- 10 Temmuz 2018
- 7
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Ağlamaktan içim dışıma çıktı aylardır hala sımsıkı nasıl tutunuyor hayata masum bebeğim bir kere bile kontrole gidemedim daha tek başıma ona bakamam ailemin öğrenmesi sonum olucakAh gençlik hataları, yine çöplüğe atılmış bir bebekle daha ana haber bültenlerini izleteceksiniz bizlere.. Diyecek bir şey bulamıyorum, madem bir hata yaptın sonucu ne olursa katlanıp o masum bebeğe sahip çıkman tek temennim olur.
Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm buBiz bu kafayla çok daha izlerizz çöplere atılan klozete atılan bebek haberlerini..Yazık valla çok yazık
Öyle bir boşluktayımki ne yapacağımı bilmiyorum bana ne ailem ne de o sahip çıkmayacak ya sıfırdan kazıyarak bir hayata başlayacağım ya da toprak olacağım o benim ilk beraber olduğum adamdı beni öylece bıraktı ortada kabullenemiyorum hiçbir yaşananıHatay’ı hatayla telafi edemezsiniz
Yapacağınız o çocuğa sahip çıkmak
Ne ona ne de kendinize zarar vermeyin.
Umarım buradaki gençler de bundan ders çıkarır
Ve aynı hatalara düşmezler
Allah hakkınızda hayırlısını versin
Ailenize durumu anlatın gizlemek çözüm değil
Gerekirse o sevgiliniz olacak adam ile nikah yapın geçin
Öyle bir boşluktayımki ne yapacağımı bilmiyorum bana ne ailem ne de o sahip çıkmayacak ya sıfırdan kazıyarak bir hayata başlayacağım ya da toprak olacağım o benim ilk beraber olduğum adamdı beni öylece bıraktı ortada kabullenemiyorum hiçbir yaşananı
Başım eğik zaten yeterince bunu söyleyemem aileme .Olan olmuş artık. Neden yaptın, yapmasaydın demenin ne anlamı var ? Evet hata yapmış fakat çözümü yargılamak değil. Bu şekilde daha da üzerek belki de yanlış birşey yapmasına sebep olacaksınız.
Her insan hata yapar yapabilir, ve bedelini de öder.
Güzel kardeşim annene anlatsan bu durumu sana ne tepki verir? En azından tek başına olma bu yolda. Ki tek başına üstesinden gelemeyecegin kadar ağır bir yük bu. Annen ile konuş o sana yol gösterir. Hem annelik-babalık demek, iyi ve kötü günde, evladı hata da yapmış olsa, çocuğunun yanında olmak demek. Bu şekilde daha da çıkmaza girersin. Anlat her şeyi annene.
Allah tez zamanda sağlıklı bir yavru nasip etsin size .Olan olmuş artık yapmışsın bi hata yazık o günahsıza ortalarda bırakma bi şekilde devletten falan yardım alarak dogur çocuk esirgemeye ver en azından orda bakılır iyi bi aileye verilir ölmek çare degil ailen hiçmi kabul etmez annene anlat ne kadar kızsalarda kıyamazlar onlar konuşur belki ikna eder sevgilini yada sevgilinin ailesine falan desen belkı onlar sahip çıkar isterler Allah yardımcın olsun inşallah dogru karar verirsin yazık o yavruya biz okadar istiyoruz olmuyo Allahım isteyenlere versin evlat gerçekten anne olmak için yanıp tutuşanlara
Öyle bir boşluktayımki ne yapacağımı bilmiyorum bana ne ailem ne de o sahip çıkmayacak ya sıfırdan kazıyarak bir hayata başlayacağım ya da toprak olacağım o benim ilk beraber olduğum adamdı beni öylece bıraktı ortada kabullenemiyorum hiçbir yaşananı
AMİN.Hukuki haklarinizi arayın. Muhakkak arayın. Öylece çekip gidemez adı herif.
Evet aileniz yıkılacak , üzülecek , aile yapınız bilmiyorum belki şiddete basvuracaklar ama geçecek bu günler.
Olan olmuş , önünüze bakın. Yavrunuza tek başınıza nasıl bir hayat sunabilirsiniz oturup ince ince hesaplayın.
Inanciniz ne yönde bilmiyorum ; diğer dünya suanki dünyadan daha iyi olmaz , cana kıymayı çıkarın aklınızdan. Ebedi yok oluş yok.
Sosyal hizmetler , kadın hatları v.s var onlara da başvurabilirsiniz.
Üzüldüm , gencliginize , size , yavrunuza.
Allah yardımcınız olsun.
AMİN.
Düşünmekten kafayı yemiş durumdayım ..
Öyle de bir gitti ki herşeyimi alıp benden bakakaldım.
Bugün cytotec satan kişilere yazdım ölürsün dediler düşük hapıyla erken doğum yaptıracak hiçbir doktor yok inancım zayıfladı isyan ediyorum günah üstüne günaha giriyorum ateşler paklayacak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?