- 1 Kasım 2019
- 1.990
- 3.831
- 133
- 26
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Evet oyle zorunda ama o anki telasim baskaydi mecbur ozele gittimYapan hastaneler illaki var keşke şikayet etseydiniz o yapmayan hastaneyi.
Haberi yine okudum, hatta bir hastane doktorların insiyatifinde olduğunu, doktorlara ve hastaneye bakanlıktan yazı geldiğini bu yüzden yapmadıklarını söylemiş. Bu yasal değil yani. Devlet yapmak zorunda.
Yapsak derken yapmissiniz himenoplasti arastiriyosunuz suan bi de tek basiniza nasil cocuk ustleneceksiniz acaba burdan yazip cizmek kolay yasamayan bilemezBen bekarım ama çocuğum olmasını o kadar çok istiyorum ki ve sevgilimle böyle bir şey yapsak ve sonrasında hamile kalsam sorumluluğu üstlenirim. Çünkü o benim canım olur o yüzden siz de yapmayın zaten artık kıyamayacaksınız bu cana bari dünyaya getirip sorumluluğunu alın lütfen.
Hayır ben kimseyle beraber olarak bekaretimi kaybetmedim. Allah şahidim bu konuda. Ama evet tek basina belki ustlenmesi zor bir durum bunu biliyorum ama o ruh bir kere anneye tutunmus yapacak da bir sey yok ki. Ayrica inanin sevgilimle olsaydim hymenoplasty gibi bir sacmaliga da bulasmazdim.Yapsak derken yapmissiniz himenoplasti arastiriyosunuz suan bi de tek basiniza nasil cocuk ustleneceksiniz acaba burdan yazip cizmek kolay yasamayan bilemez
Nick mesaj uyumu gercekten..
Neyse Allah hidayet versin yorum yapmiycamNickim de o yüzden böyle zaten. Kimseyle olmadan kaybettiğim için.
Hidayet verecek bir şey yapmadım ben hanımefendi. Allah benim şahidim sizi de ikna etmek zorunda değilim. Ben de yorum yapmayacağım umarım uzak ya da yakın hicbir yakınınızın başına gelmez böyle bir şey. Çünkü inanın böylesi daha zor. Iyi günler diliyorum.Neyse Allah hidayet versin yorum yapmiycam
Nickiniz bu yuzden gerizekali kiz mis hidayet vercek bisey yapmadim diyosunuzHidayet verecek bir şey yapmadım ben hanımefendi. Allah benim şahidim sizi de ikna etmek zorunda değilim. Ben de yorum yapmayacağım umarım uzak ya da yakın hicbir yakınınızın başına gelmez böyle bir şey. Çünkü inanın böylesi daha zor. Iyi günler diliyorum.
