• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gune 4 kilo verelimmi))

Bendeki kötü taraf da günlerce böyle devam edebiliyorum ama bir an zayıf anıma denk geliyor ( özellikle tatlı :D )hoop tüm diyet boşa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vücudun zayıf düşüyor çünkü bıraktığın yerde aynı hızla alıyosun kiloları kendini çok zorlamazsan canım daha çok devam edebilirsin bence.

vücudun zayıf düşüyor çünkü bıraktığın yerde aynı hızla alıyosun kiloları kendini çok zorlamazsan canım daha çok devam edebilirsin bence.

Bencede canim...gec olsun guc olmasin..kilo vermek nesi kotu ha 1 Ay ha 2 Ay asil gitsinde bizden gitsin

Son düzenleme:
Ya kızlar öteki topikten azar yedim resmen sabah sabah moralim çöktü. Ben orda yazdım kimse doğru düzgün topiğe katılmıyordu bile. Bende benim gibi gelen arkadaşa burayı tavsiye ettim topik sahibi bozulmuş. Bu topik mevzusu ne anlamadım noluyo ki bişey mi kazanılıyo bu tepki neden önemli olan motive edip bi yerlere gelmek değil mi? Neyse çok hevessizim bugün insanın hayat enerjisini emen birileri hep çıkıyor.

çok hareket etmeliyiz bol yürüyüş yapmalıyız ben her gün yapmaya çalışıyorum ama çok yoruluyorum haftada üç güne düşürmeyi düşünüyorum inşallah bu hızla devam eder bi daha kraker yerine daha hafif yiyecekler kullanıcam kesinlikle bu iradeyi bir ay göstersek dayanamayacaklar kilolar bize çok teşekkür ederim tatlım allah hepimize dayanma gücü versin :6:

Âmin inş canım

Ya kızlar öteki topikten azar yedim resmen sabah sabah moralim çöktü. Ben orda yazdım kimse doğru düzgün topiğe katılmıyordu bile. Bende benim gibi gelen arkadaşa burayı tavsiye ettim topik sahibi bozulmuş. Bu topik mevzusu ne anlamadım noluyo ki bişey mi kazanılıyo bu tepki neden önemli olan motive edip bi yerlere gelmek değil mi? Neyse çok hevessizim bugün insanın hayat enerjisini emen birileri hep çıkıyor.

Aa canim uzulme hic sen:54:
Demekki onun icin onemliymis kirilmis olur oyleee..
bizim istegimiz kilo vermek ve bir birimize destek olmak nerde olmasi onemli degil..
belki 20gun sonra bawka topik acar ordan devam ederiz amac birlik destek:nazar::kkk::9:

Son düzenleme:
Aa canim uzulme hic sen:54:
Demekki onun icin onemliymis kirilmis olur oyleee..
bizim istegimiz kilo vermek ve bir birimize destek olmak nerde olmasi onemli degil..
belki 20gun sonra bawka topik acar ordan devam ederiz ama birlik destek:nazar::kkk::9:

Bende öyle düşünüyorum aynen. Bide şu ilk mjı değiş ilk listeyi sağlıksız diye tepki geliyo halbükü onu uygulamadık bile aman çok bilmiş millet

Kizlar vermem gereken kilo az oldugu icin sagligimi bozmaktan korkuyorum diyetisyene gitmek istiyorum ne oneririsiniz:emir_bebek:

Diyetisyen seni almaz :D
Git tabiki imkanın varsa bakalım ne diyecek.
Bu arada tartıldım 60.70 çıktım canım yazarsın

Buraya yazdığımdan beri 1 kilo gitti yani tabi ben spor diyorum kesinlikle onun etkisi büyük

Bende öyle düşünüyorum aynen. Bide şu ilk mjı değiş ilk listeyi sağlıksız diye tepki geliyo halbükü onu uygulamadık bile aman çok bilmiş millet

Yaa canim bow versenee ..takilma hic guzelim ogle weylere moraliniide bozma:20:

merhabalar
bügünkü kilom 60.0
sanırım bir kilo gitmiş:)
yeni ara hedefim 59.0
sonra 58
sonra 57
sonra 56 :)))

merhabalar
bügünkü kilom 60.0
sanırım bir kilo gitmiş:)
yeni ara hedefim 59.0
sonra 58
sonra 57
sonra 56 :)))

Oooohhhhh maşallah devamı gelsin inş aynen bende 1 kilo gitmiş 60.70 olmuşum devam kızlar

Back