-
- Konu Sahibi defyduck_defne
Nasıl takintili degil? Adam 20 yıl gormedigi birinin cocuklarinin dogum tarihlerini bile ezberlemiş. Yani tam bir ruh hastasi. Ilk aşkı unutmamak boyle bi sey degil bence :)ben takıntılı vs olduğunu düşünmüyorum açıkcası. siz onun ilk aşkısınız ve ilk aşklar unutulmaz.
muhtemelen kavuşsanız büyüsü kaybolur ama hayat insana ne getirir bilinmez
umarım mutlu olursunuz, ikiniz de
Yav karşı tarafın karısını geçtim sapkınlığı olan bir adamdan 2 çocuğu olan kadın önce çocuklarını kurtarır.Hepimizin ilk aski var
Hiçbirimiz ilk askimiza yazmıyoruz,pesine dusmuyoruz
Yeteri kadar asik degil miydik
Gayet asiktik zamanında ama hisler zamanla korelir
Hele hele gormedigin biri için hayli hayli korelir
Ask yasamissinizdir,o askin buyusunu ustunden atamamistir evet bunu anlarim
Ama adam sizinle konusmamis yuz yuze bile gelmemis neyin aski bu,neyin sevdasi
Bu tamamen takıntı,tamamen kazanamadim kaybettim duygusu
Siz sadece isinize gelen kisimlari alıyorsunuz
Karşı tarafında bir karisi var,esiniz sapkinligi psikolojik siddeti derken karsidaki kadini boynuzlatiyorsunuz
Biraz vicdan,az biraz empati,bir de akil sağlığı diliyorum
AhahahahahÇünkü onu dusunerek sevismek sevdaya dahil,çünkü sevişenler hala sevgili
Yok bu boyle degildi ya
Hayir dünyam değişmedi.Bende ona karşı birşey yok sadece hikayesinden çok etkilendim o kadar.Yaşınızın küçük olmadığını düşünerek yazıyorum
Sapkınlığı olan bir adamla 18 yıldır evlisiniz ve iki çocuğunuz var
Çocuklarınızı ve kendinizi kurtarmak adına bir adım atmayıp 20 yıl önce köyde bakıştığınız adam size ulaşınca biranda dünyanız değişiyor.
Şu anda sizin tek derdiniz halihazırda evli olduğunuz adamdan çocuklarınız için kurtulmak olmalıydı.
Çünkü bu kadınından erkeğine değişmez bi olgudurTam diyordum kesin kocasi cok kotu bi adamdir diye yanilmadim :) hep mi ayni bahane yahu. Bosan madem. Diger adam ruh hastasinin teki bence korkunc. Bu hikayeden bi sey cikmaz. Kendinizi inandirdiginiz gibi masum ve temiz bir durum yok cunku ortadan.
Bir de yanlış diye atip tutmayin herkesin hosuna gider bu durum diye bi seyler yazmissiniz. Bayılıyorum insanlarin herkesi kendileri gibi sanmalarina...
Yapmayın allahaşkına sevdan bana emanet derken öylesine mi yazdınız ?Hayir dünyam değişmedi.Bende ona karşı birşey yok sadece hikayesinden çok etkilendim o kadar.
Ben inanmıyorum açıkçasıYav karşı tarafın karısını geçtim sapkınlığı olan bir adamdan 2 çocuğu olan kadın önce çocuklarını kurtarır.
Ben inanmıyorum açıkçası
Bu olaya şey gibi bak
Erkek aldatınca direkt diyo ya "karım ruh hastası" "karım zararlı" " karım şöyle böyle" "zaten yürümüyordu" vsvs
Aldatan taraf kılıfı bu
Yoksa 18 senedir el mi bekledi boşamak için
Bi de güzelleme yok mu
"sevdan ben de emaneeet" yeşil ışığı yakmamış direkt gözüne sokmuş
Peki tamam öyle olsunBakın birine aşık ya da ümit vermiş değilim.Evet uzun yıllardır evliliğim problemli ama bu kişi yüzünden evliliğimi bitireceğim de demiyorum.Adam rahatsız etmeden anlattı gitti.Hasta olsa takıntılı olsa hâlâ üzerimde kalmazmiydi.Hicbir şekilde rahatsız etmiyor artık.Ben aşk meşk demiyorum.Sadece hikayesinden çok etkilendim ve başıma gelen bu olayı sizlerle paylaştım bu kadar.Bu kadar abartılı yorumlar yapmayın.Herkes neler yapıyor neler de gozunun önündeki capagi görmüyor.
Kimin gözünün önünde çapak var sizin gördüğünüz bizim göremedğimiz çapaklı kim?Bakın birine aşık ya da ümit vermiş değilim.Evet uzun yıllardır evliliğim problemli ama bu kişi yüzünden evliliğimi bitireceğim de demiyorum.Adam rahatsız etmeden anlattı gitti.Hasta olsa takıntılı olsa hâlâ üzerimde kalmazmiydi.Hicbir şekilde rahatsız etmiyor artık.Ben aşk meşk demiyorum.Sadece hikayesinden çok etkilendim ve başıma gelen bu olayı sizlerle paylaştım bu kadar.Bu kadar abartılı yorumlar yapmayın.Herkes neler yapıyor neler de gozunun önündeki capagi görmüyor.