Sivilceli Ciltler 20 yaş sivilceleri sorunu yaşayan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Elifcik35

İBRAHİMElİF
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
34
0
Arkadaşlar 20 yaşıma girmemle birlikte ergenlik dönemine girmiş gibi sivilceler çıkmaya başladı ve ben çok rahatsızım... ergenlik dönemim sivilce konusunda çok abartılı değildi normal geçmişti ama şuan yüzümde o sivilceleri görmek sinirlerimi acayip şekilde bozuyooooo

evet bend de öyle oldu.. su an 19um aralikta 20 olacam ve nisan ayindan beri sivilcelerim cogaldi... eskiden ufak tefek her zaman cikardi ama simdi daha fazla.. daha fazla olmasada iz birakiyorlar simdi.. kara lekeler gibi, derin degil.. makyaj kullandigimda görulmuyor ama makajsiz böyle kirmizi kahverengi seklindeler..

bi dr a görünün öncelikle endokrinoloji bölümüne olabilir, eğer geç yaş sivilcesiyse hormonlarla alakalı ise direkt ortaya çıkar. umarım öyle değildir. geçmiş olsun :)

bi dr a görünün öncelikle endokrinoloji bölümüne olabilir, eğer geç yaş sivilcesiyse hormonlarla alakalı ise direkt ortaya çıkar. umarım öyle değildir. geçmiş olsun :)

öyle dogru diyorsunda ben tembellik yapiyorum:) sivilce izlerini kafama takiyorum ama doktora gitmeye üseniyorum iste

merhaba ben de aynı dertten muzdariptim, 18-19 yaşlarımda össye hazırlanırken , özellikle yan yüz ve çene bölgemde sivilcelenme başladı, strestendir diye önemsemedim ama etrafımdaki insanlar nedense benden çok sorun etti, tüy rengimde koyulaşma çoğalma ve kilo alma gibi sorunlar da eklenince endokrinoloğa gittim, pcos teşhisi kondu ama tedavi olmadım, sadece sivilcelerim ve aşırı artan siyah noktalarım için dermatoloğa gittim. şu an 22 yaşındayım , yüzümü doktorun verdiği temizleyiciyle ya da herhangi hassas ciltler için olan temizleyicilerle temizliyorum, her gece doktorun verdiği acnelyse adlı kremi kullanıyorum, ilk iki hafta içinde bir tane siyah nokta bırakmadı cildim bembeyaz ışıl ışıl ve asla kuru değil, sordum doktoruma sürekli kullanabilirsin sakıncası yok dedi, yani şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar, herkes cildime ne yaptığımı soruyor.

24 yasındayım ve hala bu sıvılce belasıyla ugrasıyorum azıcık strese gırıyım sıvılcem cıkıyor.1 haftadır makyaj yapmıyorum düzelme var hergun resım cekıyorum yuzumun bu sekılde azalıp azalmadıgını farkedıyorum.

Arkadaşım sana tek kelime ile siyah maskeyi öneriyorum benim bir arkadaşımda aynı senin sorunlarını yaşıyordu siyah askeyi kullanınca kısa sürede inanılmaz etkiler gördü kısacası kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim kalıcı çözüm yani

sivilcelerin kurumasini saglamak icin cay agaci yagi uygularsan basarili olursun. sadece sivilcenin üzerine kullanman yeterli olacaktir.

bende seninle aynı durumdaydım 1hafta önce doktora gittim gittiğme pişman oldum yüzümü mahvetti ilaçlar makyajla kapıyodum sivilceleri en azından şmdiki halini hiç bişe kapayamaz

bende seninle aynı durumdaydım 1hafta önce doktora gittim gittiğme pişman oldum yüzümü mahvetti ilaçlar makyajla kapıyodum sivilceleri en azından şmdiki halini hiç bişe kapayamaz

Canım resmen duygularıma tercüman oldun. Ben de 3 hafta önce doktora gittim sadece çenemdeki 1-2 sivilce için. Bana salsil, tretin, clindoxyl gibi kremler verdi. Tüm yüzümü kusturdu saolsun. Psikolojim bozuldu resmen. Yüzüm hem kaşınıo, hem acıyor, bir yandan da soyuluyor. 2 gündür de zitromax kullanıyorum doktar verdi tabiiki. Yarın kontrolüm var bakalum ne diyecek? Ama yüzüm çok kızardı. Sende de böyle bir durum oldu mu, hangi kremleri kullanmıştın sen?

aynı sorun bende de oldu ergenlikten daha fazla sivilcem var artık yüzümde doktora gittim bi ay antibiyotik ve krem tedavisi gördüm daha çok çıktılar şimdi de zoretanine başladım artık kesin çözüm olsun bitsin istiyorum kökten halletmeli bu sorunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…