Cümlenin sonunu okudunuz mu bilmiyorum ama kimseyle birlikte olarak kaybetmedigim için evet kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. Belki biriyle birlikte olarak kaybetseydim bu kadar kötü hissetmezdim. Yeterli bir açıklama oldu mu hanımefendi. Diyorum ya en yakınınızın başına ne ilişki yollu bir şey gelsin ne de benimki gibi çünkü gerçekten kötü bir durum. Açıklaması bile yok arkamda durması gereken biri deNickiniz bu yuzden gerizekali kiz mis hidayet vercek bisey yapmadim diyosunuz
Bu ne yaman celiski
Ya hu bunun aciklamasi mi olur bi zar icin size namussuz damgasi vurmayacak insanlar olsun hayatinizda kendinizi bu kadar degersiz gormeyin yakiniminda basina gelse ayni tavsiyeyi verirdim sizi boyle kabul etmeyen gitsin besik kertsin kendineCümlenin sonunu okudunuz mu bilmiyorum ama kimseyle birlikte olarak kaybetmedigim için evet kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. Belki biriyle birlikte olarak kaybetseydim bu kadar kötü hissetmezdim. Yeterli bir açıklama oldu mu hanımefendi. Diyorum ya en yakınınızın başına ne ilişki yollu bir şey gelsin ne de benimki gibi çünkü gerçekten kötü bir durum. Açıklaması bile yok arkamda durması gereken biri de
Ben şunu anlamadım.Cümlenin sonunu okudunuz mu bilmiyorum ama kimseyle birlikte olarak kaybetmedigim için evet kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. Belki biriyle birlikte olarak kaybetseydim bu kadar kötü hissetmezdim. Yeterli bir açıklama oldu mu hanımefendi. Diyorum ya en yakınınızın başına ne ilişki yollu bir şey gelsin ne de benimki gibi çünkü gerçekten kötü bir durum. Açıklaması bile yok arkamda durması gereken biri de
Inanın bir yanım hep anlat gerizekalı değil ya anlar inanır herhalde diyor ama sonra okuduğum yorumlar aklıma geliyor ya inanmazsa diyorum. Çok araştırma yaptım nasıl kendimi kanıtlayabilirim diye ama bulamadım. Malesef ki toplumumuzda nasıl kaybedersen kaybet fark etmez mutlaka biriyle olmuşsun gözüyle bakılıyor benim en korktuğum noktada bu zaten.Ben şunu anlamadım.
Madem birşey yapmadınız o zaman sevgiliniz varsa sevgilinize durumu anlatın, güvenmeyeceğinden korkuyorsanız daha iyi, size güvenmezse sizi yeteri kadar sevmiyordur, sizi bunun için terkedecek ve sözünüze inanmayan bir adamdan kurtulmuş olursunuz.
Değersiz görmüyorum zaten ama malesef toplum beni o olmazsa değersiz görüyor.Ya hu bunun aciklamasi mi olur bi zar icin size namussuz damgasi vurmayacak insanlar olsun hayatinizda kendinizi bu kadar degersiz gormeyin yakiniminda basina gelse ayni tavsiyeyi verirdim sizi boyle kabul etmeyen gitsin besik kertsin kendine
Ya siz onlara ne bakiyosunuz namus zarla mi olculuyor yapmayin Allah askina herkes icin bi olcut degil bu devirde olamazda o en son 1950lerdeydi saygi sevgi insanlik merhamet empati bunlar daha onemli gerisini bosverinDeğersiz görmüyorum zaten ama malesef toplum beni o olmazsa değersiz görüyor.
Yorumunuz beni hem güldürdü hem mutlu etti. Haklisiniz galiba. En güzeli dürüstlük olacak sanırım bir şey yapmadım ben sonuçta kaybedecek olan ben değil o olur değil miYa siz onlara ne bakiyosunuz namus zarla mi olculuyor yapmayin Allah askina herkes icin bi olcut degil bu devirde olamazda o en son 1950lerdeydi saygi sevgi insanlik merhamet empati bunlar daha onemli gerisini bosverin
Tabiki oyle ya yapsaniz bile arkasinda durun bosverin adam olan herturlu sever ciddiyim bunlar bahaneYorumunuz beni hem güldürdü hem mutlu etti. Haklisiniz galiba. En güzeli dürüstlük olacak sanırım bir şey yapmadım ben sonuçta kaybedecek olan ben değil o olur değil mi
başka yorumu yok
sayfayada yorum yapmıyor ,
Evet zaten yapsam arkasında dururdum. Haklisiniz adam olan her türlü seviyor gerçektenTabiki oyle ya yapsaniz bile arkasinda durun bosverin adam olan herturlu sever ciddiyim bunlar bahane
Konu zaten 2018de açılmış muhtemelen ya doğurdu ya da kıydı çocuğa ama bilmiyoruz hiçbirimizBahsettiğiniz üyeye mesaj attım da, konu sahibi değilmiş. Aksine, çocuk sahibi olmayı bekleyen bir kadın.
Ben de konu sahibi sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?