• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah rızası için verme yavrunu, nereden baksan 8 9 aylıktır o, dayanabilecek misin ya onu vermeye.
Bende onu düşündüm :KK43:
8-9 aylık değil, en az 1 yaş 2 aylık.

Konu 2018 temmuzda açıldığında 5 aylık hamileymiş. Normal şartlarda 2018 kasımda doğurmuş olması lazım. 2019 kasımda bir yaşı bitmiş, şimdi de 1 yaş 2 aylık falan olmuştur.

Konu 2018 temmuzda açıldığında 5 aylık hamileymiş. Normal şartlarda 2018 kasımda doğurmuş olması lazım. 2019 kasımda bir yaşı bitmiş, şimdi de 1 yaş 2 aylık falan olmuştur.
Benim matematiğim bu kadardı sevgili Iyanna, zeki kadının hali bir başka oluyor tabi. :D

Bu arada konuya yorumum hala geçerli o kadar bakmışsın, iyi kötü 1 yıl emzirmişsin yanında uyutmuşsun. Kokuna alışmış. Zor günler geride kalmış yavaş yavaş işe başlayabilirsin, süt kokulu kuzunu nasıl başkalarına vermeyi düşünüyorsun ya.. Yapma, çok pişman olursun, bu zamana kadar bakmışsın. :/

Ne güzel dünya..
Eşek kadar olalım sevişelim ama korunmak için gerekli önlemi almayalım sonra param yoktu aldıramadım aileme aşırı mahçubum diye ağlayalım.
Sonra doğurup yasal evlatlık nasıl verilir araştıralım...
Kısırlaştırın kardeşim kendinizi o zaman.
Bi b'k yedin arkasında dur....

G gulaysegulgul kesınlıkle konu sahibi arkadaş , bir sayfa önce de yazmıştım ,
üyelik yeni açılmış konu yok yorum yok begeni yok sadece konusunu etiketlemiş ,
şimdide yasal evlatlık verme konusunu araştırıyor ,
Demek doğurmuş.
Ailesi vs ne yaptı acaba haberi var mı
Neden bu kadar merak ettiysem bende.
Bende onu düşündüm :KK43:
başka yorumu yok
sayfayada yorum yapmıyor ,

Ne güzel dünya..
Eşek kadar olalım sevişelim ama korunmak için gerekli önlemi almayalım sonra param yoktu aldıramadım aileme aşırı mahçubum diye ağlayalım.
Sonra doğurup yasal evlatlık nasıl verilir araştıralım...
Kısırlaştırın kardeşim kendinizi o zaman.
Bi b'k yedin arkasında dur....
Arkadaşlar G gulaysegulgul konu sahibi değil. özelini açamam işin özeti beni takip etti bende konu sahibi ise yardım edeceğimi (maddi olarak) söyledim, o da ne konusu ben konu sahibi falan değilim dedi ve durumun anlattı. Kendisi konu sahibi değil olay bambaşka.

Olan olmuş. Ailene sığın. Olmazsa devlete. Ayrıca devlet hastanesinde niye kürtaj olmadın. Ah kuzum ya...ailen yüz vermezse devlete sığın. Kadın derneklerinden yardım al.

O
Yasak değil aslında ama çoğu hastane yapmıyor. Sanırım burada yazılmıştı, hastane zor durumda kalıyormuş.
Bunu duymuştum. Ancak olacak iş midir? Zaten parasız adam gidiyor devlet hastanesine doğuracak çocuğa nasıl bakacak. Yasa 10 haftaya kadar serbest diyor. Gerçekten anlamıyorum. Kürtaj elbette istendik şey değil Allah korusun. Şimdi ne yapacak peki bu kız çocuğu ?

