeğine kavuşmussun ne güzelll.Ana kız ikinizde çok güzelsinizz.Allah analı babalı büyütsünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…