• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

peki eşinizle tanıştığınızda onun doğru insan olduğunu nasıl anladınız

ilk başta dış görünüş olarak gözüme hitap etmişti, hoşuma giden erkek tipindeydi sanırım, sonra aynı işi yapmamız, birazda ülkeden ailelerden uzakta yalnız olmamızla rahatça tanıştık, paylaştık. Zamanla oluyor sevgi aşk bence. Ama ilk tanışmada birazcık etkilenme önemli yinede.

Aman böyle düşünme cnm benim. Ben çok bakımlı bi bayandım bakam bir daha döner bakardı. Fakat 21 yaşıma kadar hic flörtüm olmamıştı. Sonra flört ettim. Evlendim. İki ayda ayrıldım hayatımın içine sıçtım bi de güzel sıvadım. Sonrası tufan neyse geçti gitti. 33 yaşında sevgi nedir anladığım çok sevdiğim esimle evlendim. Bırak olmasında sana ulaşmakta zor olsun. Kendini bildiğin zaman çok seveceğin adam çıkar karşına doya doya seversin sonsuza kadar.
Sanki beni anlattın :D :D

Herşey zamanla olur akışına birak. Benimde ilk 21 yaşında sevgilim oldu. Keşke daha geç olsaydi. Stresten okuluma zor odaklandim. Daha iyi dereceyle bitirmek isterdim. Öyle sevgili oluncada herşey süper olmuyor yani. Bosver okuluna odaklan. Gözünde büyütme. Herşey nasip kısmet zaten

15-20 yaşlar civarında deli divane aşık olup aşk acısı çekmemiş kişileri yaşamış saymıyorum ben. Şahsi görüşümdür. Ben dedim diye öyle olacak bişey yok :)
Bana göre o yaşlarda insan bi aşık olmalı. Sevgililik yaşamalı.
Her şeye kriter belirlemek pek gönül işlerine uygun bişey değil.

Valla mı :)
Kaderin önüne kimse geçemiyor.
Ben hayatta bazı şeyler için çabaladım değissin die inan değişmedi.
Yaşadık gördük.
Tecrübe ettik.
Etmeyeydik iyiydi be :( ne kadar çabalasanda olacaklarin önüne gecemiyor insan işte dediğin gibi. Benimde ilk 21 yaşında sevgilim oldu. Başta herşey güzel tabi. 23 yaşında ayrıldık ama öyle böyle değil hayatım karardı kazık üstüne kazık. Sonra uzuuuuun bi ara mola verdim. Şimdi 32 yaşında nişanlandım yaza düğünüm var InshAllah ♡

Etmeyeydik iyiydi be :KK43: ne kadar çabalasanda olacaklarin önüne gecemiyor insan işte dediğin gibi. Benimde ilk 21 yaşında sevgilim oldu. Başta herşey güzel tabi. 23 yaşında ayrıldık ama öyle böyle değil hayatım karardı kazık üstüne kazık. Sonra uzuuuuun bi ara mola verdim. Şimdi 32 yaşında nişanlandım yaza düğünüm var InshAllah ♡
Kaderin önüne emin ol kimse geçemiyor.
Şimdi çok mutluyum, inşallah sende cok cok cok mutlu olacaksin.
Şimdi de çocuk için uğraşıyoruz.
Allahım sınavında vardır bi hikmet diyorum artık.
Su yüzün varya tam olarak hiç gülmedi benim.
Hep hüzün hep bi sorun.
Artık bişey diyemiyorum inan.

Neden bir eksiklik arıyorsunuz ki? Sevgilinin olması marifet olmadığı gibi olmaması da eksiklik değil. Zamanı gelince olur.

22 yaşındayım,keşke benim de hiç sevgilim olmamış olsaydı. En azından ağzıma da sıçılmamış olurdu:KK12: Ne kadar geç o kadar iyi,gezmene tozmana bak sen.

Nice arkadaşlarım var 10 yıldır aynı çocukla sevgili, nice arkadaşlarım var 1 sene içinde evlenip çoluk çocuğa karışan. Yalnız olmayı tercih etmişsin sen. Tuhaf değil bu. Allah hayırlısını nasip etsin. :KK15:

Kaderin önüne emin ol kimse geçemiyor.
Şimdi çok mutluyum, inşallah sende cok cok cok mutlu olacaksin.
Şimdi de çocuk için uğraşıyoruz.
Allahım sınavında vardır bi hikmet diyorum artık.
Su yüzün varya tam olarak hiç gülmedi benim.
Hep hüzün hep bi sorun.
Artık bişey diyemiyorum inan.
İnşallah tez zamanda hayırlısı ile çocuğunuz olur :)
Yorumlarınızı okuyunca alıntı yapmak istedim:)

İnşallah tez zamanda hayırlısı ile çocuğunuz olur :)
Yorumlarınızı okuyunca alıntı yapmak istedim:)
O kadar hüzünlüyüm ki, cuma ameliyatım var nasıl geçecek bilmiyorum. Sonra tekrar tüp bebek denicem. Kimse yok bakacak.
Allah'ın vardır bir bildiği.
İnanırmısın artik dua edemiyorum.
Allahım sen bilirsin diyorum.
Cok teşekkür ederim iyi dileğin için. Mutlu oldum.

