Kesinlikle katılıyorum sana tatlım ama belki düzenli kullanırsam yarar mı acaba diye soru işareti oluştu ben de 1 kutu daha alıp denicem tekrar belki.. Ztn diyetisyene başvurucam bu gidişle napim senağlama
bu bahsettiginiz ilaci eczaneden recetesiz alabiliyormuyuz.bide bu haplar dogum kontrol hapinin etkisini kaybetmesine sebep oluyormu.mesela ben dogum kontrol hapi kullaniyorum ama bu ilaci aldigimda hapimin etkisi kaybolurmu
Evet tatlım eczaneler de satılıyor. Tadı da güzel ama ben faydasını göremedim. Diyetisyene gitmeye karar verdim. Yarın tahlilleri yaptırmaya gidicem inş. Umarım artık olumlu sonuç alırım.:çok üzgünüm:
Cnm kimi kişiler için kilo vermek kadar almakta bir o kadar zordur. Hatta almak daha zordur diye geçtiğini gördüm kimi yerlerde. Boya göre çok zayıf olmakta mutsuzluk getiriyor. Mesela giydiklerini bile yakıştırmıyosun zmnla kendine..
çörekotunu havanda dövüp 1 çay kaşığı ve ardından 1 çay kaşığıda bal. yanlız bunu sabah öğle akşam yemeklerden 10-15 dk sonra yapacaksınız.ben 7-10 günde 3 kilo aldm tavsiye ederim kızlar.Ayrıca kilo vermek isteyenlerse yemeklerden 10-15 dk. önce çörekotunu havanda dövüp bi çay kaşığı ardından su içecekler
Kızlar bi de İbrahim Saraçoğlunun sitesinde bir kür var günde 10-15 tane antep fıstığı her tatlıyı mutlaka tarçınla her meyveyi de yoğurtla yiyin her salatanızda acı olmayan yeşil biber ve domatesi de mutlaka ızgara ya da haşlama yapıp yiyin diye devam eden bir liste. Bunu uygulayıp da fayda sağlayan olursa içinizde yazsın buraya lütfenyerimseniben
yahu kilo almaktan kolay ne vaaar ahh ahh farkında bile olmadan alıosun tarıya çıkıosun ve şoook,kilo almışsın işte bukadar..tam da 4 kilo fazlam var keşke sizlere verebilsem:) gece yeme alışkanlığı yapın kolayca alırsınız kilo hapsız ilaçsız:smiley-cool: