- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Eğer şimdilik bakamayacaksan geçici olarak çocuk esirgeme kurumuna emanet et, durumunu düzelince alırsın yavrunu yine, belki zamanla ailene de anlatırsın, başta kızarlar ama bebeğine sahip çıkarlar diye düşünüyorum. Olan olmuş artık geleceğe bak, doğmaya kısmeti varmış yavrunun23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
kız zaten çok kötü bir psikolojide, hayatından vazgeçmeyi düşünüyor, ölmek istiyor!!! sizin yazdığınız mesaja bakın!!!kusura bakma ama kendi pis zevklerin için bir çocuğu öldürmek istiyorsun..madem şahane sevgilin çocuk istemiyormuş o kondomu takacaktı sen de doğum kontrol hapı içecektin tedbiri elden bırakmayacaktınız. Nasıl bir bencilliktir bu ne rahatlıktır ya gerçekten yazıklar olsun bu gençliğe..Her haltı beceriyorsunuz saman altından su yürütmeyi aileden gizlemeyi biliyorsunuz ama korunmayı beceremiyorsunuz..sonra çöplerde bebekler..gerçekten artık insanlıktan midem bulanıyor..
ablacım, daha yaşın çok genç. kötü bir tecrübe yaşamışsın...ama şuan yapman gereken ölümü düşünmek değil, çok güçlü olmak...bir çok arkadaşımızın dediği gibi, 20 haftalık bebek alınmaz da,düşürülmez de. yapman gereken bebeği doğurup çocuk esirgeme kurumuna sürekli ya da geçici bırakmak.23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Ya böyle yorum yapmaktan nasil bi zevk aliyoraunuz? Sadece siz degil, sizin gibi yorum yapan herkese sözüm. Hamile bi kadın, intihardan bahsediyor, hata yaptiginin o da farkinda. Amaciniz ne? Öldürsün mü kendini? Mutlu mu olacaksiniz hamile haliyle intihar etmis bi kadin haberi duymaktan? Çöpe atilan cocuk haberinden daha mi rahatlatici sizin için? Yuh ki ne yuhhh.... bu tarz yorum yapan herkesin zihniyetine tüküreyim.kusura bakma ama kendi pis zevklerin için bir çocuğu öldürmek istiyorsun..madem şahane sevgilin çocuk istemiyormuş o kondomu takacaktı sen de doğum kontrol hapı içecektin tedbiri elden bırakmayacaktınız. Nasıl bir bencilliktir bu ne rahatlıktır ya gerçekten yazıklar olsun bu gençliğe..Her haltı beceriyorsunuz saman altından su yürütmeyi aileden gizlemeyi biliyorsunuz ama korunmayı beceremiyorsunuz..sonra çöplerde bebekler..gerçekten artık insanlıktan midem bulanıyor..
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Sevgilinin ailesine ulaşmaya çalış ,en olmadı kadın sığınma evine başvur23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?