20 günlük kızım hırıltıdan balgamdan uyuyamıyor

Ayak altinda her organa giden sinirler var, ondan ayak altı..

Baby Vac olabilir mi
Benim cocuklarinda iki tane var.
Allah dusunup uretenden razi olsun.

Okyanus suyu disinda birsey denemeyin bebek cok kucuk aman diyim.

Teşekkür ederim zaten 3 doktora da gösterdik aynısını dedi ve bebeğim hala ayni
Gecmis olsun bende havlu yada ince bir bezi isitip ,sirtina ve gogsune koyuyordum. İlik bir sekilde. Sogani 4e bolup koyabilirsin. Burun spreyi , bol emzirmek , yuksek yastik.Birde hafifce sirtina vurmak, bunuda dr soylemisti.

Benimki de öyle. Bir de üstüne üstlük çok gazı vardı kıvranıp duruyordu. Hastaneye gittik röntgen çektiler ciğerlerinde kanında idrarında birşey çıkmadı şükür. Sadece mikrop var ama o da büyütülecek birşey değil dedi. 1 saat soğuk buhar verdiler biraz rahatladı. Eczaneye gittim önce aventin biberonunu aldım sonra da damla verdiler onu ikişer kez sıkıp aspiratörle alıyorsun, bayağı da faydasını gördüm, evde bebek/ çocuk için balgam söktürücü şurup vardı onu verdim, hafif dik pozisyonda yatıyor, hışıltı ve balgamı aza indi. Daha rahat nefes alıyor. Bol bol emzir anne sütünün rengi de değişmiş olacaktır bebek hasta olunca ona göre süt üretir vücut. Son olarakta 1-2 damla anne sütü damlat burnuna. Geçmiş olsun.

Doktorunuza sekrol diye bir ilaç var onu sorabilirsiniz. Mucize gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…