20 yıl sonra karşıma çıkan bir plotonik aşık...

arkadaşlar sizin ilk aşkınız falan da mı olmadı :)

adam takıntılı, sapık, manyak falan değil sakin olun.

Aman ne duygulandım ne duygulandım...
Hiç okumayın arkadaşlar. Özet geçiyorum. Süslü süslü sözlerle anlatılmış bir aldatma hikayesi var. Konu sahibi kendisi evli ve evli bir erkekle yazışıyor, bariz kocasını aldatıyor, bunu yaparkende aynı zamanda kocasının kendisini aldatmasından yakınıyor. Konuştuğu herif ise karısını bu konu sahibi ile aldatıyor. Amma çok temiz aşkı var yersen tabi...
Arada Allah'ı bol bol kullanmışlarki iğrençliklerine perde olsun....
Git o temiz aşkı karısına sor bakalım, kocan benimle gece gündüz yazışıyor de, ne beddualar alacağın belli. O bilmesede Allah biliyor zaten, O sorar hesabını.
Asla bahane olmaz ama hadi eşin seni aldatıyor, fakat o adamın karısının ne suçu var?!? Üstelik senin gibi parayı seçip gitmemiş, ama aldatılan yine o.
Allah bildiği gibi yapsın ikinizide.

Nasıl takintili degil? Adam 20 yıl gormedigi birinin cocuklarinin dogum tarihlerini bile ezberlemiş. Yani tam bir ruh hastasi. Ilk aşkı unutmamak boyle bi sey degil bence :)

Yaşınızın küçük olmadığını düşünerek yazıyorum
Sapkınlığı olan bir adamla 18 yıldır evlisiniz ve iki çocuğunuz var
Çocuklarınızı ve kendinizi kurtarmak adına bir adım atmayıp 20 yıl önce köyde bakıştığınız adam size ulaşınca biranda dünyanız değişiyor.
Şu anda sizin tek derdiniz halihazırda evli olduğunuz adamdan çocuklarınız için kurtulmak olmalıydı.

Hepimizin ilk aski var
Hiçbirimiz ilk askimiza yazmıyoruz,pesine dusmuyoruz
Yeteri kadar asik degil miydik
Gayet asiktik zamanında ama hisler zamanla korelir
Hele hele gormedigin biri için hayli hayli korelir
Ask yasamissinizdir,o askin buyusunu ustunden atamamistir evet bunu anlarim
Ama adam sizinle konusmamis yuz yuze bile gelmemis neyin aski bu,neyin sevdasi
Bu tamamen takıntı,tamamen kazanamadim kaybettim duygusu
Siz sadece isinize gelen kisimlari alıyorsunuz
Karşı tarafında bir karisi var,esiniz sapkinligi psikolojik siddeti derken karsidaki kadini boynuzlatiyorsunuz
Biraz vicdan,az biraz empati,bir de akil sağlığı diliyorum

Adalet derken?
Adil olsaydınız, insanları eğitimine, parasına, statüsüne göre sınıflandırmasaydınız, 17 yaşında okuyacağım deyip 18 yaşında uygun aday bulunca evlenmeseydiniz o zaman.
Ayrıca eşinizin yaptığı şeyler sizin yaptıklarınızı kapatmıyor. Herkes kendisinden sorumlu.
Boşanın mutlu değilseniz.
Adamın eşi duysa sizi yedi düvele rezil eder.
O sizi çok seven adam var ya yuvası yıkılmasın diye gıkını çıkarmaz.

Yav karşı tarafın karısını geçtim sapkınlığı olan bir adamdan 2 çocuğu olan kadın önce çocuklarını kurtarır.

Hayir dünyam değişmedi.Bende ona karşı birşey yok sadece hikayesinden çok etkilendim o kadar.

