Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

bütün bebişlerimize maşallah.
tugbacım(ertug) evt dogum lekemiz var teyzesi sanırım sonradan geçiyormuş bir drumuzda kılcal damar çatlaması o bir süre sonra geçer dedi bakalım bekleyecegiz bazen büyüyor bazende küçülüyor ilginç.

çok tatlı maş.kuzularımızın hepsi maş. 41 kere maş.aslicım evet bizdede oluyo bazen küçülüyo bazen büyüyo dr.genelde 6 aydan sonra geçiyomuş bazen uzunda sürebiliyomuş olsun bir zararı yok nasıl olsa kuzuma

maaşallah deyin teyzeleri olurmu.

umarım başarmışımdır. buda benim rüyam

Son düzenleyen: Moderatör:
tüm kuzularımıza 41 kere değil binlerce maşallah hepsi birbirinden güzel yakışıklı ve şirin.
aylin ne kara bir oğluşun var maşallah,kızım da bana çekerse koyu tenli sevecek olursa dünür oluruz bakarsın :)))
zeynepcim seninki de bir içim su tatlım kibarcık,narin duruyor :) tontiş yanaklarını yiyim ben onun
hepsinden bir öğünde birer ısırık alsam yeter kızlar bana :)))

KIZLAR BEBİŞLERİNİZE MAŞALLAH YAA TOMBİK TOMBİKLER HEPSİDE
Hepsinin o tombik yanaklarından benim yerime bi ısırmalık alın yaaa.nooooolllluuuurrr ısırmak istiyorum o yanakları ben

havvacım maaşallah bebeğine ne tatlı gülüyor yerim onuuu

arkadaşlar bebeklerimiz nasıl büyüdüler yaa. şaşırıyorum. bir kaç ay önce hamileliğimizi paylaşıyorduk şimdi şu şekerlere bakın hayatımızı ele geçirdiler.

Allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun.

belki büyüyünce onlarda 2008 ağustos ayında doğan bebekler topiği açıp görüşürler:dance:

ay ben bu beren'i yerim yerim havvacım yaa o ne güsel gülüş,Allah eksik etmesin :)
zeynepcim inş bizler bir gün tanışırsak yavrularımızda kardeşlerini tanırlar ve dediğin gibi bakarsın onlarda topik açarlar :)

inşallah buluşuruz tanışırız. bende çok istiyorum yüzyüze görüşmeyi.

maş meleklerinize çok tatlılar eşim baktıkça ısırmak istiyo bebişlerinizi valla.evet ya bunlarda sohbet eder mi acaba öptüüüm

kübracım maş.canım çok yakışıklı bu teyzesi yesin onu allahım korusun meleklerimizi

Ayyyyyy maşallah ne kadar büyümüş değişmiş. Kurban olsunlar seni yaradana. Kübracım çok tatlı oluşun. Siz dünür olmazsanız biz size olalım diyoz. Ne dersin

Nar_ıBeyza masallahh kocaman olmuss buyutmussun oglusunu daha dun gıbı ılk resımlerınızı hatırlıyorum ya ne gusel bı duygu degılmıı

Ayyyyyy maşallah ne kadar büyümüş değişmiş. Kurban olsunlar seni yaradana. Kübracım çok tatlı oluşun. Siz dünür olmazsanız biz size olalım diyoz. Ne dersin

teşekkür ederiz teyzesiii...oğluşum beyzayı gördü beğendi bi akşam gelelim tanışsınlar
Nar_ıBeyza masallahh kocaman olmuss buyutmussun oglusunu daha dun gıbı ılk resımlerınızı hatırlıyorum ya ne gusel bı duygu degılmıı

ya büyüdü teyzesii..senin kızında çok tatlı maşallahh önceki sayfalarda görmüştümm
zaman çok hızlı geçiyoo canım biran önce kucağımıza alsak diye sabırsızlanıyoduk bir zamanlar şimdi kucağımızdalar çok şükür..büyüyolar..
Rabbim hepsini korusunnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…