20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet oyle zorunda ama o anki telasim baskaydi mecbur ozele gittim

Yapsak derken yapmissiniz himenoplasti arastiriyosunuz suan bi de tek basiniza nasil cocuk ustleneceksiniz acaba burdan yazip cizmek kolay yasamayan bilemez
Nick mesaj uyumu gercekten..

Yapsak derken yapmissiniz himenoplasti arastiriyosunuz suan bi de tek basiniza nasil cocuk ustleneceksiniz acaba burdan yazip cizmek kolay yasamayan bilemez
Nick mesaj uyumu gercekten..
Hayır ben kimseyle beraber olarak bekaretimi kaybetmedim. Allah şahidim bu konuda. Ama evet tek basina belki ustlenmesi zor bir durum bunu biliyorum ama o ruh bir kere anneye tutunmus yapacak da bir sey yok ki. Ayrica inanin sevgilimle olsaydim hymenoplasty gibi bir sacmaliga da bulasmazdim.

Neyse Allah hidayet versin yorum yapmiycam
Hidayet verecek bir şey yapmadım ben hanımefendi. Allah benim şahidim sizi de ikna etmek zorunda değilim. Ben de yorum yapmayacağım umarım uzak ya da yakın hicbir yakınınızın başına gelmez böyle bir şey. Çünkü inanın böylesi daha zor. Iyi günler diliyorum.

Nickiniz bu yuzden gerizekali kiz mis hidayet vercek bisey yapmadim diyosunuz
Bu ne yaman celiski

Nickiniz bu yuzden gerizekali kiz mis hidayet vercek bisey yapmadim diyosunuz
Bu ne yaman celiski
Cümlenin sonunu okudunuz mu bilmiyorum ama kimseyle birlikte olarak kaybetmedigim için evet kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. Belki biriyle birlikte olarak kaybetseydim bu kadar kötü hissetmezdim. Yeterli bir açıklama oldu mu hanımefendi. Diyorum ya en yakınınızın başına ne ilişki yollu bir şey gelsin ne de benimki gibi çünkü gerçekten kötü bir durum. Açıklaması bile yok arkamda durması gereken biri de

Ya hu bunun aciklamasi mi olur bi zar icin size namussuz damgasi vurmayacak insanlar olsun hayatinizda kendinizi bu kadar degersiz gormeyin yakiniminda basina gelse ayni tavsiyeyi verirdim sizi boyle kabul etmeyen gitsin besik kertsin kendine

Ben şunu anlamadım.

Madem birşey yapmadınız o zaman sevgiliniz varsa sevgilinize durumu anlatın, güvenmeyeceğinden korkuyorsanız daha iyi, size güvenmezse sizi yeteri kadar sevmiyordur, sizi bunun için terkedecek ve sözünüze inanmayan bir adamdan kurtulmuş olursunuz.

Mantıksal açıdan bakıyorum silkelen ve güçlü ol o çocuğu tek başına yapmadın korkan ve kaçan arkadaşı tehdit et, gerekirse ailesine ulaş, sana bu konuda yardımcı olmak zorunda. Hata insanlar için canına falan da kıyma. O yüzden para kazanıp kendine güvenmek zorundasın. bir şekilde kurtulacaksın buna inan

Inanın bir yanım hep anlat gerizekalı değil ya anlar inanır herhalde diyor ama sonra okuduğum yorumlar aklıma geliyor ya inanmazsa diyorum. Çok araştırma yaptım nasıl kendimi kanıtlayabilirim diye ama bulamadım. Malesef ki toplumumuzda nasıl kaybedersen kaybet fark etmez mutlaka biriyle olmuşsun gözüyle bakılıyor benim en korktuğum noktada bu zaten.

Ya hu bunun aciklamasi mi olur bi zar icin size namussuz damgasi vurmayacak insanlar olsun hayatinizda kendinizi bu kadar degersiz gormeyin yakiniminda basina gelse ayni tavsiyeyi verirdim sizi boyle kabul etmeyen gitsin besik kertsin kendine
Değersiz görmüyorum zaten ama malesef toplum beni o olmazsa değersiz görüyor.

Değersiz görmüyorum zaten ama malesef toplum beni o olmazsa değersiz görüyor.
Ya siz onlara ne bakiyosunuz namus zarla mi olculuyor yapmayin Allah askina herkes icin bi olcut degil bu devirde olamazda o en son 1950lerdeydi saygi sevgi insanlik merhamet empati bunlar daha onemli gerisini bosverin

Ya siz onlara ne bakiyosunuz namus zarla mi olculuyor yapmayin Allah askina herkes icin bi olcut degil bu devirde olamazda o en son 1950lerdeydi saygi sevgi insanlik merhamet empati bunlar daha onemli gerisini bosverin
Yorumunuz beni hem güldürdü hem mutlu etti. Haklisiniz galiba. En güzeli dürüstlük olacak sanırım bir şey yapmadım ben sonuçta kaybedecek olan ben değil o olur değil mi

Yorumunuz beni hem güldürdü hem mutlu etti. Haklisiniz galiba. En güzeli dürüstlük olacak sanırım bir şey yapmadım ben sonuçta kaybedecek olan ben değil o olur değil mi
Tabiki oyle ya yapsaniz bile arkasinda durun bosverin adam olan herturlu sever ciddiyim bunlar bahane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…