• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 günlük kızım hırıltıdan balgamdan uyuyamıyor

Göğüsteki balgamı atmak için corekotu yağının içine sarımsak eziyorsun. Zencefil de konuyordu galiba ama ben koymamistim. Alerjik olabilir zencefil aman dikkat. Sonra ayağının altına suruyorsun. Strecleyip ayağına çorap giydiriyorsun. Ben streclemedim ama bulaşmasın diye 2 kat çorap giydirdim. 3-4 gün 2 şer saatten yap göğsü çok yumuşatiyor. Ancak ev kötü kokuyor. Ayağının altına sürmesen de evde pamuğa sue bu karışımı yakınına bir yere birak. Sanırım kokusu ciğerleri yumuşatıyor. Çünkü ayak altına sürülen yağ ne alaka diye düşünüyorum.
Ayak altinda her organa giden sinirler var, ondan ayak altı..

Çocuğunuzun alerjisi olabilir, benim yeğenimde de var, bebekken ilaç vermezlerdi ama doktor küçük bir alet verdi kardeşime, başını öne eğip burnunu serumla yıkıyordu, adını bilemedim şimdi, sonra yine aynı aletle burnundaki pisliği çekiyordu. 3 yaşından sonra alerji ilacına başladılar şimdi 5,5 yaşında ama kardeşim o aleti hala kullanıyor, alerjinin çok arttığı dönemler hariç ilaçsız geçirmek için bu yönteme devam ediyorlar

Baby Vac olabilir mi ☺️
Benim cocuklarinda iki tane var.
Allah dusunup uretenden razi olsun.

Okyanus suyu disinda birsey denemeyin bebek cok kucuk aman diyim.

Teşekkür ederim zaten 3 doktora da gösterdik aynısını dedi ve bebeğim hala ayni
Gecmis olsun bende havlu yada ince bir bezi isitip ,sirtina ve gogsune koyuyordum. İlik bir sekilde. Sogani 4e bolup koyabilirsin. Burun spreyi , bol emzirmek , yuksek yastik.Birde hafifce sirtina vurmak, bunuda dr soylemisti.

Benimki de öyle. Bir de üstüne üstlük çok gazı vardı kıvranıp duruyordu. Hastaneye gittik röntgen çektiler ciğerlerinde kanında idrarında birşey çıkmadı şükür. Sadece mikrop var ama o da büyütülecek birşey değil dedi. 1 saat soğuk buhar verdiler biraz rahatladı. Eczaneye gittim önce aventin biberonunu aldım sonra da damla verdiler onu ikişer kez sıkıp aspiratörle alıyorsun, bayağı da faydasını gördüm, evde bebek/ çocuk için balgam söktürücü şurup vardı onu verdim, hafif dik pozisyonda yatıyor, hışıltı ve balgamı aza indi. Daha rahat nefes alıyor. Bol bol emzir anne sütünün rengi de değişmiş olacaktır bebek hasta olunca ona göre süt üretir vücut. Son olarakta 1-2 damla anne sütü damlat burnuna. Geçmiş olsun.

Merhabalar kızlar konuyu yanlış yere açtıysam affolunur.20 günlük kızım hırıltıdan(balgamdan)uyuyamıyor hep rahatsız kıvranıyor inliyor.Lütfen bir akıl verin çok çaresizim 3 doktora gittik tahlil herşey yaptık.emzir geçer diyorlar küçük olduğu için ilaç vermiyorlar ama geçmiyor geçmiyor lütfen bilen yaşayan bir şey yazsın çok çaresizim çok

Doktorunuza sekrol diye bir ilaç var onu sorabilirsiniz. Mucize gibi bir şey.

Back