Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

kızlar beyfendideki keyfe bakınnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tatlıı paşam benimmmmŞenizgamyoncuiremsu

maş.kızlar bebişlerinize büyüyolar allahım saglık versin hepsine canlarıııım.gün geçtikçe daha tatlı oluyolar yerim ben hepsini CANIM YİYENLERİM KURBAN OLUR TEYZOŞUNUZ

kızlar beyfendideki keyfe bakınnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tatlıı paşam benimmmmŞenizgamyoncuiremsu

Anaaaaaa Yerim ben bunu, kız kocaman adam olmuşya, benim hatun erkeğe benziyor, bitürlü saçları uzamadı gitti .) Maşallah oğluşun çok yakışıklı

karşınızda elvin hn :) eylül'de çekilmiş fotografı

Maşallah güzeller güzeli Elvinime, çok güzel yaaaa, gerçi ben onu yakinen zaten takip ediyorum, Neslihan Halasının resimlerinden ayrıcana takip ediyorum kaydirigubbakcemile3
maşallah Yanaklarrraaaaa

İşte Küççüükk kuzummm ßenimmmkaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:

oyyyy , kuzumu kuzu vallaaaa, maşallahhh çok şirin çok güzelll :)
Hepimiz çok güzel ürünler çıkarmışız vallaaa, maşallahhh hepimize kızlar, Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın, Bizleride onlara

elfidacım çok saol kuşum dediğin gibi neslihan benden önce koydu resimleri face'e kardeşim de öle.ben pek girmiyorum ya kıskandırıyorlar beni :)
senin kuzununda resmini koysana buraya,face girebilirsem bakıcam da herkese fırsatım olmuyor.

süseeeeeeeeeeee..oğluşun çok tatlı maşallah cnm Allah sağlıklı ömür versin!!!

canım, bayağıdır girmiyordum foruma, ya hepsini okumaya fırsatım olmuyordu, ama artı k daha düzenli girmeye çalışacağım, kızımdan fırsta kaldıkça.
Nihancığım Annen nasıl oldu? dilerim iyi yönde ilerleme var, hep aklımda ama üzülmemen için dilim varmıyor.
kızçeni kokla benim içinn:asigim:

günaydınnn bende dün kızımı kontrole götürdüm 2,800 doğmuştu şimdi 2 aylık 4,700 olmuşş iimi sizce ben çok üzülüyorum zayıf geliyo bana öbür çocuklarım 4 kilo doğmuşlardı bu amniyos sıvısının az olmasındandolayı gelişmedi kızlar ya bi öğrensem şu resim eklemeyi bilmiyom valla görseniz benim bebişimde en az sizizn kiler kadar tatlı hepinizim bebşini yanaklarında kokluyorum mis mis banada yapın şu takvimdennn

günaydın arkadaşlarım ve tatlı bal fındık fıstık yiyenlerim ay resimleri gördükçe içim kıpır kıpır oluyo.darkelf canım maş.yiyenime ne tattuş olmuş yerim ben.ay bayılıyorum kızlarınıza ya neyse artık bende gelinimde tadıcam kız sevdasını inş.kışgüneşi canım ayda 500 gr alıyosa iyiymiş kilosu ayda o kadar alıcakmış yani.ya takvimi biri yazsın bende anlamıyorum nerden yapıyonuz onu eşim yapcak bana ama ögren nerden yapıldını ddi öpüyorum hepinizi

onları yapmak için önce http://lilypie.com/first_birthday.php adresine girin, full size ticker seçin, sonra adımları takip edin: "select background"dan takvimin artalanını seçin ve "step2select marker," tıklayın; orda da seçiminizi yapın işaretleyici olarak bebekler var. sonra da "step3 input text" tıklayın.bebeğinizin doğum tarihini seçin, Set wording de default our baby is gelir istersenzi orayı değiştirebilirsiniz. ticker üst tarafında yazmak istediğiniz bişi varsa "canım kızım, oğlum gibi:)" kaydirigubbakcemile3text above the tciker kısmına yazın; left side photo kısmından isterseniz fotograf da koyabilirsiniz. sonra "create ticker" butonuna basın. işte oldu:) burada adrsler var, onlardan "image Url" olanı copy yapıp kullanıcı panelinde profili düzenleye girip kişisel bilgilerdeki kilo ve doğum tarihi çizelgesi kısmına yapıştırın bu adresi, son olarak da değişiklikleri kaydet derseniz tamamdır:):lepi:sositososito

sagol canım oldu ama resimde ekledim resimle beraber görünmüyo takvim neden acaba .

nihancım süt saklama kabını bugün sipariş vercem daha önce içiyodu kalmıyodu ki böyle bişe olcanı bilseydim daha önceden alirdım.keşke yakın olsaydık işte içerdi elvinim bu tarfatada(beylikdüzü)kimse yok anam.ertuğ hala yemiyo 3 gündür kakada yapmıyo yemiyoki yapsın yavrum sürekli bitkin v e uyuyo yarın götürücem dr.yine olur . dr dedi ama olsun içim rahatlasın.kızlar saklama poşeti yerine aventin saklama kapları var hemde 180 ml.alıyo ondan alayım diyorum kullanan varmı yazarmısınız nasıl.öptüüüm

Bunlar ne tatlı şeyler böyle....Aman tanrım, hangisine bakacağımı şaşırdım... Allahım uzun ömürler versin hepsine, tüm hayalleri gerçek olsun. nasıl şirinler, anneler de güzel giydirmiş hepsini inanılmaz şeker...
Daha önce bu konulara çok fazla bakamıyordum, hata etmişim... :))
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…