20 yaşındaki hanımlar ve ciltleri

bende 20 yasındayım ve bıktım bu siyah noktalardan ve yıkamamdan 1 saat gecmeden parlıyor cildim bu yasta düzgün cildim yok ilerde napıcam bilmiyorum

evet ilerde halimiz harap(yoğurt sürüyordum ba ara azalmıştı şimdi çocuktan yemek yemeye fırsat bulamıyorum sende bi dene istersen faydası olabilir

slm bende 20 yaşındayım.siyah noktalar başıma bela.bıktım artık.kk den öğrenmiştm.aspirin ve balla maske yapıyorum o çok iyi geliyor bana ama geçici tabi sora yine çıkıyorlar

merhaba güldeste şu yaptığın maskeyi detaylıca anlatırmısın benim aspirine alerjim var bana kötü bi etkisi olur mu acaba

limon ve sirke karışımıda çok iyi geliyor siyah noktalara ama cildi hassas olanlar dikkat etmeli ...

kızlar googleden meke your own pore strips yazar mısınız siyah noktayı temizleyen bi kadın var onu mutlaka izleyin yeni buldum

off ben de t bölgemdeki gözeneklerden kurtulamıyorum...
hakkaten bu yaşta böyleyse ilerde nolur
ama o kadar da hakkını yemeyeyim güzeldir cildim tek sorunum o gözenekler..

siyah nokta problemine yoğurt ve limon karışımı iyi geliyordu sanırım..1-2 kaşık yoğurt bir kaç damla limon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…