• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Yaşındayım evlenmeli miyim?

xxeck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
964
680
103
Merhaba hanımlar, ben yirmi yaşında üniversite birinci sınıfı henüz bitirmiş bir genç kızım. Sevdiğim biri var. Bir aydır görüşüyoruz. Baya uzaktan akrabamız annesi bizim köylü sadece. O da beni seviyor. O şu an çalışıyor aynı yaştayız. Ben lise yıllarından beri evliliğe hevesi olan bir insanım. Muhafazakar bir ailede büyüdüm, kendim de bu zihniyette olduğumdan sevgili olaylarına girmek istemiyorum... Elbette herkese her zihniyete saygım var bu konuya takılmayın lütfen. Her neyse, görüştüğüm kişi de baya ciddi düşünüyor babamla konuşmak istedi ama ailem daha önce beni isteyenleri okulumdan dolayı reddetmişti. Şimdi ailelerimize söylesek yine reddederler diye korkuyorum ama artık evlenmek istiyorum. Görüştüğüm kişi " Benim yanımda da okuyabilirsin " diyen bir tip. Elbette lafla olacak şeyler değil ama güveniyorum bu konuda ona. Kısacası evlenmek istiyorum ama ailemi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum üniversitenin son senesine kadar nişan bile yapmamı istemiyorlar. Bana yardımcı olur musunuz lütfen?

Son düzenleme:
Bence evlenmek istiyorsaniz karşı tarafta bunu istiyosa uygunsanız evlenin. Çünkü ben Atatürk evlenmedim 29 yasadim suan kismetimi bulamıyorum
Çok istiyoruz fakat ailem okuldan dolayı izin vermiyor...

20 yasindasin okulun bitmedi 1 aydir gorustugun kisiyle evlenmeyi mi soruyosun ?? Sakin yapma bunu . O evlenincede okursun is guc yemek ben yaparim demelere kanma... bu baya hayalci bi dusunce daha gercekcileri bile evlendikten sonra yapilamayabiliyor.ayrica yasin az daha buyuk olsaydi vr okulun da bitmis olsaydi bile 1 aydir gorustugun biriyle evlenme fikri bana dogru gelmezdi sanki ...

Bide daha bir aydır görüşüyosun ne bu acele evlenmek için okulunu bitir çalış para kazan sonra pişman olursun
Bunlar için engel olmuyor ki bana ama :) acelemin tek sebebi aramızdaki güzel hisleri günahla yıpratmamak...

Bence evlenmek istiyorsaniz karşı tarafta bunu istiyosa uygunsanız evlenin. Çünkü ben Atatürk evlenmedim 29 yasadim suan kismetimi bulamıyorum
Atatürk evlenmediniz mi? Nasıl yani 🙄
xxeck xxeck aileniz haklı. Önce okulunuzu bitirin, en önemli altın bilezik diplomadır. Olası olumsuzluklarda sırtınızı yaslayabileceğiniz kapıdır.

20 yasindasin okulun bitmedi 1 aydir gorustugun kisiyle evlenmeyi mi soruyosun ?? Sakin yapma bunu . O evlenincede okursun is guc yemek ben yaparim demelere kanma... bu baya hayalci bi dusunce daha gercekcileri bile evlendikten sonra yapilamayabiliyor.ayrica yasin az daha buyuk olsaydi vr okulun da bitmis olsaydi bile 1 aydir gorustugun biriyle evlenme fikri bana dogru gelmezdi sanki ...
Haklısın daha az tanıyorum gibi ama gerçek yüzünü göstermek istemezse yıllarca da saklayamaz mı?

Back