Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

maşallah yavrulaınıza kızlar, darısı başımıza

maşallah küçük erkekimize .aslıcım gözünde arpacık mı çıktı noldu bebişime bakim?

zeynepcimm yok güzelim dogdugundan beri var kılcal damar çatlamasıymış zamanla geçermiş.
evt yaa bu arada tugbacım ogluşumuzla süpersiniz.

Aslı benim cimcimemdede var göz kapağının üzerinde öyle bir damar çatlağı.İlk gördüğümde çok korkmuştum doktora sordum hemen bu nedir?doğum esnasındamı odu diye?.Şimdi bayğı bir azaldı,küçüldü umarım komple yokolur...

Zeynep yerim patitisi ben deeee maşallah kuzuma :)
Tuğbacım aşkum yerim ikinizi de maşallah oğluma :)
Aslıcım ege’m çok güzel gülmüş Allah soldurmasın :)evlinin de 2 gözünde var doğduğunda kıpkırmızıydı şimdi daha az.
Alisha cnm sağlıkla gelsin bebeğin az kalmış :)

YHAAA kızlarr çok şekersiniz yhaa .. öpüyorum ikinziide .. oo minicik yigenleirmide öpüyorum maşallah yavrularıma:)

evet güzel çıkmışız bende yeni gördüüüm evet darısı büyük resimlere hepbirlikte bu arada resimde bile göbegimin maşallahı var yahu ama eriyecek inş.

Çok tatlısınız canlarım benim. Bu arada biraz daha büyük konamıyormu bu resim yahu? Suratınızı görseydik. Öpüyorum dördünüzüde :))

ne kadar tatlı çıkmışsınız ya ne isterdim bende orda olmayı busemle oda olur bigün inş.
Tuğbacım gerçekten senin göbiş resimde bile göstermiş kendini olsun sen verirsin ama bende zayıflamasaydım çok iyi olucaktı ama buseyi gören bu senden mi çıktı diyor çok zayıfladım aman huzurunuz yerinizde olsunda kilolar verilir

çok sagolun kızlar gamzecim resmi birkere açtığında bidaha üzerine tıkla tekrar açılacak ve büyüteçli olcak ok umarım anlatabilmişimdir.gamzeki yarın kısmet olursa lahana kapsülüne başlıyorum bakalım vercem inş.

aaaa çok kıskandım bendeeeeeeeeeee..ben de gelmek istiyorummmmmmmm istanbulllllllllllllllllll:)))yaa olmadı siz gelin erdeğe havası bak çok güzel.hem de stress yok.trafik yok..hadiiiiiiiiii herkesi bekliyorummmmmmmmmmmmm:))

oyyy arkadaşlarımm maşallah çok güzel çıkmışsınızzz Tugbacım dedigin gibi inşllah daha büyük ve kalabalık resimlerde çektiririz hep birlikte. Elvin'le Ertuğ sanki birbirlerine mi benziyorlar ne? yerimseniben

inşallah pediastrum canım ya kısmet orda akranada var bakarsın çalarım kapını birgün.aslıcım inş. ya valla yaza toplanırız inş.evet burun ve göz aynıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…