20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

caresizbirkizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
7
9
1
31
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin

Ağlamaktan içim dışıma çıktı aylardır hala sımsıkı nasıl tutunuyor hayata masum bebeğim bir kere bile kontrole gidemedim daha tek başıma ona bakamam ailemin öğrenmesi sonum olucak

Biz bu kafayla çok daha izlerizz çöplere atılan klozete atılan bebek haberlerini..Yazık valla çok yazık
Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu

Hatay’ı hatayla telafi edemezsiniz
Yapacağınız o çocuğa sahip çıkmak
Ne ona ne de kendinize zarar vermeyin.
Umarım buradaki gençler de bundan ders çıkarır
Ve aynı hatalara düşmezler
Allah hakkınızda hayırlısını versin
Ailenize durumu anlatın gizlemek çözüm değil
Gerekirse o sevgiliniz olacak adam ile nikah yapın geçin

Ya söylemeden geçemeyeceğim
İki güzel lafa kanıp karaktersiz adamlara en özelinizi veriyorsunuZ sonuç kaybediyorsunuz
Bu sadece size değil
Ondan sonra hata
Tamam hata ama çocukta değilsiniz artık
Üniversite ye giden birine çocuk diyemezsiniz
Ailenizden bu kadar korkuyorsunuz ama gizli iş yapıyorsunuz
Sözlerim canınızı yakabilir belki ama gerçekler bu
Ve emin olun ailenizin canı daha çok yanacak
Yapacağınız tek şey ailenize karşı dürüst olmak bundan sonrası için

Öyle bir boşluktayımki ne yapacağımı bilmiyorum bana ne ailem ne de o sahip çıkmayacak ya sıfırdan kazıyarak bir hayata başlayacağım ya da toprak olacağım o benim ilk beraber olduğum adamdı beni öylece bıraktı ortada kabullenemiyorum hiçbir yaşananı

Senin yaşında kardeşim var
Seni yargılamak bana düşmez ki zira içinde bulundduğun durum zaten kötü.
Sana üzülüyorum ama ailene ayrı üzülüyorum
O karaktersiz sorumluluk almasın ama en azından nikah yapın dışa karşı çok önceden evlendik dersiniz en azından aileniz için biraz daha hafifletici olabilir

Buraya yazılarak çözülemez bu iş. Aynı senin durumunda bir tanıdığım vardı, doğumdan sonra çocuğu çocuk esirgemeye bıraktı, bulunduğun il için kadın yardımlaşma derneği kadın sığınma evi ara internetten. Oraya başvur yardım iste. Psikolojik olarak yardım almaya çalış.

Olan olmuş artık. Neden yaptın, yapmasaydın demenin ne anlamı var ? Evet hata yapmış fakat çözümü yargılamak değil. Bu şekilde daha da üzerek belki de yanlış birşey yapmasına sebep olacaksınız.
Her insan hata yapar yapabilir, ve bedelini de öder.

Güzel kardeşim annene anlatsan bu durumu sana ne tepki verir? En azından tek başına olma bu yolda. Ki tek başına üstesinden gelemeyecegin kadar ağır bir yük bu. Annen ile konuş o sana yol gösterir. Hem annelik-babalık demek, iyi ve kötü günde, evladı hata da yapmış olsa, çocuğunun yanında olmak demek. Bu şekilde daha da çıkmaza girersin. Anlat her şeyi annene.

Olan olmuş artık yapmışsın bi hata yazık o günahsıza ortalarda bırakma bi şekilde devletten falan yardım alarak dogur çocuk esirgemeye ver en azından orda bakılır iyi bi aileye verilir ölmek çare degil ailen hiçmi kabul etmez annene anlat ne kadar kızsalarda kıyamazlar onlar konuşur belki ikna eder sevgilini yada sevgilinin ailesine falan desen belkı onlar sahip çıkar isterler Allah yardımcın olsun inşallah dogru karar verirsin yazık o yavruya biz okadar istiyoruz olmuyo Allahım isteyenlere versin evlat gerçekten anne olmak için yanıp tutuşanlara

Başım eğik zaten yeterince bunu söyleyemem aileme .
Hayatımı kararttım göz göre göre ateşe yürüdüm hak bana ..

Allah tez zamanda sağlıklı bir yavru nasip etsin size .
Bende isterim sıcak bir yuvam olsun çocuğum olsun doğru kişi doğru zaman değildi.

Hukuki haklarinizi arayın. Muhakkak arayın. Öylece çekip gidemez adı herif.

Evet aileniz yıkılacak , üzülecek , aile yapınız bilmiyorum belki şiddete basvuracaklar ama geçecek bu günler.

Olan olmuş , önünüze bakın. Yavrunuza tek başınıza nasıl bir hayat sunabilirsiniz oturup ince ince hesaplayın.

Inanciniz ne yönde bilmiyorum ; diğer dünya suanki dünyadan daha iyi olmaz , cana kıymayı çıkarın aklınızdan. Ebedi yok oluş yok.

Sosyal hizmetler , kadın hatları v.s var onlara da başvurabilirsiniz.

Üzüldüm , gencliginize , size , yavrunuza.

Allah yardımcınız olsun.

AMİN.
Düşünmekten kafayı yemiş durumdayım ..
Öyle de bir gitti ki herşeyimi alıp benden bakakaldım.
Bugün cytotec satan kişilere yazdım ölürsün dediler düşük hapıyla erken doğum yaptıracak hiçbir doktor yok inancım zayıfladı isyan ediyorum günah üstüne günaha giriyorum ateşler paklayacak beni

güzel kardeşim canım cana kıymak bizim degil Allahın takdiri... önce onu geç...

güzel bir tövbe et kendini temizle...

okulunu bitir hayat devam edecek ve sen calısıp evladına dahi bakabilirsin...

o adama da lutfen butun sorumluluklarını yaptır asla öyle ısın ıcınden cıkmasın...

ailene anlatmanı tavsiye ederim en azından annene kızsada o annedir biraz kızılmayı göze al lütfen. başını öne egdirmiyim diye hata üzerine hata yapıyorsun.

Önce karninizdaki yavruyu ateşten kurtarın. Ne olursa olsun artık bir annesiniz. Icinizde büyüyen size muhtaç olan bir yavru var.
Sonra kendi atesinizin hesabını verirsiniz Rabbime.
Dua edin, sığının , tövbe edin.

Ailenize söyleyin , mecbursunuz. Karnınız büyüdüğünde daha da şok olurlar.

En azından bir çaresini bulurlar . Güvenin onlara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…