- 11 Nisan 2018
- 43
- 38
- 3
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Ailene söylemekten baska çaren yok gibi görünüyor .Ağlamaktan içim dışıma çıktı aylardır hala sımsıkı nasıl tutunuyor hayata masum bebeğim bir kere bile kontrole gidemedim daha tek başıma ona bakamam ailemin öğrenmesi sonum olucak
Bi bilgm yok ama baro verse bile ucret alir die bilyoeum bilemedm ki . budevirde hersey parayla emn ol oda bedava degildir yaniBaro vermiyormu avukat
Ona neden kıyacan? Gel bana ver sonra kendi canına kıy, tövbeler olsun.Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
Merhaba troll.23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Açıkçası bana da klişe bir hikaye gibi geldi. Umarimda öyle olsun birinin daha hayati kararmasin. Zaten konu gercekse, konu sahibi buraya sık sık gelecek msj lari yanitlamaya calisacak.konu sahibinin gerçekliği nasıl ispatlanabilir???
Kaç haftalık şu an?23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Ankara'ya gelirsen kız yurdu ayarlayacağım sana kalacak yer23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
herkese siz gibi bir akraba dilerim..Boyle bir durumda benim ailemde duysa kesin beni öldürürler..Kizi o yüzden cok iyi anliyorum.Yaşanilan şeyin dogru ya da yanliş olusü her topluma göre farklilik arz ediyor.Orta dogu toplumunda bir linç unsuruyken batili toplumlarda gayet normal bir durum bu. Ki zaten bana göre de normal.Devletin bu durumlarda elden tutmasi şart.Zira dogacak bebek bir canli ve kimbilir belki bir gün büyüyüp onemli bir insan olacak bizi yönetecek ya da doktor olacak bizlere saglik dagitacak? şu an o canliya tü kaka gözüyle bakan toplumun ve hatta annelerin ta kendisi..Oysa o herseyden habersiz bir minnoş şu anda..ve kimbilir ne kadar tatliValla hiç hata yapmamış ak PaK masummuşsunuz gibi nasıl da kızıyorsunuz kıza
Benim kardeşim böyle bir durumda olacak nasıl sahip çıkarım ona gerekirse ailemi karşıma alırum elinden tutarım
Var mı ablan ya da sana yardımcı olabilecek teyzen halan anlaşabildiğin yakın hissrttiğin bir paylaşsan durumu da sana yardım etse?
Öyle ama buradan yardım ederim diye yazanlar ne kadar iyi niyetli olur o da şüpheliherkese siz gibi bir akraba dilerim..Boyle bir durumda benim ailemde duysa kesin beni öldürürler..Kizi o yüzden cok iyi anliyorum.Yaşanilan şeyin dogru ya da yanliş olusü her topluma göre farklilik arz ediyor.Orta dogu toplumunda bir linç unsuruyken batili toplumlarda gayet normal bir durum bu. Ki zaten bana göre de normal.Devletin bu durumlarda elden tutmasi şart.Zira dogacak bebek bir canli ve kimbilir belki bir gün büyüyüp onemli bir insan olacak bizi yönetecek ya da doktor olacak bizlere saglik dagitacak? şu an o canliya tü kaka gözüyle bakan toplumun ve hatta annelerin ta kendisi..Oysa o herseyden habersiz bir minnoş şu anda..ve kimbilir ne kadar tatli
elimden gelen bir durum olsa kesinlikle o yavruya ve annesine sahip cikar ve onlara uygun bir hayat sunardim.Bunu yapabilecek gücte olanlariniz var ise el uzatalim arkadaşlar.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?