Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

kübracım maşalah ne kadar büyümüş diyorum ya hep adam gibi adam senin ki :)
ne güsel şapkada takmış benimki hiç sevmiyor öle şapka takmayı sarınmayı,sıkıntılı zilli :)
bu arada yılbaşından sonra toplanalım kızlar birimizde yahuu,hem 6 aylık falanda olmuş olurlar ne güsel olur yaa,hepsi bir arada :)))

yaa tam bi adam oldu teyzesii..benimkide pek sevmiyo şapkayııgamyoncuiremsu
toplanalım ne güzle olur...bebişlkerde biraz büyürr o zaman kadar

kübracıgım maşallah bebişine canım çok tatlı olmuş tosuncuk büyümüzş artık:) buluşmaktan felan konuşmuşunuz kıslarr benide unutmayın 3 çocuklu seher :))))))) şöyle bakıp çıkıyorum basen okuyamıyorum ama bend e sizlerle görüşmeyi çok isterim... yazın olunca inş. bziim buraya gelin çok güzeldir havası :)

ya seher teyzesi büyüdü oğluşumm..gamyoncuiremsu
kızlar bebiler biraz daha büyüsün bigün ayarlayıp buluşalım ağustos annelerii:teytey:

ayy yerim ben o meleklerii yaa
kübra iyi bakmışsın oğluşuna maşşallah allahım nazarlardan saklasın
zeynepciğim çok şeker bi kızın varr cnmm yer onu teyzesii
nihan cnmm elvinime iyi bakmışsın cnmm maşşallah çok şeker olmuşş oğlum daha doğmadan boşuna göz koymamış :))
hava cnmm harika olmuş beren çok can yakacak annesi oyy yerim ben o gülüşü :) sen hiç ist gelmiyormusun yaa sende gel görüşelim hep beraberr ne güzel olur yaaa hihoyyyt

ayyy sehercim maşallah kıs oğluşlarınaa...aferin iyi bakıyosun meleklerineeeee...kokla benim için olur mu.allahım korusun onlarııı

ahh canım keşke yaa...istanbula ömrü hayatımda bir kere geldim valla. siz ankaraya gelseniz olmaz mııDDD çok mu sey istedim acaba kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

canım koklamma mı koklarım tabii :) valla elimden geleni yapıyorum bakım konusunda biraz zor oluyo ama oluyo :))) allah yardım edioo.. hepimzin bebişlerini allahım nazarlardan esirgesin...

kızlar siz nasıl altalta koyuyosunuz resimleri ben beceremedim yaw buda ikinci resmimiz

budaa son resmimiz teyzeleri

Son düzenleyen: Moderatör:
sehercimm maşallahhh yaa yaramzlar nasıld abüyümüşler çok tatlı olmuşlarr öp benim içinn 3 nüdea.s.
aylincim kaan beyde büyümüşş yerim ben onu maşallahha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…