- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
Bendeki kötü taraf da günlerce böyle devam edebiliyorum ama bir an zayıf anıma denk geliyor ( özellikle tatlı)hoop tüm diyet boşa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vücudun zayıf düşüyor çünkü bıraktığın yerde aynı hızla alıyosun kiloları kendini çok zorlamazsan canım daha çok devam edebilirsin bence.
çok hareket etmeliyiz bol yürüyüş yapmalıyız ben her gün yapmaya çalışıyorum ama çok yoruluyorum haftada üç güne düşürmeyi düşünüyorum inşallah bu hızla devam eder bi daha kraker yerine daha hafif yiyecekler kullanıcam kesinlikle bu iradeyi bir ay göstersek dayanamayacaklar kilolar bize çok teşekkür ederim tatlım allah hepimize dayanma gücü versin
Aa canim uzulme hic senYa kızlar öteki topikten azar yedim resmen sabah sabah moralim çöktü. Ben orda yazdım kimse doğru düzgün topiğe katılmıyordu bile. Bende benim gibi gelen arkadaşa burayı tavsiye ettim topik sahibi bozulmuş. Bu topik mevzusu ne anlamadım noluyo ki bişey mi kazanılıyo bu tepki neden önemli olan motive edip bi yerlere gelmek değil mi? Neyse çok hevessizim bugün insanın hayat enerjisini emen birileri hep çıkıyor.
Aa canim uzulme hic sen
Demekki onun icin onemliymis kirilmis olur oyleee..
bizim istegimiz kilo vermek ve bir birimize destek olmak nerde olmasi onemli degil..
belki 20gun sonra bawka topik acar ordan devam ederiz ama birlik destek
Kizlar vermem gereken kilo az oldugu icin sagligimi bozmaktan korkuyorum diyetisyene gitmek istiyorum ne oneririsiniz
Bende öyle düşünüyorum aynen. Bide şu ilk mjı değiş ilk listeyi sağlıksız diye tepki geliyo halbükü onu uygulamadık bile aman çok bilmiş millet
Bu kalori hesabını nasıl yapıyosunuz ben yapamıyorum
merhabalar
bügünkü kilom 60.0
sanırım bir kilo gitmiş:)
yeni ara hedefim 59.0
sonra 58
sonra 57
sonra 56 :)))
Oooohhhhh maşallah devamı gelsin inş aynen bende 1 kilo gitmiş 60.70 olmuşum devam kızlar
boyun kaç acaba bir de hedefin ne?
ben 164 kilomuz birbirine yakın in hemencecik veririz:)
Kizlar sizinle gurur duydum resmen!!Supersiniz!!
Tebrikklerr
Boyum 159 hedefim 52 senin boyun uzun 55 olsan yeter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
hedeflerimiz yakınmış yinde hadi inşallh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?