• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008/4 tercih formları

ewet yaa nasıl tercih yapılıyo nereye ne yazacaz nere gönderecez ben anlamadım ya

arkadaşlar ben baktım.imam, teknisyen ve vhki ağırlıkta. herkes için hayırlısını diliyorum. aranan şartları görünce sinir oldum ya

valla gözlerimö ağrıdı forma bakmaktan ama çoğunlukla hep doğu illleri var...açıkcası becayiş yapılamayacağı düşünülürse ve bir ömrün yarısına yakın bir süreyi iş hayatında geçirileceği göz önüne alınınca kara buza birde benim gibi alışık değilseniz malesef öle bakakalıyosunuz...puanım iyi sayılır ama hep bu tarafları yazacağım için malesef ki yerleşemicem

ewet çok fazla imam kadrosu açılmış türkiyede bu kadar imam açığı olduğunu bilmiyordum zaten diyer yerlerde hap teknisyen yazmış düz liseye birşey kalmamış hayırlısı olsun bakalım

kızlar taban puan yazılmamış sanırım baraj 70 ama herkes tercih yapıyor sanırım

Arkadaşlar ben ilk defa tercih yapacağım.Tercih formunu nereden almalıyım. herhangi bir yere para yatırmak gerekiormu? Prosedür nasıl? beni aydınlatabilirmisiniz???
şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
Allah hepimizie hakettiği kadroyu versin inşallah

ais.osym.gov dan yapılıyor sadece internet üzerinden yani.paraya gerek yok.kimlik ve şifre gerekiyor.şifreni bilmiyormusun?bilmiyorsan kimliğinle ösym bürosundan alabilrsin

Canım bende bişye sorcaktım ben hiç şifre hatrlamıyorum bi kagıtta felanmı yazıyodu?
bide mesela terch formunda işaretledgim yeri aranan nitelikler bölünmde bulamuyorum mesela 2001 nasıl yapcaz bunu offf bu terchler öss dende zormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kpss e başvurduğumuzda üzerinde bizim resmimiz olan bir kağıt vermişlerdi onda yzıyor
2001 neyin kodu anlamdım aranan nitelik mi

http://ais.osym.gov.tr site eror veriyor çokmu yüklenen oldu acaba
bende ilk defa tercih yapacam ama kodları çözemedim
mesela ben endüstri meslek mezunuyum (elektronik) 2003 mü oluyor
eger öyleyse hizmetli kadosu var genelde :1shok:

arkadaşlar, bu kadar süre kılavuz bekledik al işte. nerdeyse her yer 3 er kişiden fazla almıyo. bence bi çok arkadaş ben dahil atanamiicaz.

Back
X