• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

ecenas

Canım Kızım _EceNas_
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
873
1
96
İstanbul
Canım 2008 Ağustos anneleri,bu sayfada bebekleriniz ve sizlerin fotoğraflarını biriktirelim,bir nevi albüm gibi bişey yapalım,evet sevgili temmuz anneleri hadi bakalım Güzel,sıcak,masum,Kısacası Meleklerinizin Fotoğraflarını Dört gözle bekliyoruz,
:teytey::dance::dance::teytey:

Son düzenleme:
İLK GÖZAĞRILARIMIZ,:nazar:
Kezbancay:nazar:
minnoslarim3ux0.jpg

minnoslarim4wd2.jpg

günaydın kızlar...
sabah eşimi işe gönderirken nuraydan msj aldım. onunda sancıları başlamış bugün öğlen bebeğini sezeryanla alıcaklarmış. dualarımızı eksik etmememizi istiyor. Onun için dua edelim sağ salim bebeğini kucağına alsın. Allahım nuraya kolay doğumlar versin(amiin)

hepimiz anne adayıyız az kaldı hayırlısıyla annelerin duaları kabul olurmuş çünkü bebeğimizde bizimle beraber dua ediyo teyzelerine kızlar birbirimize dua edelim

ayrıca biz bebeğimizin 3 boyutlu fotoğrafını aldık çok net çıkmış babasına benziyo onun gibi çok yakışıklı olucak doğunca eklerim resmini kızlar

Nâs Sûresi:
bismillahirrahmanirrahim
Kul e’ûzü birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.:1rolleyes:

Felâk Sûresi
bismillahirrahmanirrahim
Kul e’ûzü birabbilfelak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri gâsikın izâ vekab. Ve min şerrinneffâsâti fil’ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.:1rolleyes:

ayyyy bu bebis coook guzel yyaaa maasallah maasallah:nazar::nazar::nazar: dark elf kizin cok tatli hakikaten Allah bagislasin canim ya, icim bir hos oldu bende istiyorum artiiik:lepi:

Eilfidacım Allah sizlere bağışlasın maaşallah bebişiniz kızçenize. Ne mutlusundur şimdi...
darısı doğuramayanlara

ay ne güzel sarılmışsın yavruna mis gibi kokuyordur o şimdi:asigim: Allahım bizede göstersin o günlerisenağlama duygulandım yawsenağlama.ALLAHIM YAVRULARIMIZI SAĞSALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ET:Saruboceq:

:nazar:İŞTE CANIM KIZIM MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN,HİKAYEMİ YAZAMADIM EN KISA ZAMANDA YAZICAM,HEPİNİZİ ÖPÜYORUM,İŞTE CANIMDAN COOOK SEVDİĞİM CANIMIN İÇİ KIZIM,ALLAH ONU NAZARLARDAN KORUSUN YARABBİM,

:nazar:ECENAS:nazar:
SL270414.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back