O kadar hüzünlüyüm ki, cuma ameliyatım var nasıl geçecek bilmiyorum. Sonra tekrar tüp bebek denicem. Kimse yok bakacak.
Allah'ın vardır bir bildiği.
İnanırmısın artik dua edemiyorum.
Allahım sen bilirsin diyorum.
Cok teşekkür ederim iyi dileğin için. Mutlu oldum.
Uzaktan konuşması kolay biliyorum ama kendinizi en az hasarla atlatacak düzeyde üzün,üzmeyin demiyorum her halükarda üzüleceksiniz bari en az hasarla atlatabilin. Kim bilir belki seneye çocuğunuz ile ilgili konular açarsınız :) En en en olmadı evlat edinirsiniz küçücük bir bebek. Çok güzel yoldaş evlat olur size. Hayırlısı:)

Uzaktan konuşması kolay biliyorum ama kendinizi en az hasarla atlatacak düzeyde üzün,üzmeyin demiyorum her halükarda üzüleceksiniz bari en az hasarla atlatabilin. Kim bilir belki seneye çocuğunuz ile ilgili konular açarsınız :) En en en olmadı evlat edinirsiniz küçücük bir bebek. Çok güzel yoldaş evlat olur size. Hayırlısı:)
Aslında konu bu kadar zorluklarla sinaniyorsunuz ya. Her şeyi zorla elde ediyorum.
İsyan ETMİYORUM da bazen neden ben die ağlıyorum.
Yasanilanlar, birikim, zorluklar...
Vardır Allahın bir bildiği.
Dedim devlette ameliyat olayım 1000 tl fark ödeyip doçent dr yapsın.
Bu kadar mi şanssızlık olur, sol tüpümüm bağlanması gerek, solu alabilirsem alirim alamazsam baglarim ki alinmamasi gerek yumurtlama 0 a düşüyor, sağ tarafta sorun yok sağınıda bağlarım diyor.
Dedim problem olmayan organımı neden aldırıyorum.
Bin dereden su getiriyor. Yok işte acar bakarım o zaman problem görürsem dedim gormezsiniz rahim filmim var daha önce ameliyatım var ordada doktorlar sağda problem yok yazdilar.
Hemsire kavga ediyor benle iki tüpümü almazsak rapor vermeyiz diyor.
Devlet bana rapor veriyor, sen ne diyorsun saglikli organimi neden aldırıyorum. Neler yasadim.
Şimdi özel bi dr ye cuma günü olucam ameliyat.
Aman öyle işte.

merhabaa:)
Burada çok çok yeniyim derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik aldım uzun süredir okuyucuyum.
Kendimden biraz bahsedeyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum diş hekimi olacağım inşallah.Kendimi bildim bileli çok süslü bakımlı biriyim.Hatta erken bile başladım makyaja.Giyim stil öyle konularda da meraklı ve zevkliyimdir.Çok güzel olmamakla beraber ,güzel belirgin bi kusuru olmayan bi kızım.Tabi ki bunları kendi kendimi övmek için yazmadım aksine çok itici bulurum, kendimi anlatmamın sebebi sorunun bakımsız olmam ya da yeterince güzel olmamam olduğunu düşünmüyorum başka bi şey var ama çözemiyorum daha önce hiç sevgilim olmadı ufak tefek çocukluk aşkları dışında:) lisedeyken ya da şuan olduğum üniversiteden ilgi gösterenler oldu ama. o kadar içime sindiremedim ki yalnız olmak çok daha kolay geldi.Ben de istiyorum bana değer veren benim de değer verebileceğim biri olsun sohbet edelim gezelim sadece birinin beni düşündüğünü bilmek bile mutluluk verirdi.Ama etrafımda sevgili olarak isteyebileceğim biri hiç olmadı tanıdıkça sevebilecek bi insanım ama o aşamaya bile gelemedim çoğu insanla.Öyle kimseyi beğenmeyen burnu havada biri olduğumu da düşünmüyorum ama belki de kendime göre yine de yüksektir kriterlerim ve ben bunu göremiyorumdur.Sizden destek bekliyorum benim eksiğim hatam nerede? Şimdiden çook teşekkürler hepimize:)
44 yasina kadar hic sevgilisi olmayip 44 unde evlenen arkadasim var. Bosver rahat ol..

Konu sahibi çok tatlısınız,içinize sinen biri olmamış demek ki,olsa su akar yolunu bulurdu bence. Bu işler hakketten kısmet ben de çok üzülürdüm senin yaşındayken benim niye güzel devam eden bi ilişkim yok diye sonra 21 yaşımda eşimle tanıştım,ilişki sayfası da kapandı. Daha yaşın küçük bence olur güzel birisi

Back