Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiinnnama çok hamarat ve bcerikli çok bereketli bi çocuk çokta cazgır bide 8 yaşında bi oğlum var o anlayişlı olmasa yanmışım ki ne yanmışım RABBİM onları bize bağışlasın
Arkadaşlarına kötü davranma kısmı aynı canım,bizde de var,hatta bize de kötü davranıyordu daa bu aralar daha iyi gibiyiz,ama benim kızım kardeşini çok seviyor gerçekten,ona iyi davranıyor.selam arkadaşlar benimde kızım var aynı sizlerin yaşadıklarını bende yaşıyorum.bugünlerde en büyük sorunumuz kardeş kıskanclıgı kızım 1,5 aylık kardeşini çok kıskanıyor.kardeşine yapmadıgını bırakmıyor ne yapıcagımı şaşırdım lohusalıgımı bile yaşayamadım.arkadaşlarına bile kötü davranıyor.sizlerde aynı sorunları yaşadınızmı?
Merhabalar benim prensesisim adı Melissa ama ona dedesi Prenses diyor.kardeşi yok malesef ama bir ara komşumuzun kardeşi olunca çok istemiş hatta bayağı bi ağlamıştı.Benim cadı gene malesef diyicem benimle yatıyor babası ile yatmama izin vermiyor.Ayrıca kimse ile konuşturmuyor beni eşimle bile konuşmak istediğimde ya gelip ağzımı kapatır yada dikkatimizi çekmeye çalışır laf arasına girer.İnanın bazen o kadar bunalıyorumki ne yapacağımı bilemiyorum K<ı<ıma kesinlikle şiddet uygulamaıyorum sadece bilg cezası oda cezası tv cezası gibi cezalar veriyorum bide avazım çıktığı kadar bağırıyorum çünkü bazen dayanacak gücüm kalmıyo
Aldığı hiçbir şeyi yerine koymaz eline geleni etrafa atar çok dağınık topla dediğimde yorgunum ben senin kölenmiyim gibi şeyler söyler üsteleyince ağlamaya başlar bide gezmeyi çok sever hiç evde durmak istemez daha bir sürü sorunum var ama biraz uzun oldu galiba
benim prensesimde pek bilmiş hatda 4 aylık bir kızım daha var onada kücük annelik ediyor bide ben bilmiyormuşum gibi davranıyor bazen şaşıyorum hoşumada gidiyor iki bacı gecinip gidiyolar bide alışveriş yapması yokmu sormayın gitsin bayılıyor mutfak alışverişden bile anlıyor allah evlatlarımızı bizlere bagışlasın nazarlardan korusun benim 2 tane prensesimide