- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
-
- Konu Sahibi defyduck_defne
hayır kendisinin başına gelse ispat et boşa donuna kadar al deriz burdaOyh valla elalemin çocuklarına üzülmekten içim şişti :/
İyi de ben bu sevdalı adam yüzünden bosaniyorum mu dedim.Bu kadar sıkıntı çekerken eşimi aldatmaya düşünmedim demek istedim.Zaten çekti gitti.Oyle bir derdi olsa arar sorar yazar.Anlatti ve bitti gitti.Ben sadece başıma gelen bu olayı paylaşmak istedim o kadar.Ben inanmıyorum açıkçası
Bu olaya şey gibi bak
Erkek aldatınca direkt diyo ya "karım ruh hastası" "karım zararlı" " karım şöyle böyle" "zaten yürümüyordu" vsvs
Aldatan taraf kılıfı bu
Yoksa 18 senedir el mi bekledi boşamak için
Bi de güzelleme yok mu
"sevdan ben de emaneeet" yeşil ışığı yakmamış direkt gözüne sokmuş
Çünküm hepimiz zaman zaman flörtleşiyoruzhayır kendisinin başına gelse ispat et boşa donuna kadar al deriz burda
bide abartmayın falan yazmış
sanki ikinci bahar mevzunu sonra konuşuruz diyen benim
Şimdi kadını suçlayıp adamı aklamayın asıl dengesiz adamYok artık sizinki düpe düz flörtleşme olmuş ki adama karşı duygularınız olduğu çok belli oluyor yazdıklarınızdan kendinizi kandırmayın. Eşinizle sorunlarınız var madem ayrılın ama başkasının yuvasını yıkmayın.
Hanımefendi ya saf ayağına yatıyorsunuzİyi de ben bu sevdalı adam yüzünden bosaniyorum mu dedim.Bu kadar sıkıntı çekerken eşimi aldatmaya düşünmedim demek istedim.Zaten çekti gitti.Oyle bir derdi olsa arar sorar yazar.Anlatti ve bitti gitti.Ben sadece başıma gelen bu olayı paylaşmak istedim o kadar.
en büyük hobim gocamlan sevişirken ilk okul aşkımın sevdasını koynumda taşımaktır..Çünküm hepimiz zaman zaman flörtleşiyoruz
Ah bu denk gelişler
Şimdi kadını suçlayıp adamı aklamayın asıl dengesiz adam
Adam karısını çocuğunu düşünse böyle paylaşımlarda bulunmazdı
Başınıza ilk defa gelmiş bir durum olduğu için sadece sizin başınıza geliyor sanıyorsunuzİnanın şu sözler şu büyük sevda birinize edilse,daha farklı yanıtlar verirdiniz ama buradan ahkam kesip ahlak bekçiliği namus şövalyelik yapmak kolay geliyor size.Sizden hadi git eslerinizden boşanın kavuşun cevabını beklemezdim zaten.Yasadigim bir duyguyu olaayı anlattım.Oldu bitti.Yok şu an
Az evvel de sordum işin kavuşma filan boyutunu geçtim gerçekten sizinle zerre alakası olmayab bir adamın çocuklarınızın doğum tarihine kadar bilmesi korkutucu değil mi?İnanın şu sözler şu büyük sevda birinize edilse,daha farklı yanıtlar verirdiniz ama buradan ahkam kesip ahlak bekçiliği namus şövalyelik yapmak kolay geliyor size.Sizden hadi git eslerinizden boşanın kavuşun cevabını beklemezdim zaten.Yasadigim bir duyguyu olaayı anlattım.Oldu bitti.Yok şu an
Şimdi kadını suçlayıp adamı aklamayın asıl dengesiz adam
Adam karısını çocuğunu düşünse böyle paylaşımlarda bulunmazdı[/QUOTE
Adam zaten manyak kimsenin yuvasını yıkmayın derken adamı değil karısını çocuklarını kastetdim
Manyakta gene içimizden bazıları çıkar adamın yuvasını yıkmayın barii derAy adamı aklayan kim o bariz manyak.
Aynen katılıyorum sze.bana cok asık diye 3cocuklu adamla yazışmış konu sahibesi bide anlatıyor.o üç çocuguda sizi düşünerek yapmıştır eminim.Fazla dramatize etmişsiniz
Yok sevdan bende emanet falan
Türkan şoray filmi mi bu
Ben bunu aldatma sayarim,esinizden herkesten gizli ikinci bahar muhabbeti yapmışsınız
Yok icim temiz yok rahat etmedi,ay ben neymisim falan fistan gönül rahatlatmasi sadece
Eşinizden ayrılın,o adama da yazmayın
Evliyken başkasına ikinci bahar sozu veren adamdan ne hayır gelir,gerçi sizin de altta kalır yanınız yok
Nerden tutarsam elimde kaliyor yahu
Kocana sor bakalim o da seninle ayni fikirde mi? Burda insanlar yanlis yaptigini soyluyor sana yani mahcup olmak yerine uste cikiyorsun bir de. Kapattir konuyu ne yapacaksan yap madem. Aylarca konusmussunuz (ki bana gore buz yuzde yuz aldatmadir) simdi de diyorsunuz ben ona umut vermedim bilmem ne. Daha ne yapacaktin acaba merak icerisindeyim cidden.İnanın şu sözler şu büyük sevda birinize edilse,daha farklı yanıtlar verirdiniz ama buradan ahkam kesip ahlak bekçiliği namus şövalyelik yapmak kolay geliyor size.Sizden hadi git eslerinizden boşanın kavuşun cevabını beklemezdim zaten.Yasadigim bir duyguyu olaayı anlattım.Oldu bitti.Yok şu an
İnanın şu sözler şu büyük sevda birinize edilse,daha farklı yanıtlar verirdiniz ama buradan ahkam kesip ahlak bekçiliği namus şövalyelik yapmak kolay geliyor size.Sizden hadi git eslerinizden boşanın kavuşun cevabını beklemezdim zaten.Yasadigim bir duyguyu olaayı anlattım.Oldu bitti.Yok şu an