• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğe ne olduğunu deli gibi merak ediyorum. İnşallah hayattadır. Doğal yolla bir kerecik de olsa pozitifi hiç görmedim, tedaviyle oldu. Ve o tüp bebek merkezlerindeki insanları bir görseniz.... ben şanslıydım çok şükür Allah nasip etti. Senelerce hem maddi hem manevi yıpranan o kadar insan var ki...
şuan o bebek için oturup ağlamak istiyorum, nolur doğmuş olsun...

Höykürecektim amma eski konu imiş hortlatmayın konuları arkadaşım içimde patlıyor cevaplar 😠

En ufak bir güvensizliğini hissedersen dik dur '' aha orada kapi, çık git de '' ben sana hiç birsey ispatlamak zorunda değilim de. Kestir at. Koca mı yok ayol dolu 🤭🤭 ve birde ekstra konu açıp konuşma. Gerek yok. Zar senin zarın. Bir obje değil o sevgiline vermen gereken. Kız olupta düğün gecesi
yukarıdaki mesajıma ekleme yaptım onlarıda oku ☺
Şimdi okudum aslında hepiniz haklisiniz yani orası olsun veya olmasın sonuç olarak benim bakireligimi belirleyen şey o kan değil de aslında kimseyle olmayisim. O yüzden kendimi biraz daha toparlayıp söyleyeceğim ona inanıp inanmamak ona kalmış.

Aferdersin ama b o k mu var da sevisiyosun hadi sevistin korunmuyosun hadi korundunmadin bakamiycagin çocuğu peydahliyosun..nasıl hamile kalmayı becerdiysen çocuk bakmayida beceren..ara adamın anasını babasını ben oğlunuzdan hamileyim de şansın varsa sahip çıkarlar yok banane yapmasaydın diyip atarlarsa başından paşa paşa kucagina alıp buyutecen bebeği. ..He suçlu arıyorsan bebeği suclamiycan dönüp aynaya bakarsan görürsün tek suçluyu
Sakin ol ablacım belki de kız doğurdu bilmiyoruz ki böyle sallıyorsun da. Hem bizene sevişip sevismediginden yarın bir gün senin kız çocuğun da yapar utanırsın deme böyle şeyler

Canina kiymak ta nedir zaten okuyormussun memleketten uzaksin bebegini ber sekilde dunyaya getir..onun bir sucu yok...ve devletimize teslim et.
Kuzenim de senin gibi bir hata yapti kiz nasil olduysa saklamayi basardi dogum yapti ertesi gunu cocuk esirgemeye birakti..
Devlete bebek emanet edilmez edilmemeli cunku siddet goruyor cocuklar orda gözümle gordum

Yaa yazık ama çocuğa ömrü boyunca ne annesini bilecek ne babasını
Sonradan geri alamiyor mu esirgeme yurdundan peki? Surekli takip etse bagini koparmasa. Oyle bisey varsa eger konu sahibi de esirgemeye birakip sonra derslerine güzelce odaklanip okulunu bitirip is bulur hayatini duzene koyunca da gider alir yavrusunu

Çalış çabala hatanin arkasında dur benim göbek çoktan çıktı senin ki kocaman bir bebek olmuş alabiliyorsun vitamin al eczacıya sor

@gulaysegulgul kesınlıkle konu sahibi arkadaş , bir sayfa önce de yazmıştım ,
üyelik yeni açılmış konu yok yorum yok begeni yok sadece konusunu etiketlemiş ,
şimdide yasal evlatlık verme konusunu araştırıyor ,
En azindan oysa canina ve bebegine kiymamis. Ama eminim neler cekti neler yasamistir.

evet bi hata yapmışsın ama o bebeği dünyaya getiricen ve sana yaşam kaynağı olucak sakın ölüm vs gibi yanlış şeyler düşünme annen baban seni doğurmuş ve atmamış sende bebeğine bunu sakın yapma araya birilerini koy aracı ailene anlatsın durumunu herşeyin bi çözümü var o şahsın ailesiyle görüşmeyi dene bide bitarafına sahip olamıyosa bu çocuğu da kabullensin bi zahmet!!!

Ya söylemeden geçemeyeceğim
İki güzel lafa kanıp karaktersiz adamlara en özelinizi veriyorsunuZ sonuç kaybediyorsunuz
Bu sadece size değil
Ondan sonra hata
Tamam hata ama çocukta değilsiniz artık
Üniversite ye giden birine çocuk diyemezsiniz
Ailenizden bu kadar korkuyorsunuz ama gizli iş yapıyorsunuz
Sözlerim canınızı yakabilir belki ama gerçekler bu
Ve emin olun ailenizin canı daha çok yanacak
Yapacağınız tek şey ailenize karşı dürüst olmak bundan sonrası için

ne acımasız şeyler söylemişsiniz insan söylediği lafa tutulup kalırmış. Umarım bir gün evladınız gençlik hatası yapıp, güvenini kazanan adamın iki güzel lafına kanmaz. Adamın hiç mi suçu yok bu kızın günahına girmiş. Önce aldırtmamış sonra bi başına bırakıp gitmiş asıl onun yaptığına ne demeli?