Çünkü bu kadınından erkeğine değişmez bi olgudur
Boynuzlayası gelince hemen ama aslında evliliğim kötü diye başlar tüm bahaneler
E madem kötüydü neden boşanmadın diye sormazlar mı adama
Bir başkasını mı bekledin boşamak için
Kadınından erkeğine aldatan tarafın kılıfı senelerdir değişmiyor

İkinizde evlisiniz , çocuklarınız var yok faceden sahte hesaplar, yok instagramdan takiplesmeler , yok birbirine laf göndermeler. Kendinize gelin 17 yaşında ergen sevgili değilsiniz. Eşinizle mutsuzsaniz ayrılın, adamda ayrılsın. Ama bu yaptığınız aldatma ikinizinde. Colugunuzla çocuğunuzla ilgileneceğinize ordan ekliyim, ordan engelliyim olayları sizce de saçma değil mi? Kimseyi yargilamak istemiyorum ama umarım gözünüz açılır, yaptığınız her yönden yanlış.

İlk aşk meselesi değil bu 18 yıllık evli ev az 37 yaşında 2 çocuk annesi için bana kalırsa yavan basit duygular bunlar
Tabi herkes farklıdır
Yani ben asla böyle bir durumu dikkate almam

Yav karşı tarafın karısını geçtim sapkınlığı olan bir adamdan 2 çocuğu olan kadın önce çocuklarını kurtarır.
Ben inanmıyorum açıkçası
Bu olaya şey gibi bak
Erkek aldatınca direkt diyo ya "karım ruh hastası" "karım zararlı" " karım şöyle böyle" "zaten yürümüyordu" vsvs
Aldatan taraf kılıfı bu
Yoksa 18 senedir el mi bekledi boşamak için
Bi de güzelleme yok mu
"sevdan ben de emaneeet" yeşil ışığı yakmamış direkt gözüne sokmuş

Aldatma şiddet vs varken ne sebeple boşanamiyorsunuz? Eğitimi falan iyi diye mi kiyamiyorsunuz?

Size sadece begenilmek ve değer verilmek hoş gelmiş. Boşanıp bu adamla evlenseniz iki gün içinde sıkılırsınız. Çünkü onu da sevmiyorsunuz dediğiniz gibi. Fazla Türk filmi olmuş zaten yazismalar da, bu şekilde sıkılmamak mümkün değil. Adam da dedikleri doğruysa biraz hastalıklı sevmiş kusura bakmasin. Korkulur yani. O kadar sevdiyse kendisi acilsaymis zamaninda başkalarını yollamasaymis. Adama ümit vermeyin. Vermedim demeyin çünkü ikinci bahar muhabbetleriyle o bariz kocani boşa demeye getirmiş siz de o zaman konuşalım diyerek açık kapı bırakmışsınız.

Bakın birine aşık ya da ümit vermiş değilim.Evet uzun yıllardır evliliğim problemli ama bu kişi yüzünden evliliğimi bitireceğim de demiyorum.Adam rahatsız etmeden anlattı gitti.Hasta olsa takıntılı olsa hâlâ üzerimde kalmazmiydi.Hicbir şekilde rahatsız etmiyor artık.Ben aşk meşk demiyorum.Sadece hikayesinden çok etkilendim ve başıma gelen bu olayı sizlerle paylaştım bu kadar.Bu kadar abartılı yorumlar yapmayın.Herkes neler yapıyor neler de gozunun önündeki capagi görmüyor.

*sovdon bondo omonot*
En çok bu kısma ağladım ühühühüü.. ne temiz aşktır bu eyyy ahali çamaşır suyunamı bastınız naptınız
Biri kocasını biri karısnı aldatıyor ama temiz aşk pehhhh

Oyh valla elalemin çocuklarına üzülmekten içim şişti :/

Peki tamam öyle olsun
Evliliğinizi neden bitirmiyorsunuz peki ?
Adamın zengin olması dışında bir artısı yok.
Neyine katlanıyorsunuz?

Kimin gözünün önünde çapak var sizin gördüğünüz bizim göremedğimiz çapaklı kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…