- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Bizde hic bir iletisim bilgisi bulunmamaktadır.
Neden banlı?Bizde hic bir iletisim bilgisi bulunmamaktadır.
Ne olursa olsun, sahteyse açıklansın, sahte değilse banlanmasın. Bir genç kızın hayatı mı önemli sitenin kuralları mı?
"Çok korkuyorum yardım edin" demiş bir genç kız siteden kovulmuş, benim görebildiğim bu. Bütün mesajları okumadım.Kime göre? Bana göre tabii ki genç bir kadının canı daha önemli.
Benim demek istediğim birileri kıza "bu konu bebeği vermek için mi açıldı" dedi. Bana ulaş diyenler oldu. Bu tür yasa dışı bir durum olduysa banın sebebi bu olabilir ve bu yüzden açıklanmıyor olabilir.
Birkac böyle mesaj gördüm.Insanlik adına çok sevindim.Allah da sizlerin muskulunuzde bir yardımcı göndersin.Veya duanızı kabul etsin.Bunu yapamasanız bile düşündünüz ya o bile yeter hem insanlık namına hem Allah katında.Kızlar konuyu eşime anlattım,dediki gelsin burda kalsın doğursun dedi yemin ederim.
Acaba nerede yaşıyor konu sahibi.
Uff yaaa kafama takıldı benimde
Aynen.benimde aklımdan çıkmıyor hic.daha sabah aklima geldi.ya bu kiz kendine bisey yaptıysa diye.hatta eğer canına kıydı ise, sevişmeyi biliyorsun sonuçlarına katlan, tüü kaka diyen her türkü eleştiren üyeler ellerine kına yaksinBirkac böyle mesaj gördüm.Insanlik adına çok sevindim.Allah da sizlerin muskulunuzde bir yardımcı göndersin.Veya duanızı kabul etsin.Bunu yapamasanız bile düşündünüz ya o bile yeter hem insanlık namına hem Allah katında.
"Çok korkuyorum yardım edin" demiş bir genç kız siteden kovulmuş, benim görebildiğim bu. Bütün mesajları okumadım.
Birkac böyle mesaj gördüm.Insanlik adına çok sevindim.Allah da sizlerin muskulunuzde bir yardımcı göndersin.Veya duanızı kabul etsin.Bunu yapamasanız bile düşündünüz ya o bile yeter hem insanlık namına hem Allah katında.
Fake olabilir demişler de olabiliyor böyle şeyler.Hatta birşeyler yaşayan her gencin basında.Evliyken de istemeden hamile kalmıyorlar mi bazen.
Niye banlanmis konu sahibiAllah razı olsun .. Guzel dilekleriniz icin de sagolun.
Malesef oluyor böyle seyler,evliyken olan tanıdığım var. Evliligin de boşanma durumu falan da yoktu. Cocugu cok küçük diye aldırdı. Benim hic aklımdan çıkmıyor bu. Keşke bana anlatmasaydı hassas insanım ben.
Konu sahibi banlandi.. haber alamıyoruz.
Hic bilmiyorum.Niye banlanmis konu sahibi
Bilginiz var mi
Çok doğru, bizle irtibata geçmesi için askıya aldık üyeliği.Belki iletişime geçmesini sağlamak adına banlanmıştır. Umuyorum iyidir konu sahibi.
Inşallah işe yarar, yazık bir gençlik heyecanı iki hayatı karartmasa...Çok doğru, bizle irtibata geçmesi için askıya aldık üyeliği.
Umarım, üye son giriş tarihinden sonra siteye uğramayınca ve üyelerde merak edince bizimle iletişime geçmesini istedik bu yolla ama henüz hiçbir girişim yok maalesef.Inşallah işe yarar, yazık bir gençlik heyecanı iki hayatı karartmasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?