Allah konu sahibinin yardımcısı olsun, çok üzüldüm. Çaresiz bir başına kalmış o da evladını büyütmek isterdi ailesi kabul etmezse mecbur ayrılmak zorunda kalacak.

Bebeğe ne olduğunu deli gibi merak ediyorum. İnşallah hayattadır. Doğal yolla bir kerecik de olsa pozitifi hiç görmedim, tedaviyle oldu. Ve o tüp bebek merkezlerindeki insanları bir görseniz.... ben şanslıydım çok şükür Allah nasip etti. Senelerce hem maddi hem manevi yıpranan o kadar insan var ki...
şuan o bebek için oturup ağlamak istiyorum, nolur doğmuş olsun...
Sen içerisinde bulunduğun durum ile karşı tarafın içerisinde bulunduğu durumu kıyaslayamazsın
Biri bebek sahibi olmak için çok acı çekerken diğer tarafa o bebek acı yıkım bazende ölüm getirir
O yüzden hayırlısını istek en doğru olandır

Tatlim ailene soylemelisin....ama aileni en iyi sen tanirsin.benim kardesimjn basina boyle bi sey gelse ben kardesimin bebegine sahip cikardim ya hu.okulunu bitirsin ise girsin kardesim diye de ugrasirdim.hazir minnos bi bebek....olan olmus uzme kendini

Sen içerisinde bulunduğun durum ile karşı tarafın içerisinde bulunduğu durumu kıyaslayamazsın
Biri bebek sahibi olmak için çok acı çekerken diğer tarafa o bebek acı yıkım bazende ölüm getirir
O yüzden hayırlısını istek en doğru olandır
Hayatta her şey bir imtihandır. Kiminin çocuğu olmaz, kiminin olur, kiminin evlenmeden olur, kiminin evlendikten sonra da olmaz. Her şey Allahtan. Eğer bu çocuk bu bayana nasip olduysa imtihandır. Haşa Allah bilmiyor mu sonunda ne geleceğini? Ben kendi durumumla kıyaslamadan sadece bebeğe üzüldüm. Ha canlı kanlı birini öldürmüşsün ha karnındakini ben farkeder kalbi attıktan sonra.

Anlatamadım sanırım.
Bebekte herhangi bir anormallik olmasa, cinsel istismar olmasa bile yasal sınır 10 hafta. 10 haftalığa kadar keyfi olarak devlette kürtaj olabiliyorsunuz. Ama hastaneler keyfi kürtaj yapmıyor, hastanın hakkı olsa bile.. Kabul etmiyorlar çünkü hastanelerin tutumu bu. Mesela çok öncelerde bir haber okumuştum, normalde kürtaj yapan hastanelerden 28 devlet hastanesinden sadece 2 tanesi hastaların akeyfi kürtaj uyguluyormuş. Diğerleri keyfi kürtaj yasal bir hak olduğu halde yapmıyormuş. Aslında bu çok saçma, yasal olmasına rağmen kürtaj yapmıyorlar. Hastanelerin yaptığı yasal değil yani.
Kim keyfinden kürtaj olur ayrıca. Ya Allah esirgesin bu da bir kayıp. Mecbur kalmadıkça kim ister? Para da yoksa ya gitse ehliyetsiz kisilere yaptirsa.

Kim keyfinden kürtaj olur ayrıca. Ya Allah esirgesin bu da bir kayıp. Mecbur kalmadıkça kim ister? Para da yoksa ya gitse ehliyetsiz kisilere yaptirsa.
Kimsenin aa hamileyim gidip kürtaj olayım diyeceğini sanmıyorum. Ha velev ki hamile kalmayacağını düşündü bir kıt akıllılık yapıp korunmasız ilişkiyle hamile kaldı.. Gidip aldırmak başka nasıl bir çaresi olabilir? Ya ailesi düzgün değilse.. Ya ailesi kızı öldürürse falan. Hiç düşünmüyorlar aslında büyük bir vebal bu.

@gulaysegulgul kesınlıkle konu sahibi arkadaş , bir sayfa önce de yazmıştım ,
üyelik yeni açılmış konu yok yorum yok begeni yok sadece konusunu etiketlemiş ,
şimdide yasal evlatlık verme konusunu araştırıyor ,
NErden buldun onun olduğunu allah aşkına 🤣🤣
Cevap versede öğrensek keske bende merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back