Cevabın için çok teşekkür ederim ufacık bir bilgi bile bana çok fayda Allah razı olsunHastaligi gecene kadar dik pozisyonda yatirmaktan baska caren yok.
Kizimda hasta olmustu ilk dogdugunda,nefes almasi kolay olsun diye basi omzumda dik uyudu hep.
Bende o uyurken koltuga uzanip oturarak uyudum.
Yatirmak istiyorsan da egimli bir sekilde yatirman gerek.
Dumduz yatmamali.
Ilac verilmez dogru diyorlar.
Cok ilerlerse musade altina aliniyor yenidoganlar
Bir çay tabağının içinde zeytinyağı ve biraz karabiberi ısıt...bebeğin vücuduna sürecek kadar soğuyunca sırtına ve göğsüne sür, sabah akşam 1-2 gün devam et...Merhabalar kızlar konuyu yanlış yere açtıysam affolunur.20 günlük kızım hırıltıdan(balgamdan)uyuyamıyor hep rahatsız kıvranıyor inliyor.Lütfen bir akıl verin çok çaresizim 3 doktora gittik tahlil herşey yaptık.emzir geçer diyorlar küçük olduğu için ilaç vermiyorlar ama geçmiyor geçmiyor lütfen bilen yaşayan bir şey yazsın çok çaresizim çok
Merhabalar kızlar konuyu yanlış yere açtıysam affolunur.20 günlük kızım hırıltıdan(balgamdan)uyuyamıyor hep rahatsız kıvranıyor inliyor.Lütfen bir akıl verin çok çaresizim 3 doktora gittik tahlil herşey yaptık.emzir geçer diyorlar küçük olduğu için ilaç vermiyorlar ama geçmiyor geçmiyor lütfen bilen yaşayan bir şey yazsın çok çaresizim çok
Arkadaşlar dik uyutun diye en önemli tavsiyeyi vermişler zaten. Ben de kalorifer yanıyorsa uyuduğu odayı nemli tutmanızı önereceğim. Peteğin üzerine ıslak havlu koyabilirsiniz veya büyükçe bir bardağın içine su doldurup ağzı açık bırakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?