20 yıl sonra karşıma çıkan bir plotonik aşık...

İyi de ben bu sevdalı adam yüzünden bosaniyorum mu dedim.Bu kadar sıkıntı çekerken eşimi aldatmaya düşünmedim demek istedim.Zaten çekti gitti.Oyle bir derdi olsa arar sorar yazar.Anlatti ve bitti gitti.Ben sadece başıma gelen bu olayı paylaşmak istedim o kadar.

Yok artık sizinki düpe düz flörtleşme olmuş ki adama karşı duygularınız olduğu çok belli oluyor yazdıklarınızdan kendinizi kandırmayın. Eşinizle sorunlarınız var madem ayrılın ama başkasının yuvasını yıkmayın.

Şimdi kadını suçlayıp adamı aklamayın asıl dengesiz adam
Adam karısını çocuğunu düşünse böyle paylaşımlarda bulunmazdı

Hanımefendi ya saf ayağına yatıyorsunuz
Ya da gerçekten saf cahilsiniz
Bana kalırsa cin gibisiniz ama
Adamla gizliden gizliye fake ınstadan konuşmuşsunuz,gizli yapılan aşk konuşulan 2.baharı sonraya erteleyen ve sevdayı emanet alan bir muhabbeti eşiniz öğrense ne yapar
yani eşinizi aldatmış oluyorsunuz
yani bir kadın kocasının böyle mesajlarını yakalasa ben mesajları ss al donuna kadar alalım derim
ne mana elin herifinin aşkına üzülüyorsunuz
amaç??
hayır 7 8 aylık süreçlik bir muhabbet var ortada allahım dağlara taşlara
kendi eşim böyle bişey yapsa o telefonu gözüne sokar boşarım
Sevdan onda emanet demek he diye
siz şu an şımarmışsınız ilgi hoşunuza gitmiş
burdan bakınca ben masum bir aşk hikayesi görmüyorum
saplantılı bi adam,kocasından gizli elin herifine 2.bahar vaadeden bi kadın,3 çocuğunu hiç edecek kadar ruh hastası bir adam ve ihanetini kocasının sapkınlığına kitlemeye çalışan bir kadın
Şimdi problem?

Allah aşkına hiç mi korkmadınız? Şimdi bi adam çıksa evlendiğim tarihi, çocuğumun doğum tarihini bilse, son 24 saatimin 12 saatini seninle geçireyim kollarında öleyim dese öyle etkilenie öyle etkilenirim ki ya en yakın karakola koşarım ya polisi ararım.
Neresi duygusal bu adamın hikayesinin?

İnanın şu sözler şu büyük sevda birinize edilse,daha farklı yanıtlar verirdiniz ama buradan ahkam kesip ahlak bekçiliği namus şövalyelik yapmak kolay geliyor size.Sizden hadi git eslerinizden boşanın kavuşun cevabını beklemezdim zaten.Yasadigim bir duyguyu olaayı anlattım.Oldu bitti.Yok şu an

Aylarca yazışarak sanal aşk yaşamışlar hala aldatmadım eşimi diyor,he bacım he. Evdeki karılarından iki çift lafı esirgeyip elalemin yirmi yıllık yaşlanmış kadınlarına böyle ilan-ı aşk eden adamları da zerre anlamıyorum,hormonlarımın en coştuğu zamanlarda bol bol seni hayal ettim ama bi gerçek ekşın yaşayamadık şimdi oluru var mı diyor adam,du yu andırstend konu sahibi ?? Konu sahibini de tavlamış gerçi vuslat yakındır.

Başınıza ilk defa gelmiş bir durum olduğu için sadece sizin başınıza geliyor sanıyorsunuz
Hepinize öyle aşklar ilan ediliyor,öyle sözler veriliyor ki aklınız şaşar
Ama birçoğumuz emanet alıp koynumuza sokmuyoruz
Her sevda emanet alınmaz,ufak bir tavsiye

Az evvel de sordum işin kavuşma filan boyutunu geçtim gerçekten sizinle zerre alakası olmayab bir adamın çocuklarınızın doğum tarihine kadar bilmesi korkutucu değil mi?

Aynen katılıyorum sze.bana cok asık diye 3cocuklu adamla yazışmış konu sahibesi bide anlatıyor.o üç çocuguda sizi düşünerek yapmıştır eminim.

Kocana sor bakalim o da seninle ayni fikirde mi? Burda insanlar yanlis yaptigini soyluyor sana yani mahcup olmak yerine uste cikiyorsun bir de. Kapattir konuyu ne yapacaksan yap madem. Aylarca konusmussunuz (ki bana gore buz yuzde yuz aldatmadir) simdi de diyorsunuz ben ona umut vermedim bilmem ne. Daha ne yapacaktin acaba merak icerisindeyim cidden.

Yalniz abla bu buyuk sevda falan degil.
Adamin elinden niceleri gecmis ki utanmadan sikilmadan uc cocugu bir hanimi varken sosyal medyasindan unutamiyom da suna bir bak ölüyom da falan yapiyo.

Hangi buyuk ask gozumuzu kor etsin ya hu adam bildigin capkin.
Siz de fazla maddiyatci ve egolusunuz.
Vaaay be ben ne sevilmisim modundasiniz ama sevgisi gercekse bile bu sizinle alakali degil tamamen adamla alakali bir sevme bicimi.
Ornegin siz aldatiliyorsunuz bu sizinle mi alakali?
Hakeza siz de aldatiyorsunuz ve bu kocanizla ilgili degil, karakterinizle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…