O
Bunu duymuştum. Ancak olacak iş midir? Zaten parasız adam gidiyor devlet hastanesine doğuracak çocuğa nasıl bakacak. Yasa 10 haftaya kadar serbest diyor. Gerçekten anlamıyorum. Kürtaj elbette istendik şey değil Allah korusun. Şimdi ne yapacak peki bu kız çocuğu ?
Evet çok haklısın. Ama bizim insanımız genel olarak kürtaja karşı bir tutum içerisinde. O yüzden hastanelerin bu tutumuna şaşırmıyorum. Ha bir de yapılmayan kürtaj aile faciasına yol açıyor, hamile kızlar hamileliğin gizliyor sonra tuvalette falan doğurup çocuğu ya görmüyorlar ya apartman boşluğuna atıyor. Ailesi öğreninin hali bambaşka..

O
Onun 20 haftayi gecmis cocuk saglikli oldugu surece mecbur doguracak yasal sinir 10 hafta ozelde de devlette de

Ben bekarım ama çocuğum olmasını o kadar çok istiyorum ki ve sevgilimle böyle bir şey yapsak ve sonrasında hamile kalsam sorumluluğu üstlenirim. Çünkü o benim canım olur o yüzden siz de yapmayın zaten artık kıyamayacaksınız bu cana bari dünyaya getirip sorumluluğunu alın lütfen.

Yani sonuc olarak bekar biri devlette kurtaj olamiyor anca ya magdur olucak cinsel istismar gibi ya da bebekte bir anormallik
Anlatamadım sanırım.
Bebekte herhangi bir anormallik olmasa, cinsel istismar olmasa bile yasal sınır 10 hafta. 10 haftalığa kadar keyfi olarak devlette kürtaj olabiliyorsunuz. Ama hastaneler keyfi kürtaj yapmıyor, hastanın hakkı olsa bile.. Kabul etmiyorlar çünkü hastanelerin tutumu bu. Mesela çok öncelerde bir haber okumuştum, normalde kürtaj yapan hastanelerden 28 devlet hastanesinden sadece 2 tanesi hastaların akeyfi kürtaj uyguluyormuş. Diğerleri keyfi kürtaj yasal bir hak olduğu halde yapmıyormuş. Aslında bu çok saçma, yasal olmasına rağmen kürtaj yapmıyorlar. Hastanelerin yaptığı yasal değil yani.

Anlatamadım sanırım.
Bebekte herhangi bir anormallik olmasa, cinsel istismar olmasa bile yasal sınır 10 hafta. 10 haftalığa kadar keyfi olarak devlette kürtaj olabiliyorsunuz. Ama hastaneler keyfi kürtaj yapmıyor, hastanın hakkı olsa bile.. Kabul etmiyorlar çünkü hastanelerin tutumu bu. Mesela çok öncelerde bir haber okumuştum, normalde kürtaj yapan hastanelerden 28 devlet hastanesinden sadece 2 tanesi hastaların akeyfi kürtaj uyguluyormuş. Diğerleri keyfi kürtaj yasal bir hak olduğu halde yapmıyormuş. Aslında bu çok saçma, yasal olmasına rağmen kürtaj yapmıyorlar. Hastanelerin yaptığı yasal değil yani.
Olunmuyor tamam bakanlik izin vermis ama devlet kurtaji yapmiyor demek istiyorum basima geldi ordan biliyorum evet hastanenin yaptigi dogru degil ama sonuc olarak yapmiyorlar

Olunmuyor tamam bakanlik izin vermis ama devlet kurtaji yapmiyor demek istiyorum basima geldi ordan biliyorum evet hastanenin yaptigi dogru degil ama sonuc olarak yapmiyorlar
Yapan hastaneler illaki var keşke şikayet etseydiniz o yapmayan hastaneyi.
Haberi yine okudum, hatta bir hastane doktorların insiyatifinde olduğunu, doktorlara ve hastaneye bakanlıktan yazı geldiğini bu yüzden yapmadıklarını söylemiş. Bu yasal değil yani. Devlet yapmak zorunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back