• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2005 doğumlu prenseslerin anneleri haydi buraya

ya kesin biseyler yazılmıstır diye baktım ama baslıgımız olduğu gibi duruyor nerde prenseslerin anneleri prensesler ana sınıfına baslıyor alkisalkisalkis arkadaslar hayırlı olsun hepimize ins biseyler paylasırız burdan:teytey:
evet ya benim kızım da anasınıfına başladı ,şükür bugünleri gösterene,hayırlı olsuuunn

benim kızımda çok fazla konuşur cvp vermeme gibi bi lüksün yok tabii verdiğin cvpda onu tatmin edicek asla bi sorusunu hıhı diye geçiştirmiceksin..(yaa bide bişi sorucam benim kızım bebeklere çok özenio hemen bebek gibi davranmaya başlıyo hatta kendi bebeklik fotoraflarını gördükçe ben büymek istemiyorum deyip ağladığı bile oluyo ben ne yapıcağımı bilemiyorum.bide kardeşi falan olsa demekki allah muhafaza biterim.:))

benım kızımda aynısı bebeklere ck ozenıyo bebeklı bı eve gıtmeyelım hemen onun gıbı davranıyo kardes ısteyıp duruyo ama emınımkı onun gıbı davranmaya calısacak ısımız var gıbı kardes olunca

ben kızımı 4 yasındada gondermıstım okula sımdı 6 yasına gırdı yıne gıdıyo ana sınıfına hemde ck ısteklı dagınıklıga gelınce aslında canı hıc ıstemez oyuncaklarını falan toplamak ama ben hadı annecım toplarmısın derım hıc dayanamaz toplar bıde ck bılmıs konuskan yegenlerım var ondan bıkac yas buyuk artık sus dıyolar ona okadar geveze kııııı bu arada prensesımın adııııı SULEEEE

benim kızım son bir yıldır benden ayrılmıyordu okulda duracagına inanmıyordum ama beni sasırttı bide bi heveslıkı sormayın gitsinkaydirigubbakcemile5 ama gerçekten cok mutluyum ben oğlumuda kızımıda cok seviyorum gurur duyuyorum onlarla:nazar:

prenseslerin annelerine küçük prenseslere hayırlı uğurlu bir yıl olsun inş. artık okullu oldular daha dün gibi ama büyüdüler benim kızımda başladı hepinize hayırlı olsun egtim yılı inş. sıkıntısız problemsiz atlatırız

prenseslerin annelerine küçük prenseslere hayırlı uğurlu bir yıl olsun inş. artık okullu oldular daha dün gibi ama büyüdüler benim kızımda başladı hepinize hayırlı olsun egtim yılı inş. sıkıntısız problemsiz atlatırız

EVET DAHA DÜN GİBİ AMA İNSS GÖRÜRÜZ İLERİSİNİDE...:nazar:

Back