• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2005 doğumlu prenseslerin anneleri haydi buraya

protein

EZGİ&EYLÜL DENİZ
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
211
2
96
Ankara
2005 doğumlu kızım var onların sıkıntılarını burada paylaşalımmı benm kızım gibi sizin çoçuklarınızda çok meraklı çok soru sorup herşeyi ben bilirim havaları varmı

oda nekiiii
ay soruyo soruyo soruyo ve bazen senin cevapların onu tatmin etmiyo vede kendi cevap üretiyo ay bide herşeyi kendi yapmak becermek istiyo herşeye ebn yaparım ben biliirim ben yapmak istiyorum ve bunlar böyle devam ediyo canım

Herşeyi ben yaparım ben bilirim edası benim kızımda da var anacım,ama biliyor ve yapıyor da ha,becerikli,benim kızımın hayal gücü de çok geniş bu arada

ama çok hamarat ve bcerikli çok bereketli bi çocuk çokta cazgır bide 8 yaşında bi oğlum var o anlayişlı olmasa yanmışım ki ne yanmışım RABBıM onları bize bağışlasın

selam arkadaşlar benimde kızım var aynı sizlerin yaşadıklarını bende yaşıyorum.bugünlerde en büyük sorunumuz kardeş kıskanclıgı kızım 1,5 aylık kardeşini çok kıskanıyor.kardeşine yapmadıgını bırakmıyor ne yapıcagımı şaşırdım lohusalıgımı bile yaşayamadım.arkadaşlarına bile kötü davranıyor.sizlerde aynı sorunları yaşadınızmı?

selam arkadaşlar benimde kızım var aynı sizlerin yaşadıklarını bende yaşıyorum.bugünlerde en büyük sorunumuz kardeş kıskanclıgı kızım 1,5 aylık kardeşini çok kıskanıyor.kardeşine yapmadıgını bırakmıyor ne yapıcagımı şaşırdım lohusalıgımı bile yaşayamadım.arkadaşlarına bile kötü davranıyor.sizlerde aynı sorunları yaşadınızmı?
Arkadaşlarına kötü davranma kısmı aynı canım,bizde de var,hatta bize de kötü davranıyordu daa bu aralar daha iyi gibiyiz,ama benim kızım kardeşini çok seviyor gerçekten,ona iyi davranıyor.

ya bişey sorucam bilmiyorum sizin kilerde aynımı ama genelde kendi yaşıtlarıyla takılmayı pek sevmiyo benim kızım hep kendinden büyük lerle ilgileniyo yaşıtlarıda var ama mecbur kalmadıkça onlarla oynamıyo enteresan bişey bi arkadaşımın kızı var asla onunla oynamaz mesela enteresan bi insan kendisi valla

benim kızımda çok fazla konuşur cvp vermeme gibi bi lüksün yok tabii verdiğin cvpda onu tatmin edicek asla bi sorusunu hıhı diye geçiştirmiceksin..(yaa bide bişi sorucam benim kızım bebeklere çok özenio hemen bebek gibi davranmaya başlıyo hatta kendi bebeklik fotoraflarını gördükçe ben büymek istemiyorum deyip ağladığı bile oluyo ben ne yapıcağımı bilemiyorum.bide kardeşi falan olsa demekki allah muhafaza biterim.:))

merhaba, aralık 2005 doğumlu kızım var, bana soru sorar sonrada böyle diyeceksin der, eğer kızımın verdiği cevabı vermezsem kıyamet kopuyor, 6haftalık kardeşinide ayının yavrusunu sevmesi gibi seviyor ki gerisini sormayın. kıyafet bile giydiremiyorum, kışta geldi uzun kollu yok pantolon yok ne yapıcam bilmiyorum hep kısa giyiyor, sadece bu kadarda değil, eli sürekli ağzında tırnakta kalmadı doktor sürekli üstelemeyin diyor vazgeçtik ama hala aynı. nasıl başa çıkıcam bu durumla bilemiyorum.:(((((

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar konuyu açarken 2005 doğumlu prensesler demiştim ama prensesmi cadımı bilemiyorum benim kızımda haziran doğumlu 12 yaşında bir kızım daha var ama iki kardeş bu kadarmı farklı olur büyük kızım ne kadar mülayım az konuşan biriyse küçük kızım onun tam aksi bizim en büyük sorunumuz yedi ğün yirmi dört saat konuşma kapastesine sahip olması nasıl bir enerji bilemiyorum ve babayı kimseye layık görmüyor sadece onun zaman zaman babam neden sen le evlenmişki diyor kimle evlenseydi sorusunun cevabı tabiki ben ve ablamızı korkunç derecede kıskanıyoruz ama buna ragmen 4 yaşındaki bir çoçukken bazen benim sıkıntılarımı ortak olmak istemesi sanki anlatsam anlayacamış gibi davranışları ve merhameti beni hayrete düşürüyor sizin prenseslerinizin isimleri nedir benim kinin adı eylül deniz

benim tatlı kızım bugün bize maske aldırdı ve hepmize taktırdı sanırım o bizden daha tedarikli sonrada 'yaşasın hepimiz domuz gribi ailesi' olduk dedi hala gülüyorum yaa bu kız bizi palyaçoya çevirdi kaydirigubbakcemile3

