- 8 Ocak 2018
- 12
- 2
- 86
- 27
- Konu Sahibi disperisi000
-
Ben lisedeyken hiç kriter bakmazdım .
Tipini beğendiysem çıkardım huyuda güzel olunca evleniyosun işte
Galiba ama her insanın huyu farklıben hiç öyle olamadım çok mu ciddiye alıyorum bu konuyu acaba
Aman böyle düşünme cnm benim. Ben çok bakımlı bi bayandım bakam bir daha döner bakardı. Fakat 21 yaşıma kadar hic flörtüm olmamıştı. Sonra flört ettim. Evlendim. İki ayda ayrıldım hayatımın içine sıçtım bi de güzel sıvadım. Sonrası tufan neyse geçti gitti. 33 yaşında sevgi nedir anladığım çok sevdiğim esimle evlendim. Bırak olmasında sana ulaşmakta zor olsun. Kendini bildiğin zaman çok seveceğin adam çıkar karşına doya doya seversin sonsuza kadar.merhabaa:)
Burada çok çok yeniyim derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik aldım uzun süredir okuyucuyum.
Kendimden biraz bahsedeyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum diş hekimi olacağım inşallah.Kendimi bildim bileli çok süslü bakımlı biriyim.Hatta erken bile başladım makyaja.Giyim stil öyle konularda da meraklı ve zevkliyimdir.Çok güzel olmamakla beraber ,güzel belirgin bi kusuru olmayan bi kızım.Tabi ki bunları kendi kendimi övmek için yazmadım aksine çok itici bulurum, kendimi anlatmamın sebebi sorunun bakımsız olmam ya da yeterince güzel olmamam olduğunu düşünmüyorum başka bi şey var ama çözemiyorum daha önce hiç sevgilim olmadı ufak tefek çocukluk aşkları dışında:) lisedeyken ya da şuan olduğum üniversiteden ilgi gösterenler oldu ama. o kadar içime sindiremedim ki yalnız olmak çok daha kolay geldi.Ben de istiyorum bana değer veren benim de değer verebileceğim biri olsun sohbet edelim gezelim sadece birinin beni düşündüğünü bilmek bile mutluluk verirdi.Ama etrafımda sevgili olarak isteyebileceğim biri hiç olmadı tanıdıkça sevebilecek bi insanım ama o aşamaya bile gelemedim çoğu insanla.Öyle kimseyi beğenmeyen burnu havada biri olduğumu da düşünmüyorum ama belki de kendime göre yine de yüksektir kriterlerim ve ben bunu göremiyorumdur.Sizden destek bekliyorum benim eksiğim hatam nerede? Şimdiden çook teşekkürler hepimize:)
işte lisedeyken değil de şuan arkadaşlarımın çoğunun sevgilisi var ben yalnız olunca biraz dokunmaya başladıIyi ki olmamis. Ergenken birini buldu mu bu kiz milleti dersle okulla alakasi kalmiyor
Bak buyumussun, uni okuyorsun ayaklarinda yere basiyor. Su siralar sevgilin oldu mu mantiginla cok da guzel idare edersin.
Birde bunlar nasip kismet. Cikar illa bir yerden.
ya sonunda mutluluğu bulduğunuza çok sevindim.Kader kısmet diyosunuz siz de galiba benim yapabileceğim bi şey yok:)Aman böyle düşünme cnm benim. Ben çok bakımlı bi bayandım bakam bir daha döner bakardı. Fakat 21 yaşıma kadar hic flörtüm olmamıştı. Sonra flört ettim. Evlendim. İki ayda ayrıldım hayatımın içine sıçtım bi de güzel sıvadım. Sonrası tufan neyse geçti gitti. 33 yaşında sevgi nedir anladığım çok sevdiğim esimle evlendim. Bırak olmasında sana ulaşmakta zor olsun. Kendini bildiğin zaman çok seveceğin adam çıkar karşına doya doya seversin sonsuza kadar.
Kaderin önüne emin ol kimse gecemiyor.ya sonunda mutluluğu bulduğunuza çok sevindim.Kader kısmet diyosunuz siz de galiba benim yapabileceğim bi şey yok:)
merhabaa:)
Burada çok çok yeniyim derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik aldım uzun süredir okuyucuyum.
Kendimden biraz bahsedeyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum diş hekimi olacağım inşallah.Kendimi bildim bileli çok süslü bakımlı biriyim.Hatta erken bile başladım makyaja.Giyim stil öyle konularda da meraklı ve zevkliyimdir.Çok güzel olmamakla beraber ,güzel belirgin bi kusuru olmayan bi kızım.Tabi ki bunları kendi kendimi övmek için yazmadım aksine çok itici bulurum, kendimi anlatmamın sebebi sorunun bakımsız olmam ya da yeterince güzel olmamam olduğunu düşünmüyorum başka bi şey var ama çözemiyorum daha önce hiç sevgilim olmadı ufak tefek çocukluk aşkları dışında:) lisedeyken ya da şuan olduğum üniversiteden ilgi gösterenler oldu ama. o kadar içime sindiremedim ki yalnız olmak çok daha kolay geldi.Ben de istiyorum bana değer veren benim de değer verebileceğim biri olsun sohbet edelim gezelim sadece birinin beni düşündüğünü bilmek bile mutluluk verirdi.Ama etrafımda sevgili olarak isteyebileceğim biri hiç olmadı tanıdıkça sevebilecek bi insanım ama o aşamaya bile gelemedim çoğu insanla.Öyle kimseyi beğenmeyen burnu havada biri olduğumu da düşünmüyorum ama belki de kendime göre yine de yüksektir kriterlerim ve ben bunu göremiyorumdur.Sizden destek bekliyorum benim eksiğim hatam nerede? Şimdiden çook teşekkürler hepimize:)
25 yaşındayım benimde yok çok da matrah birşey değil :)merhabaa:)
dilerim öyle olur ama hiç karşıma çıkmayadabilirzamanı vardır belki hem boş insanlarla dolu bir hayat yaşamaktansa tek bir insanla dolu dolu yıpranmamış bir hayat yaşarsınız...inşallah...
peki eşinizle tanıştığınızda onun doğru insan olduğunu nasıl anladınızLisedeyken hoşlandığım birisi vardı oda benden hoşlanırdı ama çıkmaya gidecek bir durum olmamıştı, ondan sonra üniversitede karşıma hiç ilgimi çeken kimse çıkmadı, abartmıyorum gerçekten çıkmadı.
Sonra eşimle tanıştım 24 yaşımda falan.
Olabiliyor yani, gerçekten hoşlandığın birisi yoksa yoktur, karşına çıkmamıştır, birgün muhakkak çıkacaktır merak etme.[/QUOTE
Ayyyyyyyy inşallah benim kızım da kariyer yapıp anca 25'inde sevgili bulup 30'unda 35'inde evlenir inşallah inşallah inşallah.
Yok yok 30 35 iyi bence sende aileni üzme bi 5 10 sene daha bekle napican hem bulup bişey olduğu yok yanihahaha kariyer tamam da 35 demesemiydiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?