• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@gulaysegulgul kesınlıkle konu sahibi arkadaş , bir sayfa önce de yazmıştım ,
üyelik yeni açılmış konu yok yorum yok begeni yok sadece konusunu etiketlemiş ,
şimdide yasal evlatlık verme konusunu araştırıyor ,
O olmayabilir de 10 Temmuzda 20 haftalık diye belirtmiş kendini bebek yeni doğum yapmış olmuyor ki zaman hesaplamalarına bakarsak

Noldu durumunuzu anlatır mısınız sizi çok merak ettik doğru kararı verip doğurmuşsunuz yaşıyor olmanıza sevindik canınıza kıymaktan bahsetmiştiniz üzülmüştük

Bak hastane disinda da özel ofislerde hizmet veren jinekologlar var gayet temiz, profesyonel mazemeleriyle. Buyukcekmecede var biri arkadasim gitdi Bin tlye yapti onu arastir

Ya çok saçma. Hata yapan birisinin konusu var ve çoğu kişi kızmış. Haklı olarak. Kimisi bebeğe kıyamamış kimisi kızın kendisine kıyamamış. Belki anne, abla, arkadaş kimlikleri ile konu sahibine kızmışlar ve söyledikleri çok doğru. Sevişiyorsanız korunacaksınız demişler mesela. Ailen kızacaksa hiç yapmayacaktın demişler bu da çok doğru. Bu ders olmaz ki o kişiye. Kürtaj yapsın veya doğursun hayatı boyunca hata yapmaya devam eder çoğu. Çünkü düşünmeden hareket eder adına da duygusallık koyulur, aşk koyulur. Hata hatayı çağırır eğer biri silkelemezse.

Bir de bu anaç tavırla kızanlara gelip “omo sonon kozon do yopor gororson” diyenler var. Ne saçma! İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş eyvallahta bunlar kınamıyor ki. Kızıyorlar. Benim annemde kınamıştı mahalleden birini ama ben parayla kendimi satmadım hiç. Ne alaka. Kimseye laf edilmiyor. Benim de kızım var ergenlikten sonra cinsel ilişki ile ilgili konuşma yaparım. Ona korunmak nedir nasıl olur anlatırım. Yapmanı istemiyorum diye eklerim 😐 ama yaparsan sonucunda bunlar bunlar yaşanır diye anlatırım. Bebek sahibi olabileceğini ve bunun şakaya gelmeyeceğini anlatırım. Buna rağmen yaparsa da destek olurum napayım evlat yani sokağa mı atılır. Birini kınamıştım diye düşünmem, demek ben doğru düzgün annelik yapamamışım derim.

Çocuklarınızı özgüvenli, sevgi dolu yetiştirin. Onunla açık açık konuşun. Şeffaf olun. Dürüst olun. Aksi durumda kimi kınadım diye düşünmek yerine ben nerde hata yaptım diye düşünün.

ozaman yapmayacaktın ız kardeşim !! Bak bisuru çocuk hasreti çekenler var size Allah vermiş hala öldürmeyi düşünüyorsunuz !! CAN O CAN
oyun mu oynuyorsunuz siz yada cahilsiniz korunmayı bilmiyosunuz

Bak hastane disinda da özel ofislerde hizmet veren jinekologlar var gayet temiz, profesyonel mazemeleriyle. Buyukcekmecede var biri arkadasim gitdi Bin tlye yapti onu arastir
Bahsettiğiniz işlem kürtaj mı? Konu eski ama siz 20 haftalık bir bebek için kürtaj önerisinde mi bulundunuz? Hemde semtine kadar yazarak? 20 haftalık bebeğin alınmasının yasal olarak mümkün olmadığını bilmiyor musunuz? Suç işleyen kasapları övmeyin şurada!

Devlet hastanesinde keyfi kurtaj yasak

Yanlış bilgilendirmeye kim lütfen. Devlet hastanelerinin büyük bı kısmında isteğe bağlı kürtaj yapilmiyo ne yazık ki, ancak hala bunu yapan bazı devlet hastaneleri var. Google'a yazınca listeleri cikiyo

Ben goremedim oyle bi liste

Özür dilerim şuan bulamadım listeyi ama önüme geldiğini hatırlıyorum. Ama öyle bı durumda kalındığında tek tek bulunduğunuz ildeki devlet hastanelerini aramakta fayda var. İstanbul'da yapan hastaneler olduğunu biliyorum çünkü

23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Son durum ne merak ettim TÜRKIYE de yasak kürtaj ve çok çok gecikmissin ne oldu naptin

23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Şu saatten sonra dogurmaktan başka şansınız yok. Devletin himayesine verebilirsiniz bebeği. Sakın kendi basiniza düşük yapmaya filan kalkışmayın ya da yasadışı yollardan kürtaja yeltenmeyin. Canınızdan olabilirsiniz.
O sevgilinze de gelince madem bebek istemiyordu korunmayı bilecekti. Üniversite öğrencisinin doğum kontrolünden bir habersiniz hayret birşey.

bi an zevke gelip yatmayacaksiniz ozaman, sizin gibilere hic birsey olmaz, olan o masum bebege olacak!
biraz beyninizi kullanin, hersey seks degildir!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back