- 15 Aralık 2022
- 490
- 420
- 33
Merhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
Dayım şimdi inekleri bahane ediyor ve kendisi de emekli. Benim ineklerim var demedi hacıya gitti geldi ineklere nenemle dedem baktı daha 2 sene önce . Şimdi de dedem bakabilir biz de yardımcı oluruz ama işine gelmiyor . Babam sen yapamazsın senlik bir iş değil o diyor . Ne tepki vermeliyim. Bana fikrimi soran da yok . Nenem de gözümün içine bakıyor. Onun da kalbini kırmak istemiyorum. Dedem de gidemez dedem de isitme engelli ne duyabiliyor ne de konusabiliyor
Dayım şimdi inekleri bahane ediyor ve kendisi de emekli. Benim ineklerim var demedi hacıya gitti geldi ineklere nenemle dedem baktı daha 2 sene önce . Şimdi de dedem bakabilir biz de yardımcı oluruz ama işine gelmiyor . Babam sen yapamazsın senlik bir iş değil o diyor . Ne tepki vermeliyim. Bana fikrimi soran da yok . Nenem de gözümün içine bakıyor. Onun da kalbini kırmak istemiyorum. Dedem de gidemez dedem de isitme engelli ne duyabiliyor ne de konusabiliyor