Merhabalar benim prensesisim adı Melissa ama ona dedesi Prenses diyor.kardeşi yok malesef ama bir ara komşumuzun kardeşi olunca çok istemiş hatta bayağı bi ağlamıştı.Benim cadı gene malesef diyicem benimle yatıyor babası ile yatmama izin vermiyor.Ayrıca kimse ile konuşturmuyor beni eşimle bile konuşmak istediğimde ya gelip ağzımı kapatır yada dikkatimizi çekmeye çalışır laf arasına girer.ınanın bazen o kadar bunalıyorumki ne yapacağımı bilemiyorum K<ı<ıma kesinlikle şiddet uygulamaıyorum sadece bilg cezası oda cezası tv cezası gibi cezalar veriyorum bide avazım çıktığı kadar bağırıyorum çünkü bazen dayanacak gücüm kalmıyo
Aldığı hiçbir şeyi yerine koymaz eline geleni etrafa atar çok dağınık topla dediğimde yorgunum ben senin kölenmiyim gibi şeyler söyler üsteleyince ağlamaya başlar bide gezmeyi çok sever hiç evde durmak istemez daha bir sürü sorunum var ama biraz uzun oldu galiba

benim prensesimde pek bilmiş hatda 4 aylık bir kızım daha var onada kücük annelik ediyor bide ben bilmiyormuşum gibi davranıyor bazen şaşıyorum hoşumada gidiyor iki bacı gecinip gidiyolar bide alışveriş yapması yokmu sormayın gitsin bayılıyor mutfak alışverişden bile anlıyor allah evlatlarımızı bizlere bagışlasın nazarlardan korusun benim 2 tane prensesimide

bu arada 5 yaşındaki irem 4 aylık olan sinem canım kızlarım pamuk şekerlerim benim:)))

Merhabalar benim prensesisim adı Melissa ama ona dedesi Prenses diyor.kardeşi yok malesef ama bir ara komşumuzun kardeşi olunca çok istemiş hatta bayağı bi ağlamıştı.Benim cadı gene malesef diyicem benimle yatıyor babası ile yatmama izin vermiyor.Ayrıca kimse ile konuşturmuyor beni eşimle bile konuşmak istediğimde ya gelip ağzımı kapatır yada dikkatimizi çekmeye çalışır laf arasına girer.İnanın bazen o kadar bunalıyorumki ne yapacağımı bilemiyorum K<ı<ıma kesinlikle şiddet uygulamaıyorum sadece bilg cezası oda cezası tv cezası gibi cezalar veriyorum bide avazım çıktığı kadar bağırıyorum çünkü bazen dayanacak gücüm kalmıyo
Aldığı hiçbir şeyi yerine koymaz eline geleni etrafa atar çok dağınık topla dediğimde yorgunum ben senin kölenmiyim gibi şeyler söyler üsteleyince ağlamaya başlar bide gezmeyi çok sever hiç evde durmak istemez daha bir sürü sorunum var ama biraz uzun oldu galiba

cnm malesef benim kızımda yanımda uyuyor babası rahat edemiyor diye onun yatagına geçiyor bide benim kızım çok dağıtmıyorda bana yardım edermisin deyince çok yorgunum veya görmüyomusun tv izliyorum herşeyide bana yaptırıyosun gibi laflar ediyo ama çok kıskanç değil çok SÜSLÜ...

benim prensesimde pek bilmiş hatda 4 aylık bir kızım daha var onada kücük annelik ediyor bide ben bilmiyormuşum gibi davranıyor bazen şaşıyorum hoşumada gidiyor iki bacı gecinip gidiyolar bide alışveriş yapması yokmu sormayın gitsin bayılıyor mutfak alışverişden bile anlıyor allah evlatlarımızı bizlere bagışlasın nazarlardan korusun benim 2 tane prensesimide

EVET YA ALIŞVERİŞ DEDİNDE eve bi dönüyorum saçma sapan şeyler çıkıyo poşetlerden eşime kızıyorum bunlar ne diye oda sen almışsındır sandım diyo ordan bizim muzur hemen çıkıyo ben aldım eve lazım olur diyo ya işte böylekaydirigubbakcemile3

ya kesin biseyler yazılmıstır diye baktım ama baslıgımız olduğu gibi duruyor nerde prenseslerin anneleri prensesler ana sınıfına baslıyor alkisalkisalkis arkadaslar hayırlı olsun hepimize ins biseyler paylasırız burdan:teytey:

Back