• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

merhabaa:)
Burada çok çok yeniyim derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik aldım uzun süredir okuyucuyum.
Kendimden biraz bahsedeyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum diş hekimi olacağım inşallah.Kendimi bildim bileli çok süslü bakımlı biriyim.Hatta erken bile başladım makyaja.Giyim stil öyle konularda da meraklı ve zevkliyimdir.Çok güzel olmamakla beraber ,güzel belirgin bi kusuru olmayan bi kızım.Tabi ki bunları kendi kendimi övmek için yazmadım aksine çok itici bulurum, kendimi anlatmamın sebebi sorunun bakımsız olmam ya da yeterince güzel olmamam olduğunu düşünmüyorum başka bi şey var ama çözemiyorum daha önce hiç sevgilim olmadı ufak tefek çocukluk aşkları dışında:) lisedeyken ya da şuan olduğum üniversiteden ilgi gösterenler oldu ama. o kadar içime sindiremedim ki yalnız olmak çok daha kolay geldi.Ben de istiyorum bana değer veren benim de değer verebileceğim biri olsun sohbet edelim gezelim sadece birinin beni düşündüğünü bilmek bile mutluluk verirdi.Ama etrafımda sevgili olarak isteyebileceğim biri hiç olmadı tanıdıkça sevebilecek bi insanım ama o aşamaya bile gelemedim çoğu insanla.Öyle kimseyi beğenmeyen burnu havada biri olduğumu da düşünmüyorum ama belki de kendime göre yine de yüksektir kriterlerim ve ben bunu göremiyorumdur.Sizden destek bekliyorum benim eksiğim hatam nerede? Şimdiden çook teşekkürler hepimize:)

Bende 20 yaşındayım üniversitedeyim cevremde hoşlanacağım kimse yok benim De:)

Cok ta ince eleyip sık dokuma ama. Hersey yasinda güzel. Daha cok gencsin tabi de yinede önüne cikan fırsatı değerlendir tani konuş hemen nikah masasina oturmayacaksiniz zaten:KK66:)))) Ben önyargılı yaklastigim insanlarin bana daha iyi geldigini gördüm.
Önyargılı olma pesin hüküm verme rahat bırak kendini ne yasanacaksa o yaşansin.

Ne güzel işte, tamda olması gerektiği gibisin. Kısmetin elbette biryerlerde seni bekliyor.
Maalesef senin gibi nadir ornekler disinda artik genc insanlar sevgilisiz kalamaz olmuslar. Sevgilin olmazsa sanki eksiksin gibi olmus bu yozlasmis toplumda.
Sabret, dua et, kendini gelistir, masallah gelecegi parlak bir insansin, elbette sevgili esin burgun karsina cikacak.
teşekkür ederim yorumunuz için sevme sevilme beğenilme isteği sanırım insana eksik hissettiren

Daha gencsin illa biri cikacak yani :) bu yasta 100 taneyle birlikte olanda var.. kriterin olmayacagina birazcik ince elemek iyidir. Birde eskiden ciddi dusunmeyeni dovuyolardi:) artik nerdeyse ciddi dusuneni dovecekleri bi devirdeyiz..

15-20 yaşlar civarında deli divane aşık olup aşk acısı çekmemiş kişileri yaşamış saymıyorum ben. Şahsi görüşümdür. Ben dedim diye öyle olacak bişey yok :)
Bana göre o yaşlarda insan bi aşık olmalı. Sevgililik yaşamalı.
Her şeye kriter belirlemek pek gönül işlerine uygun bişey değil.
aynı şeyi ben de düşünüyorum hani hayat geçip gidiyo hiç aşık olamayacak mıyım diye düşünüyorum.Çevremdeki insanlara da bakıyorum aşık olarak çıkmıyolar hep bi mantık devrede.Sanırım uzun yıllar mantığını kullan ,ders çalış derken duygusallık biraz azalıyor.Daha sert mantıklı biri oluyoruz kriterler devreye giriyor .Bu kadar mantığın olduğu yerde aşk da kolay bulunmuyor haliyle.yorumunuz için çok teşekkür ederim ama her şey birarada olmuyor sanırım.

Konu sahibi çok tatlısınız,içinize sinen biri olmamış demek ki,olsa su akar yolunu bulurdu bence. Bu işler hakketten kısmet ben de çok üzülürdüm senin yaşındayken benim niye güzel devam eden bi ilişkim yok diye sonra 21 yaşımda eşimle tanıştım,ilişki sayfası da kapandı. Daha yaşın küçük bence olur güzel birisi
:oops:

böyle konular açılınca neden sevgilisi olan sanki kötü yola düşmüş gibi yorumlar yapılıyor?
hanımlar kendi kompleksinizi başkalarına b.k atarak göstermeyin isterseniz.

tuhaf gelmedi bana, muhtemelen sen de benim kafamda birisin. diğerleri öylesine, belki mantığı devrede tutarak sevgililik ilişkisi kuruyor olabilir ama ben her zaman aşktan yanayım. duygularım yoğun değilse, aşk başlangıcı falan değilse hiç zaman dahi kaybetmiyorum birisiyle. hayatım ve zamanım, sırf birileri sevgilisi var desin diye kalbimi çalamamış kişilerle harcanacak kadar boş ve değersiz değil. gezeyim ya ne olacak olayından hiç zevk almadım bu zamana kadar, bundan sonra hiç almam. o tarz şeyler bana göre değil, diğerleri tercih edebilir, öyle keyif alıyor olabilir ama ben almıyorum. 24 yaşındayım, bence çevrendekileri boşver, günün birinde kalbini çalan hırsızla sevgili olmak seni daha çok mutlu eder diye düşünüyorum tabi mantığı da devreden çıkarmamak lazım fazla. :)

merhabaa:)
Burada çok çok yeniyim derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik aldım uzun süredir okuyucuyum.
Kendimden biraz bahsedeyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum diş hekimi olacağım inşallah.Kendimi bildim bileli çok süslü bakımlı biriyim.Hatta erken bile başladım makyaja.Giyim stil öyle konularda da meraklı ve zevkliyimdir.Çok güzel olmamakla beraber ,güzel belirgin bi kusuru olmayan bi kızım.Tabi ki bunları kendi kendimi övmek için yazmadım aksine çok itici bulurum, kendimi anlatmamın sebebi sorunun bakımsız olmam ya da yeterince güzel olmamam olduğunu düşünmüyorum başka bi şey var ama çözemiyorum daha önce hiç sevgilim olmadı ufak tefek çocukluk aşkları dışında:) lisedeyken ya da şuan olduğum üniversiteden ilgi gösterenler oldu ama. o kadar içime sindiremedim ki yalnız olmak çok daha kolay geldi.Ben de istiyorum bana değer veren benim de değer verebileceğim biri olsun sohbet edelim gezelim sadece birinin beni düşündüğünü bilmek bile mutluluk verirdi.Ama etrafımda sevgili olarak isteyebileceğim biri hiç olmadı tanıdıkça sevebilecek bi insanım ama o aşamaya bile gelemedim çoğu insanla.Öyle kimseyi beğenmeyen burnu havada biri olduğumu da düşünmüyorum ama belki de kendime göre yine de yüksektir kriterlerim ve ben bunu göremiyorumdur.Sizden destek bekliyorum benim eksiğim hatam nerede? Şimdiden çook teşekkürler hepimize:)
Canım taktiğin şeye bak :KK70::KK70:
91 doğumluyum ve kısa süreli tanışmaları saymazsak gerçek mana da sevgilim 2016 yılında oldu doğru zaman doğru insan diyelim

Back