- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Yaa yazık ama çocuğa ömrü boyunca ne annesini bilecek ne babasınıCanina kiymak ta nedir zaten okuyormussun memleketten uzaksin bebegini ber sekilde dunyaya getir..onun bir sucu yok...ve devletimize teslim et.
Kuzenim de senin gibi bir hata yapti kiz nasil olduysa saklamayi basardi dogum yapti ertesi gunu cocuk esirgemeye birakti..
çocuk buyuyunce ortaya cıkar ben senın annenımYaa yazık ama çocuğa ömrü boyunca ne annesini bilecek ne babasını
AMİN.
Düşünmekten kafayı yemiş durumdayım ..
Öyle de bir gitti ki herşeyimi alıp benden bakakaldım.
Bugün cytotec satan kişilere yazdım ölürsün dediler düşük hapıyla erken doğum yaptıracak hiçbir doktor yok inancım zayıfladı isyan ediyorum günah üstüne günaha giriyorum ateşler paklayacak beni
Ne deswm bilmedim ama bence burda suçlu olan anne değil baba adam yok gitmiş pislikçocuk buyuyunce ortaya cıkar ben senın annenım
senı bırakmak zorunda kaldım dıye
aynen benim anneannem gibi.................
anne de suclu baba daNe deswm bilmedim ama bence burda suçlu olan anne değil baba adam yok gitmiş pislik
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?