20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olan olmus agir konusup sizi uzmek istemiyorum. Kendinize gelin siz artik bir annesiniz! Ben 5 senedir karninda tasidigin melege sahip olmak icin ugrasiyorum ve benim gibi niceleri var. Icimden suan oyle seyler geciyorki, dile vursam isyana gecicek( tovbe). Sen kadinsin, sen guclusun. Sen istersen herseyi yapabilirsin! Evladina simsiki saril. Rabbim kimseyi darda koymaz, korkma kimseden. Gerekirse kadin siginma evine yerles, kucuk bir ev tutup calisirsin. Sen istersen herseyi basarirsin.

Madem aldıramıyorsun sonucuna katlanacaksın.
Ne ölmesi yahu?
Ailen kabul etmiyorsa bebeğinle hayata tutunacaksın.
Çık evden.
Kontrol için devlet hastanesine git, halk sağlığı polikinliğinde yardım edecekler sana.
Devletin kurumlarına, derneklere, kaymakamlıklara başvur.
Eğer doğurduktan sonra bakamayacaksan devlete teslim et bebeği.
O bebeğin suçu yok.
Mantıklı hareket et.
Mutlaka bir yol vardır sakın unutma!

bu konu bence gercek degil ve cocuk sahibi olamayan insanlari dolandirmak.amaciyla acilmis olabilir. ben fazla pinpirikli davraniyor olabilirim ama ozel mesajlarina.bir bakmak lazim. Kazen

Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
Ona neden kıyacan? Gel bana ver sonra kendi canına kıy, tövbeler olsun.
Bak güzelim şimdi senin hormonların yüzünden yaşadıkların kat kat ağır geliyordur. Gün doğmadan neler doğacak bak göreceksi, madem üni öğrencisi sin yurt dışında %100 bi burs kazandığını söyle ve ailenin yanına gitme doğuma kadar, kimi ister olmaz kimi 20 haftalik hamiligi sonlandirmayi planlar. Ahhh bide ben hamile kalabilseydim Allahimmm banada nasip eder inşallah.
Kızzzzz sakın haaaa o çocuğa bişey yapim deme. Gel kıbrısa ben bakarım sana

Merhaba troll.

Arkadaşlar burası kadınlar kulübü. Destek olma yeri. Kızcağızın zaten kalbi boğazında atıyordur yapmayın. Artık üniversite öğrencileri evlilik dışında cinsellik yaşıyor ve bunu kabul edip etmemek bireyin kendisine kalmış. Kız bilmeden hamile kalmış.
Canım benim bu da senin sınavınmış, lütfen hayatın sonu gibi düşünme. Önce bir doktora kendini anlat, eğer gerçekten aldıramıyorsan, seni anlayabilecek, sevdiğin bir aile büyüğün varsa ona açıl, annenden ödün kopuyordur, üzmek şok yaşatmak istemiyorsundur eminim. Ama hiç bir şok ve üzüntü ilk zamanki gibi acıtmaz. O da emin ol alışacaktır. Hele bebek doğduğunda anne şefkati onu torunum diye sahiplenecektir. Yardımcı olabileceğim hangi konu olursa olsun bana özelden yaz. Her şey insanlar için emin ol, ölümden başka her şeye çare var bu hayatta, Allah sağlık versin, her şeyin üstesinden gelirsin. Çocuğu kabul etmemesi gibi bir şey zaten olamaz o adamın, yasalara göre bal gibi bakacak maddi veya manevi. Üzme tatlı canını, her şey bir sonuca bağlanacak. Güçlü dur, sen güçlü ve değerlisin unutma.

konu sahibinin gerçekliği nasıl ispatlanabilir???
Açıkçası bana da klişe bir hikaye gibi geldi. Umarimda öyle olsun birinin daha hayati kararmasin. Zaten konu gercekse, konu sahibi buraya sık sık gelecek msj lari yanitlamaya calisacak.
Burda koca yürekli kk üyeleri ne kadar guzel çözüm ler sunmuş. Madem çıkmazda, çare ariyor...Gerçekse konu, tepkisiz kalamaz.

Kaç haftalık şu an?

Valla hiç hata yapmamış ak PaK masummuşsunuz gibi nasıl da kızıyorsunuz kıza
Benim kardeşim böyle bir durumda olacak nasıl sahip çıkarım ona gerekirse ailemi karşıma alırum elinden tutarım
Var mı ablan ya da sana yardımcı olabilecek teyzen halan anlaşabildiğin yakın hissrttiğin bir paylaşsan durumu da sana yardım etse?

Ankara'ya gelirsen kız yurdu ayarlayacağım sana kalacak yer
Ekstra kendin için aylık olsun diye iş ararız çalışırsın bulursak belli haftadan sonra zaten çalışamıyorsun. Maddi destek olur bakarım sana gelirsen. Doğuma kadar ailene yaz okulu vs bir yalanlar uydurursun doğumdan sonra bir süre daha kalırsın dinlenirsin okulun hangi şehirde bilmiyorum oraya geri dönersin...Bebeği de devlete teslim edersin, bir düşün bakcam özel mesajlara yazarsın..
Yazık ne kendi canına kıy ne çocuğuna kıy

herkese siz gibi bir akraba dilerim..Boyle bir durumda benim ailemde duysa kesin beni öldürürler..Kizi o yüzden cok iyi anliyorum.Yaşanilan şeyin dogru ya da yanliş olusü her topluma göre farklilik arz ediyor.Orta dogu toplumunda bir linç unsuruyken batili toplumlarda gayet normal bir durum bu. Ki zaten bana göre de normal.Devletin bu durumlarda elden tutmasi şart.Zira dogacak bebek bir canli ve kimbilir belki bir gün büyüyüp onemli bir insan olacak bizi yönetecek ya da doktor olacak bizlere saglik dagitacak? şu an o canliya tü kaka gözüyle bakan toplumun ve hatta annelerin ta kendisi..Oysa o herseyden habersiz bir minnoş şu anda..ve kimbilir ne kadar tatli
elimden gelen bir durum olsa kesinlikle o yavruya ve annesine sahip cikar ve onlara uygun bir hayat sunardim.Bunu yapabilecek gücte olanlariniz var ise el uzatalim arkadaşlar.?

Öyle ama buradan yardım ederim diye yazanlar ne kadar iyi niyetli olur o da şüpheli (
Ben mesela yazdım ama yani kendim olsam güvenip de buradan destek dahi almayabilirdim ya da canıma kıymaktansa son çare deyip belki... Bilmiyorum umarım iyi niyetli insanlarla karşılaşır da başı daha çok derde girmez...

Bu konu fake bile olsa bu o kadar cok kisinin basina gelen bir durum ki. Ancak hicbir sey yasa disi yollarla kurtaj hapi bulup tek basina kullanip kendi hayatini riske atmaya degmez. 20 haftalik bebek tum organlari olusmus bir kac hafta daha anne karninda kalsa saglikla dunyaya gelebilecek kadar buyumus demektir. Caresizsiniz ama bu kadar cahil olmayin. Ne yapip edin adamin ailesine ulasin. Sahip ciksalar da cikmasalar da bilsinler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…